אבל גם אף פעם לא אמרו שמאריה לוקחת סמים , בכלל אני לא מבינה איך הגעתם לזה זה ממש טיפשי מאריה היא האדם האחרון שיעשה את זה. זה שאתם שונאים את מאריה לא אומר שצריך לפרסם עליה שקרים !
אבל אני בטוח שאמרו עליה שהיא לקחה סמים,כמו שאומרים כמעט על כל כוכב בהוליווד מה הקשר ללשנוא את מאריה? למה גם להכליל ולכתוב כאילו כל כתב את זה? ואיך את יכולה לדעת במיליון אחוז שהיא לא לקחה סמים? לא משנה עד כמה את מעריצה אותה,את לא מכירה אותי אישית ואת לא יודעת מה היא עשתה ביום-יום בשנים האחרונות
אבל אני שוב אומרת אז אמרו כמו שאמרת יכולים להגיד המון דברים שהיא ניסתה להתאבד לקחה סמים ככה זה הכתבים רוב הדברים שכותבים בעיתונים זה שקרים , בלי שום קשר לזה שאני מעריצה אותה אני יודעת שהיא לא לקחה . יש קשר ללשנוא את מאריה כי שמתי לב שרוב התגובות עליה בפורומים זה אנטי.
איך רואים שאת לא מבינה כלום, ב שנת 2001 מאריה קארי התאשפזה בגלל התמוטטות עצבים עקב כמה דברים שאני לא אציין כרגע אחד מהם זה הפרידה מלואיס מיגל והעבודה הקשה בכלל שנת 2001 זאת הייתה השנה הגרועה שלה. והתקשורת חגגה עם שמועות ופירסומים שיקריים על סמים וכאלה וכל זה כמובן לא נכון זה כל כך ידוע שזה שמועות. ואת כמובן עוד אחת מאלה שמאמינים לכל פלוץ שהתקשורת מפליצה.
לא משנה בואי נסגור את הוויכוח פה , לא היה בכוונתי לפגוע בך בסך הכל הצגתי עובדות ואני לא אמורה לנחש שאח שלך אמר לך בכל מקרה זה לא משנה אז הוא קרא את זה אפשהו. אני לא אנסה לשכנע אותך אם זה נכון או לא נכון .
אני שונאת שמדברים לפני שבודקים , זאת הייתה שמועה ברורה. הייתה לה התמוטטות עצבים ועקב זה היא התאשפזה כמו שאמרתי, התקשורת יכולה להגיד שהיא גם רוצחת אז מה את תאמיני לזה זאת לא השמועה היחידה שכתבו עליה כמו על עוד כמה מפורסמים.
ביונסה וכריסטינה נמצאות באותה רמה.. הסינגל היחיד של ביונסה שלא הושמע בארץ הוא RTA(לפחות אני לא שמעתי) ולא זכור לי על סינגל כלשהו של כריס' שלא הושמע ממש בקשר למארי,רק באלבום האחרון שלה היא "התגלתה"(וחבל לדעתי) ואת מאריה השמיעו מ-ל-א בארץ במהלך השנים(אני בטוח שאם יש פה מעריצים שלה הם יכולים להביא מצעדים מהארץ ממהלך השנים שבהם היא דורגה)