חג שמח ל כ ו ל ם מאורלי באהבה
ה הצופה. New member 7/6/11 #3 חג שמח- חודשיים לטיבעונות התחיל להיראות לי מוזר לראות אנשים עם חלקי חיות מתות בצלחת שהם מחייכים במסיבה למען איזה מועדון צדקה בשם האנושיות והחמלה looking through good eyes
חג שמח- חודשיים לטיבעונות התחיל להיראות לי מוזר לראות אנשים עם חלקי חיות מתות בצלחת שהם מחייכים במסיבה למען איזה מועדון צדקה בשם האנושיות והחמלה looking through good eyes
G GM1988 Well-known member 8/6/11 #4 ואוו נדמה שרק אתמול ציינת שבוע לגמילה מבשר. והנה כבר אתה מציין חודשיים כל הכבוד לך, באמת. אני מאז ממשיך לחגוג עם השווארמה שבוע אחרי שבוע
ואוו נדמה שרק אתמול ציינת שבוע לגמילה מבשר. והנה כבר אתה מציין חודשיים כל הכבוד לך, באמת. אני מאז ממשיך לחגוג עם השווארמה שבוע אחרי שבוע
O OrlyAum New member 9/6/11 #5 גם אני התחלתי היום עוד לא מגדירה אבל היום על הבוקר אני שותה שיק של כמה קוביות מלון, 4 עלי חסה, תפוח, מלפפון עם הקליפה וחצי כוס מים-דווקא מרענן וטעים. זהו. גם ההמשך היום יהיה מעניין..
גם אני התחלתי היום עוד לא מגדירה אבל היום על הבוקר אני שותה שיק של כמה קוביות מלון, 4 עלי חסה, תפוח, מלפפון עם הקליפה וחצי כוס מים-דווקא מרענן וטעים. זהו. גם ההמשך היום יהיה מעניין..