חדישה

mc lyte

New member
../images/Emo45.gifצודק

אבל גם אף פעם לא אמרו שמאריה לוקחת סמים , בכלל אני לא מבינה איך הגעתם לזה זה ממש טיפשי מאריה היא האדם האחרון שיעשה את זה. זה שאתם שונאים את מאריה לא אומר שצריך לפרסם עליה שקרים !

ערן1987

New member
אני לא זוכר כל דבר שאמרו על מאריה

אבל אני בטוח שאמרו עליה שהיא לקחה סמים,כמו שאומרים כמעט על כל כוכב בהוליווד מה הקשר ללשנוא את מאריה? למה גם להכליל ולכתוב כאילו כל כתב את זה? ואיך את יכולה לדעת במיליון אחוז שהיא לא לקחה סמים? לא משנה עד כמה את מעריצה אותה,את לא מכירה אותי אישית ואת לא יודעת מה היא עשתה ביום-יום בשנים האחרונות

mc lyte

New member
אולי אני לא מכירה אותה אישית

אבל אני שוב אומרת אז אמרו כמו שאמרת יכולים להגיד המון דברים שהיא ניסתה להתאבד לקחה סמים ככה זה הכתבים רוב הדברים שכותבים בעיתונים זה שקרים , בלי שום קשר לזה שאני מעריצה אותה אני יודעת שהיא לא לקחה . יש קשר ללשנוא את מאריה כי שמתי לב שרוב התגובות עליה בפורומים זה אנטי.

ערן1987

New member
מה זה "אני יודעת שהיא לא לקחה"?

מאיפה לך לדעת שהיא לא,ואפילו כן,לקחה? בקשר לפסקה השנייה,יש הבדל בין "פורומים" לבין להגיד "לכם",כשהכוונה לאנשים שבפורום הזה

Shexy Peanut

New member
היא הייתה מאושפזת פעם.. אם זכרוני

אינו מטעה אותי.. בגלל סמים.. ואת לא צריכה לקפוץ או לתקוף אותי ככה.

mc lyte

New member
אני לא אתווכח איתך אבל...

איך רואים שאת לא מבינה כלום, ב שנת 2001 מאריה קארי התאשפזה בגלל התמוטטות עצבים עקב כמה דברים שאני לא אציין כרגע אחד מהם זה הפרידה מלואיס מיגל והעבודה הקשה בכלל שנת 2001 זאת הייתה השנה הגרועה שלה. והתקשורת חגגה עם שמועות ופירסומים שיקריים על סמים וכאלה וכל זה כמובן לא נכון זה כל כך ידוע שזה שמועות. ואת כמובן עוד אחת מאלה שמאמינים לכל פלוץ שהתקשורת מפליצה.

MYHOT3

New member
סימונה ../images/Emo99.gif גאונה שלי!!!

רק דברים טובים ונכונים את אומרת כמו תמיד!!

mc lyte

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

אני פשוט מציינת עובדות :) ומונעת אי הבנות.

Shexy Peanut

New member
זה היה נורא מגעיל

מצידך. את לא מכירה אותי. אפילו לא בקצת. ואני לא הלכתי וקראתי שמועות. אח שלי אמר לי. למה אני צריכה להצדיק את עצמי בכלל?????

mc lyte

New member
אוקיי

לא משנה בואי נסגור את הוויכוח פה , לא היה בכוונתי לפגוע בך בסך הכל הצגתי עובדות ואני לא אמורה לנחש שאח שלך אמר לך בכל מקרה זה לא משנה אז הוא קרא את זה אפשהו. אני לא אנסה לשכנע אותך אם זה נכון או לא נכון .

mc lyte

New member
סליחה אם העלבתי אותך אבל

אני שונאת שמדברים לפני שבודקים , זאת הייתה שמועה ברורה. הייתה לה התמוטטות עצבים ועקב זה היא התאשפזה כמו שאמרתי, התקשורת יכולה להגיד שהיא גם רוצחת אז מה את תאמיני לזה זאת לא השמועה היחידה שכתבו עליה כמו על עוד כמה מפורסמים.

ערן1987

New member
אני חושב שמבחינת השמעות בארץ

ביונסה וכריסטינה נמצאות באותה רמה.. הסינגל היחיד של ביונסה שלא הושמע בארץ הוא RTA(לפחות אני לא שמעתי) ולא זכור לי על סינגל כלשהו של כריס' שלא הושמע ממש בקשר למארי,רק באלבום האחרון שלה היא "התגלתה"(וחבל לדעתי) ואת מאריה השמיעו מ-ל-א בארץ במהלך השנים(אני בטוח שאם יש פה מעריצים שלה הם יכולים להביא מצעדים מהארץ ממהלך השנים שבהם היא דורגה)

Shexy Peanut

New member
ברטיני עשתה היסטוריה D:

למרות שלכריסטינה וביונסה יש יותר איכויות קוליות] בריטני פשוט מוכרת סקס [לפחות בימים ההם XD] והיא לא עושה את זה במאמצים! היא מדהימה כפרעליה

למעלה