חדישה

MYHOT3

New member
ביונסה סמל סקס יותר גדול מבריטני

עם כל כבוד לבריטני. ביונסה עדין לא יצאה מחוץ לבית שלה בלי תחתונים והראתה את ה*** שלה לכל העולם!!! ובריטני בשביל לחזור להיות סקסית כמו פעם צריך להרזות עוד כמה קילוגרמים - אני מתחשב בה הבחורה תקועה עכשיו עם 2 ילדים מסכנה בת 25 ככה נהרסו לה החיים, בת 25 עם 2 ילדים הנה כמה תמונות

Shexy Peanut

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מזה. בריטני מוכרת סקס באופן טבעי. ביונסה צריכה מה זה להתאמץ בשביל להניד לי ריס קטנטן. ממש לא מוכרת סקס. הקליפ היחידי שהיא מכרה בו קצת.. היה קרייזי אינ לוב..[?] בכל שאר הקליפים שלה היא סתם נראית טראשי וזולה.

Britney Style

New member
אתה רציני????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ביונסה היא הרבה דברים אבל סמל סקס היא ממש לא
בכלל ההשוואה בין בריטני שהיא אחת מארבעת הזמרות הכי מצליחות בכל הזמנים לאספסוף כמו ביונסה ממש מעליבה את בריטני! והיא ממש לא צריכה להוריד במשקל היא נראית כיום מעולה!
תמונה של בריטני כיום
נ.ב יש לך בעיות עם הנרתיק הקדוש של בריטני
?

ליבר6

New member
ביונסה כרגע הרבה יותר מצליחה../images/Emo205.gif

מבריטני, היא אהובה יותר, מוכשרת יותר, נראית טוב יותר, יודעת להיתלבש באופן אלגנטי ולא טראשי, השירים שלה מהאלבום החדש נורא מצליחים בארה"ב, משחקת בסרט נורא מצליח ויש לה אלבום מצליח מאוד בארה"ב. אני מעריכה נורא את בריטני, אבל בריטני ממשיכה לעשות שטויות ולהשניא את הציבור עוד יותר. היא ממשיכה להיתלבש באופן טראשי, לא הולכת לפיתוח קול או משהו שיציל את הקאמבק שלה, נראה שהיא חושבת שהיא יודעת הכול כשהיא בעצם לא יודעת כלום וכשהאלבום הקאמבק יכשל (אם עד אז לא יקרה נס) לאף אחד כבר לא יהיה אכפת ממנה.

*נדחפת*

אין בכלל מה להשוות את בריטני לביונסה (כמו שרון אמר) וכולנו יודעים שבעצם ברגע שהאלבום החדש שלה ייצא כל אמריקה תסגוד לה כמו תמיד. והשורה שלך "לאף אחד כבר לא יהיה אכפת ממנה" כל כך לא נכונה לבריטני יש מיליונים של מעריצים בכל העולם (הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מלביונסה) שרק מחכים לקאמבק הזה. ועוד משהו שלא מובן לי לא ידעתי שאת המנהלת האישית של בריטני שאת יודעת בוודאות שהיא לא הולכת לפיתוח קול.

MYHOT3

New member
סליחה זה שהיא אמרה דעה לא לרוחך

זה לא אומר שהיא נדחפת ...

danadaniel

New member
אני מקווה שאתה צודק..

כי כרגע אמריקה לא בידיוק סוגדת לה..הם יותר צוחקים עליה. למרות שאני בטוחה שאחרי הקאמבק זה יישתנה ..או מקווה יותר נכון..אבל עדין.. אחרי כל השערוריות , התדמית של וואן ביג וואיט טראש ,ועוד כל מיני דברים מפגרים שהיא עשתה בעצמה, לא יאהבו אותה כמו שאוהבים את ביונסה .. אם בכלל ..בואו נחכה לקאמבק שלה ונראה.. דווקא יש לי הרגשה שיילך לה טוב
.

SuperShiro

New member
מכירה את השיר של מדונה You'll See?

אז עוד כמה חודשים תחזרי לכאן, ונוכל לדסקס על מצבה של בריטני ועל הדיסק המעולה שהוציאה, בכל אופן "מוכרשת יותר, נראית טוב יותר, יודעת להתלבש באופן אלגנטי ולא טראשי.." זו דעתך. בקשר להצלחה שלה, נכון. היא מאוד מצליחה כרגע, יש לה דיסק מוכר [לאו דווקא טוב אבל מוכר], וכנראה גם הסרט שלה טוב. אבל את אומרת את זה בהשוואה למה? לבריטני? שעד לא מזמן הייתה בהפסקה וחזרה להקליט? היא בדרך להוציא אלבום חדש..אז תוכלי לדבר
זה בדיוק כמו להשוות את שנות ההפסקה של ביונסה לדיסק האחרון שהוציא אמן מאוד מצליח [איזה שלא תרצי] ולהגיד שהוא [האמן] הצליח וביונסה נכשלת. בקיצור, לאנשים היו כל מיני תחזיות דומות ושטותיות גם לפני שיצא In The Zone. אנשים כמו בריטני לא מוצאים כל יום [אני לא אתחיל לפרט] וזו אחת הסיבות שהיא תישאר באופק עוד הרבה זמן. היא נחושה לא פחות מהמערצים הרבים שלה להראות לעולם מה היא שווה
חפרתי
אה, זה נאמר בנימה של הסבר ולא בנימת זעם או משהו דומה
יום טוב

MYHOT3

New member
לכי תדעי אם לא יקרה לבריטני

מה שקרה לJANET JACKSON בריטני עשתה כל כך הרבה שטויות. בכל מקרה מקווה שהיא תחזור להפציץ בלהיטים.

mc lyte

New member
צודק ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני לא יודעת אם בריטני הייתה סמל סקס אבל כיום? >>>>> היא לא #_# על ביונסה ועל כריסטינה אין מה לדבר במיוחד על ביונסה היא מושלמת!!!

MYHOT3

New member
סימונה כרגיל כל מילה מהפה שלך דברי

חוכמה אנשים תלמדו קצת !!!

candyheart

New member
סליחה שאני מתערבת...

אבל את יוצאת ממש מגוחכת עכשיו. מצד אחד את כועסת על מישהי ואומרת לה שהיא "מאלה שמאמינים לכל פלוץ שהתקשורת מפליצה" בגלל שהיא אמרה משהו שהיא שמעה על מריה קארי. ומצד שני את עושה את אותו הדבר רק בצורה יותר גרועה,בכך שאת מדברת על ה"שטויות" שבריטני עשתה שרגם היו דברים אנושיים לגמרי שהוצאו מקשרים - או פשוט שקרים - ושמה תמונה אחת מסכנה כדי להוכיח שהיא כבר לא סמל סקס,כשזה ברור שזאת פשוט תמונה גרועה שכל אלה ש"מאמינים לכל פלוץ שהתקשורת מפליצה" קפצו עליה. אם את דוגלת באיזושהי אידיואולוגיה,אז בבקשה תדבקי בה.

mc lyte

New member
קודם כל לא אמרתי שום דבר רע

על בריטני ואני עדיין חושבת שלא צריך להאמין לכל דבר שהתקשורת מפרסמת ! וכל משכתבתי על מאריה זה נכון ואלה עובדות אני לא מצפה שתאמינו . לא זכור לי שדיברתי על שטויות שבריטני עשתה ?? מתי דיברתי על בריטני או על משהו שיקרי עליה? שמתי את התמונה כי לדעתי כל הירידות האלה אם זה על ביונסה או אם זה על מאריה או על כל אמן אחר לא מוצדקות. ולפני שאומרים שביונסה לא יפה שיסתכלו על בריטני קודם .

למעלה