גחלילית זוהרת
New member
חג האהבה ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif
תמיד היו לי בעיות עם החגים..לבחור מתנות לכולם, לקנות בגדים חדשים, ולהכין את המאכלים הנכונים של החג... בחג הזה דווקא אין לי ביכלל בעיות, כי א ה ב ה היא מילה גדולה מידי, כמעט ולא משתמשת בה..לשם מה?! מתנות.... כל מה שקונים בחג הזה הוא בסדר... אצלנו בעלי הכנף זה חג קשה..כי אנחנו עובדים כל החג, מעיפים ברכות באויר, מביאים צוף מהפרחים ועוד ועוד אין לנו כמעט זמן לקבל מתנות... ובגדים?? לבשתי את חולצת החג החדשה שלי שמאד מתאימה למשושים שלי... אני מקווה ..ואם לא אז מה? היתוש לא ירצה לרקוד איתי??
... והמאכלים... אה זה הכי קל...חלת דבש, ריבת ורדים, הרבה שוקולד בכל הצבעים... והכל ברוטב כוכבים... אז תרשו לי למרות שיש לי בעיה עם המילה הזו א ה ב ה..לאחל לכולכם..לפחות למי שמאמין בה במילה הכוונה
המון אושר...הגשמת תקוות, המון רגעי התרגשות, הרבה רוגע,שלווה וחמימות,ומה שתרצו שיתגשם לכם!! מאירה את כל הכוכבים בשמיים בשבילכם כולל את הירח... שולחת לכל אחד סלסלה קטנה של כוכבי מזל ואושר והרבה אהבה לכולכם!!! שאו ברכה!!!
תמיד היו לי בעיות עם החגים..לבחור מתנות לכולם, לקנות בגדים חדשים, ולהכין את המאכלים הנכונים של החג... בחג הזה דווקא אין לי ביכלל בעיות, כי א ה ב ה היא מילה גדולה מידי, כמעט ולא משתמשת בה..לשם מה?! מתנות.... כל מה שקונים בחג הזה הוא בסדר... אצלנו בעלי הכנף זה חג קשה..כי אנחנו עובדים כל החג, מעיפים ברכות באויר, מביאים צוף מהפרחים ועוד ועוד אין לנו כמעט זמן לקבל מתנות... ובגדים?? לבשתי את חולצת החג החדשה שלי שמאד מתאימה למשושים שלי... אני מקווה ..ואם לא אז מה? היתוש לא ירצה לרקוד איתי??