חדו"א לתלמידי כלכלה וניהול

חדו"א לתלמידי כלכלה וניהול

מישהו עשה ויכול לתת חוות דעת קל/קשה ? מידת ההשקעה ? אני רוצה לשלב אותו עם סטטיסטיקה ב' אפשרי לדעתכם ?

עתליה20

New member
קל

לדעתי קורס קליל למי שעשה לפחות 4 יח במתמטיקה ויש לו חוש ריאלי. קורס נחמד ובהחלט ניתן לשילוב עם סטטיסטיקה ( בהנחה שלא מזניחים את שניהם לאורך הסמסטר). אה וכן.. חשוב מאוד להיות בהרצאות כי הספרים לא ממש מובנים. שיהיה בהצלחה!

aviviel

New member
../images/Emo12.gif יש אותו בקיץ?

אני חושבת לקחת אותו אז ולא הצלחתי למצוא בתל"ם את הלו"ז. אף פעם לא עשיתי קורס מתמטי באו"פ - באיזה סדר גודל של השקעה מדובר?

SaGreen

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם כל מילה

עושה אותו עכשיו והוא די קל.

maymeital2

New member
רבים טוענים שהוא קשה!!!!

לי לא היה מאוד קשה אך עדיין זה סובייקטיבי ולכן אל תסתמכי פה מה שרושמים לך.. אני מכירה לא מעט אנשים שמאוד מתקשים בקורס הנ"ל

SaGreen

New member
בגלל זה אמרתי שאני מסכים

עם כל מילה של עתליה20. מי שיש לו ראש ריאלי ועבר בהצלחה בגרות של 4 יח' לא יתקשה יותר מדי.

orit80

New member
יוווו מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif|לב

פישגוז

New member
הספרים זוועה...

ללמוד בבית לבד ולא להגיע לשיעורים זה לא אפשרות, אלא אם כן יש לך ידע קודם רחב במתמטיקה. בגלל זה גם חשוב מאוד להיות עם מורה איכותי ולא מורה שאת לא מבינה על מה הוא מדבר בכלל...תבררי בחיפוש בפורום מי הם המורים האהובים (או הפחות אהובים) ותבחרי את המנחה שיותר מומלץ, בקורס כזה זה חשוב. הספרים פשוט לא מלמדים כלום אלא רק עושים חזרה על הנלמד (וגם זה בצורה לא הכי ברורה תמיד). הקורס עצמו לא קל לדעתי, אבל פשוט צריך לשבת וללמוד.

Hopale

New member
אני עושה אותו עכשיו

הוא לא קןרס קל והוא גם לא קשה, כמו שאמרו כבר לפני, אם יש לך ידע של 4 יחידות אז לא אמורה להיות בעיה. ואפילו ידע של 3 יחידות עם מנחה טוב לא אמור להיות מידי קשה, מה שכן, אם אין חשיבה ריאלית אז נראה לי שצריך להשקיע המון זמן בתרגול. אני עושה גם סטטיסטיקה ב עכשיו והוא לא קשה בכלל, לדעתי אין בעיה עם השילוב. בהצלחה

למעלה