חדישה

Shexy Peanut

New member
חדישה ../images/Emo9.gif

היי קוראים לי בת-אל [עדיף בותול
] בת 14 [אוטוטו] מרחובות.. אוהבת MTV ממ.. לא יודעת.. שמעתי על הפורום מחברתי הדב ירדן.. ועל זה שיש פה מריבות בין אוהדי כריסטינה וביונסה.. >< מקווה שאתקבל בברכה D:

MYHOT3

New member
ברוכה הבאה

אני גל בן 15 מירושלים. מעריץ פנאטי אפשר להגדיר של ביונסה ומייקל גקסון!!!! ברוכה הבאה בתכלס יש פה אחלה אנשים. ובקשר ליריבות בין מעריצים כריסטינה לביונסה - יש פה אנשים בפורום שעדין חושבים שכריסטינה מצליחה עם כל העובדות שתוקעים להם שהיא נכשלת והעובדות נכונות אם את מבינה במוזיקה תוכלי אפילו להסתכל בויקיפדיה ולהשוואת בין השיגיה של כריסטינה עם האלבום החדש והשגיה של ביונסה עם האלבום החדש. יש תקופות שיש רגיעה בין כריסטינה לביונסה פה אבל אם יש מילה רעה על ביונסה אז ישר באים עם העובדות הנכונות! קבלי תמונה של ביונסה תראי מה זה שלמות אמיתי

Shexy Peanut

New member
לא ניראה לי כדי D:

עם כל הכבוד לביונסה [שהיא באמת דיווה] עם הזמן היא קצת עיבדה תאיכויות שלה אני חושבת.. באלבום החדש מכל הסינגלים שהיא הוציאה.. [והיו הרבה!] אהבתי רק את האחרון [איריפלייסבל] אני מעדיפה את כריס' D: ולא מעניין אותי כמה היא מוכרת. .אני חושבת שהיא כישרונית.. והיא גם כותבת לעצמה הרבה שירים דבר שטוב. בכל מקרה.. אין על בריטני!! הייתה ותמיד תיהיה מלכה! היא פשוט הפכה לקאלט

Shexy Peanut

New member
חוץ מזה

בנוגע למכירות וכאלה.. ביונסה די ממוסחרת [לא שכריסטינה לא.. אבל היא פחות ברמות.] אף פעם לא עיניינו אותי מכירות וסטטיסטיקה ודברים כאלה.. אבל ברגע שהזמר\אמן מתחיל להרכז במכירות ולא במוזיקה שהוא עושה הוא מאבד את זה והופך לסוג של רודף בצע.. לא האדם שהייתי רוצה להעריץ אבל אלה רק דעותיי

MYHOT3

New member
כמה דברים :

[1] בקשר לכתיבת השירים - ביונסה מפיקה וכותבת גם שירים, היא זאתי גם שכתבה והיא מבין הכותבים בתקופת הדסטניז ציילד. [2] בקשר למסחור - כל אמן שחתום בחברת תקליטים הוא ממוסחר,פשוט לביונסה יש יחס ציבור יותר טובים של כריסטינה. [3] הרדיו הישראלי יותר מעריך את כריסטינה,מאשר את הגדולות כמו מריה קארי,ביונסה ,מארי גיי בלייג. זה רק בישראלי בבריטינה,ארה"ב,ויפן שזה 3 המקומות עם הכי הרבה מכירות חושבים אחרת לגמרי. [4] לכל אמן חשוב שהוא יצליח,אמן שחתום בחברת תקליטים צריך להצליח. לילה טוב שיהיה

Shexy Peanut

New member
לא סובלת את מריה קארי,

לפחות את מריה קארי של אחרי הסמים. אממ.. ברור שחשוב להצליח אבל להצליח בדרכים שהם טובות עקרוניות כשרות ומוסריות [לא שאף אחד מצליח ככה כיום (אחממ דוגמא טובה ממשלת ישראל)] אני יותר מעדיפה את כריסטינה בכל מקרה D: לילה טוב גמלך

Shexy Peanut

New member
עם כריסטינה מצליחה בלי יחסי ציבור

טובים תאר לעצמך עד כמה היא תצליח עם יחסי ציבור טובים! רק מראה.. שחשובה האיכות.. ולא כמות הפעמים שאנשים מדברים\מזכירים\מרכלים עליך

Britney Style

New member
אולי פעם אחת נודה בזה וזהו

כריסטינה לא מוכרת כי פשוט BTB הוא אלבום ג ר ו ע ! שום איכות ושום בטיח, את מוכנה להגיד לי מה איכותי בשיר כמו 'אינט נו אדר מן' ?????? יש באלבום כמה שירים נחמדים (שלוש בערך) וכל השאר קראפ דה לה קראפ!

Shexy Peanut

New member
לא שמעתי את כל BTB אבל

הרעיון נורא נחמד והיא באמת חזרה לבסיס לא קניתי תאלבום אבל שמעתי חלק שירים מחברה שלי ולא יודעת.. הם נורא יפים. ובא לך לזמזם אותם אחר כך. בכל מקרה.. האלבום האהוב עלי שלה הוא סטריפד.

B a r r B e e

New member
אני דווקא ממש אוהבת את הדיסק!

ואני אוהבת כל שיר ושיר בו... זה עניין של טעם! לדעתך גרוע לדעתי מעולה!

mc lyte

New member
תתחילי להירגע!היא לא לקחה שום סמים

אולי וויטני לקחה אבל אל מאריה !

mc lyte

New member
תאמין לי שאני יכולה !!!

על וויטני המלכה זה ידוע מה לעשות . אבל אני בטוחה ב 100% שמאריה לא לקחה סמים , מספיק להאמין לכל מילה שכותבים בעיתונים כמו השמועות שהיו על מאריה ב 2001. תסכים איתי שלא צריך להאמין לכל דבר שהתקשורת אומרת. ובנוגע לוויטני המלכה היא בעצמה אמרה שהיא לקחה .

ערן1987

New member
במקרים של וויטני זה ידוע כי היא

הודתה בזה וגם היו תמונות של הבית שלה,אני מדבר על מקרים שאנשים לא מדברים על העניין ובקשר למה שאמרת על התקשורת,זה ידוע

למעלה