חג שמח! שאלה על מוס בננות מעל קיני מרנג

חג שמח! שאלה על מוס בננות מעל קיני מרנג

שלום לכן, עברה שנה דלת-אפייה עלי, אבל הנה הגיעה הזדמנות. לפסח אני מכינה בין השאר קיני מרנג- תכננתי לשים בפנים בננות מקורמלות ומעליהן קצפת (הכנתי לפסח לפני שנתיים ויצא מעולה), אבל החלטתי לבדוק אפשרות אחרת- מוס בננות להזלפה. מצאתי מתכון שנראה ממש טוב של פירגה, כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=75&MessageId=125949338 השאלה היא- האם אפשר לזלף את המוס? מנסיוני, מוס שמבוסס שמנת מתוקה ופודינג, מתייצב רק במקרר. במיוחד בתוספת הבננות שהן "גורם זר". לכן, חשבתי אולי להכניס את המוס לקירור חלקי במקרר, ואז להעביר לשקית זילוף ולזלף מעל קיני המרנג. האם מישהו יכול לנחש ניחוש מלומד אם זה יעבוד? (כלומר שאוכל לזלף מוס יחסית יציב שישמור על צורתו) תודה מראש! שרית
 

glig it freak

New member
נראה לי שאחרי קירור של הקרם

תוכלי להזליף אותו. ואולי כדאי שתמעכי את הבננות ולא תחתכי לקוביות כדי שהן יוסיפו סמיכות לקרם..
 
נכון, תכננתי למעוך את הבננות

אני מקווה שזה יעבוד! כל מי שיש לו נסיון עם משהו דומה/ דעה מלומדת, אשמח לשמוע מכם...
 
למעלה