חג שמח ושבת שלום
וחייבת לספר על לחמניות שהכנתיאאתמול 1.5 כוס קמח מצה 1 כוס קונפלור 5 ביצים בנוניות כפית מלח 1 כוס מי סודה 3/4 כוס שמן קנולה מקצפים את הביצים עם המלח במקסר עד לקבלת קצף רך בקערה מנחים את הקמח מצה והקונפלור מערבבים עם כף מוספים את הביצים המוקצפות מערבבים עטיפה מוספים את השמן מערבבים ולאט לאט מתחלים לצקת את המי סודה מתקבלת תערובת יחסית לא דלילה מנחים בצד ל10 עד 15 דקות אני הכנתי בתבנית של מפיאנס הכנסתי כתרים ואז מליתי מהתערובת כ3/4 מקובה השקע לתנור שחומם מראש 170 מעלות כ30 דקות או עד שמקבל צבע מקסים שחום יוצא כמו לחמניות קטנות ואוריריות חג שמח סמדי
וחייבת לספר על לחמניות שהכנתיאאתמול 1.5 כוס קמח מצה 1 כוס קונפלור 5 ביצים בנוניות כפית מלח 1 כוס מי סודה 3/4 כוס שמן קנולה מקצפים את הביצים עם המלח במקסר עד לקבלת קצף רך בקערה מנחים את הקמח מצה והקונפלור מערבבים עם כף מוספים את הביצים המוקצפות מערבבים עטיפה מוספים את השמן מערבבים ולאט לאט מתחלים לצקת את המי סודה מתקבלת תערובת יחסית לא דלילה מנחים בצד ל10 עד 15 דקות אני הכנתי בתבנית של מפיאנס הכנסתי כתרים ואז מליתי מהתערובת כ3/4 מקובה השקע לתנור שחומם מראש 170 מעלות כ30 דקות או עד שמקבל צבע מקסים שחום יוצא כמו לחמניות קטנות ואוריריות חג שמח סמדי