חג שמח לכל הפורום היקר הזה!!!!!

ilush

New member
חג שמח לכל הפורום היקר הזה!!!!!

איזה כיף- היום יצאתי לחופש ארוך, כל חוה"מ. אני ובן זוגי החלטנו לקחת חופש למרות שלא מתכננים לסוע לשום מקום.....יש לנו מילון ואחד סידורים ואנחנו צריכים זמן. מקווה שלפחות נצליח לנוח.... בינתיים אין שום
חדש שקשור לחתונה, אבל מסתמן
ענק אחר, בעצם קצת קשור- הבית שאנחנו בונים מגיע סופסופ לשלבים סופיים!!!! נורא רוצה לשתף בתמונות, אפשר????? שיהיה לכולנו חג שמח.

קצח

New member
אם אני מבינה נכון את התמונה...

אז זה נראה תכנון מצויין. אני מאד אוהבת את ההפרדה בין הכניסה לפנים הבית- זה נותן תחושה אינטימית יותר ולא כל מתרים ל"נפגעי עדות אשכנז", יכול להכנס לכםלתוך החיים, בלי שתזמינו אותו. חוצמזה, דלפק העץ במטבח מקסים, ועושה לי חשק ללכת לאפות עוגה. (...אוי, שכחתי שלי אין כזה :(....)

../images/Emo45.gifוואו../images/Emo70.gif בית מדהים!!!

איפה אתם בונים? מתי אתם נכנסים? אני מאוד אוהבת את הסגנון והצבעים. איזה כיף לכם!!!

נראה כמו איזה בית בטוסקנה

או בית ביוון.... בקיצור מדהיייייייייייייים שרק תהנו מהבית
שרק יביא לכם המון אושר ושיהיו בו לפחות שני ילדים מתוקים שמתרוצצים ושיעירו אתכם בשבת בבוקר... ושתכינו המון ארוחת בוקר מושקעות (טוב זה יותר פנטזיה שלי) כי החצר הזאת כל כך מזמינה לארוחת בוקר נהדרת... וגם המטבח הזה..... בקיצור המון מזל טוב!!!!!!!!!!

בנניטה

New member
וואו, איזה יופי של ../images/Emo82.gif

אפשר לשאול איפה אתם בונים? נראה מקום מיוחד, עצי זית וכו'...

Noa Korman

New member
מעורר קנאה

הבית נראה מדהים אכן יש לך המון סיבות להיות אסירת תודה- גם בית, גם חתונה, בן זוג נפלא מה עוד ניתן לרצות? אחלה בית

nona11

New member
ה ../images/Emo82.gif שלכם מהמם

מברוק, כל הכבוד על ההשקעה. מה עם הילדים? איפה הם עכשיו????? יש המון מקום בשבילם. תתחדשו ומזל-טוב.

ilush

New member
מלא מלא מלא ../images/Emo51.gif לכולן על התגובות

איזה כיף...

למעלה