תנווווווווווווווחי את !! זה יודע שכל הנשים מתות להיות ביונסה!! ביונסה היא האישה הכי קרובה לשלמות **יותר מנינט אפילו** מה יפה בבריטני שהופך אותה לסמל סקס? סך הכל עוד בחורה עם גוף יפה וסקסי אבל פרצוף רגיל ביותר. ביונסה גם שהיא בלי איפור ההיא יפה,היא תמיד יוצאת מהבית כאילו היא יצאה כרגע מסטודיו של דוגמניות ואת זה לא אני אמרתי. וביונסה קיבלה יותר שערי אופנה מאשר בריטני. ביונסה היא הדבר הכי לוהט בתעשייה בהמוזיקה הBootylicious. בריטני היא כמו הרוני האמריקאית תראי מה זה שלמות אמיתית כפרעליייה
ביונסה כרגע היא הדבר הכי חם באמריקה והאמריקאים פשוט חולים עליה. אולי בריטני סמל סקס אצל ילדות ונערות אבל אצל הקהל המבוגר 20 פלוס זה בדיוק ההפך ביונסה שולטת בקהל הגדול
בריטני הייתה ותישאר סמל מין ענק! היא [לא בידיוק היא עצמה אבל..] יצרה את התדמית היא התחילה את כל הסטיגמה של הורוד וכו' ביונסה לא חידשה כלום. היא עושה גם הרבה פחות כיף מבריטני.. שלא לדבר [אולי כבר הזכרתי את זה קודם] שבשביל להיראות סקסית ולמכור סקס היא עושה הרבה מאמץ.. בלי תוצאות.. כי אני לפחות.. מה זה לא קונה את זה.
אני יכולה לשם כאן המון קישורים מהתקופה האחרונה [וגם מהתקופה שבריטני הייתה בהריון] של סקרים כאלה בהם בריטני נמצאת במקום הראשון, וביונסה?..אממ לא ממש עניין אותי אז לא הסתכלתי