חדישה

candyheart

New member
טוב...

כי את פשוט הגבת ב"צודק
" להודעה שאומרת "בריטני עשתה כל כך הרבה שטויות" אז זה היה איזשהו רמז... ומה זאת אומרת שמת את התמונה כי הירידות לא מוצדקות?! הדבר היחיד שעשית עם התמונה הזאת זה שהוספת ירידה על זמרת אחרת...זאת דרך להוכיח לאנשים שהם טועים? ועוד עם תמונה שביברור יצאה גרועה וזה ממש לא איך שהיא נראית בדרך כל... וזה שאת חושבת שביונסה יותר יפה מבריטני לא אומר שכולם צריכים לחשוב ככה. ביונסה כרגע מקדמת אלבום,הופעת וסרט בזמן שבריטני לא עושה כלום,והשוות בינהם כרגע זה האקט הכי נואש ופטאתי שפשר לעשות.

mc lyte

New member
אוקיי אני מסכימה איתך

וממש לא אמרתי אתה צודק על הדברים שנכתבו עליה, אלה אמרתי אתה צודק על זה שהוא כתב שיכול לקרות לה משקרה לJANET JACKSON זאת דעתי. ובזה נסגור את הוויכוח אולי פעלתי מכעס ואת צודקת שבריטני לא ניראת ככה קורה שיוצאים מכוער בתמונה דעתי היא שביונסה יותר יפה זה הכל כל אחד והדעה שלו . על טעם וריח לא צריך להתווכח.

candyheart

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

אז את יכולה להתעל מהתגובה ששמתי למטה אם את רוצה...אני בערך אומרת שם את אותו הדבר.
ורק בשביל הפרוטוקול(או איך שלא אומרים את זה) הקאנבאק שלה יכול להיות כמו של ג'נט,והוא יכול גם להיות כמו של מאריה.בסופו של דבר הכל תלוי במוזיקה.ואם את שואלת את דעתי,ג'נט נכשלה בצדק-לפחות הסינגל שלה ממש לא משהו.

mc lyte

New member
אני מקווה בשבילה ../images/Emo13.gif

שהיא תעשה קאמבק מגיע לה ! למרות שאני לא אוהבת את המוזיקה שלה אני חושבת שמגיע לה להצליח. כולם מדברים על זה שיכול מאוד להיות שהיא תעשה קאמבק כמו של מאריה למרות שהקאמבק של מאריה הוא אחד הגדולים בהיסטוריה.

candyheart

New member
יפה מצדך../images/Emo13.gif

אני חושבת שהיא תצליח,כי בכל זאת - היא בריטני ספירס.

Kryptonite

New member
ת - כ - ל - ס../images/Emo45.gif

אם לא היית קיימת, היו צריכים להמציא אותך! שאר הדיון פה כזה מפגר.

mc lyte

New member
וגם לא זכור לי

שאמרתי משהו רע על בריטני או שכתבתי שמועות עליה . בסך הכל הוספתי תמונה מעודכנת מה לעשות שככה היא ניראת כשצילמו אותה אז לא אמרתי שהיא מכוערת או משהו היא בסדר היא גם לא כל כך יפה זאת המציאות. לא אמרתי שהיא מכוערת אבל היא ממש לא סמל סקס כמו שכמה כתבו פה.

candyheart

New member
יש לפחות 5 סטים של תמונות מאז...

ואת דווקא שמת את זאת? אני לא חושבת שהמטרה שלך היה לשים תמונה עדכנית,סליחה אם אני טועה. ושוב,זה שלדעתך היא לא יפה,זה לא אומר שזאת הדעה של כולם.דווקא הרבה אנשים,גם לא מעריצים שלה,ממש לא יסכימו איתך.אני לא אומרת שממש כרגע היא סמל סקס,כי היא פשוט לא עובדת ולא מנסה להיות כזאת,שלא לדבר על שתי לידות...אבל כשהיא במיטבה? אני חושבת שכמעט כל אחד יסכים איתי שהיא בהחלט סמל סקס.ובכל מקרה גם עכשיו היא עדיין נראית יפה ומקסימה ברוב התמונות,לפחות לדעתי. אל תתייחסי לדעות שלך כאילו הם עובדה בבקשה.

mc lyte

New member
חמודה את תוקפת אותי בלי סיבה

אני שמתי את התמונה הזאת כי זה משמצאתי המטרה שלי לא הייתה לרדת על בריטני וכמו שכתבתי את צודקת היא לא ניראת ככה במציאות, כי כמוה גם לכריסטינה וגם לביונסה יש תמונות לא כאלה יפות זה קורה לא תמיד יוצאים יפה בתמונות. עכשו אני לא מנסה לשכנע אף אחד שביונסה יותר יפה תעשי לי טובה באמת . את בכלל לא מתייחסת לתגובות שלי ברצינות וסתם תוקפת אותי אם לא ראית כתבתי ככה : "זאת דעתי ולא מתווכחים על טעם וריח " לכל אחד דעות שונות. ולא התייחסתי לדעות שלי כאל עובדות את שוב לא מבינה כשכתבתי שאלה עובדות התכוונתי בכלל למאריה קארי כי זאת עובדה שהיא לא לקחה סמים ומשלא מאמין יכול לקפוץ לי , ולהמשיך להאמין לתקשורת.

candyheart

New member
הגבתי כבר למעלה../images/Emo183.gif

אני מצטערת אם הרגשת מותקפת,זה לא אמור היה להישמע ככה.אם הייתי רואה את התגובה החדשה שלך הזמן לא הייתי ממשיכה. ולי אישית אין מושג בכל הקטע עם מריה ...אבל אני יכולה להגיד לך שאני כבר מזמן ויתרתי על התקשורת וכל השטויות שלהם...ואני תמיד מחכה לשמוע תגובה מהפה של הבן-אדם או לתמונה נורמלית,לפני שאני מאמינה לכל ההמצעות שלהם.ני חושבת שבנושא הזה אנחנו באותו ראש.

MYHOT3

New member
מה אתה תוקף?

אתה יכול לכתוב בצורה קצת יותר מכובדת ולא מזלזלת לא יזיק. בריטני כרגע לא משתייכת לשום סמל. שהיא תחזור להיות כמו פעם היא תחזור להיות "סמל סקס" לטעתך ביינתים היא ממש לא! וביונסה אחת הנשים היפות בתעשיה זה ידוע . ביונסה אחת הזמרות היותר יפות וסקסיותת...,, ואין לי בעיות עם הנרתיק שלה חח אבל ראבק תצאי עם תחתונים

MYHOT3

New member
ועוד דבר

עיתונים של גברים בכל העולם (בלייזר אצלנו) קובעים חד וחלק ביונסה היא בין 10 הנשים הכי סקסיות בעולם. תקראו לה מצידי עד מחר בהמתית היא פרועה ואותנתית!! אפילו בריטני סמל סקס בעולמו של דיסני?ראש 1 ? מעריב לנוער? כי בעיתוני גברים היא ממש לא!! העיטפה של Dangerously in Love אחת העטיפות הכי סקסיותויפות שנוצרו אי פעם

למעלה