חג האהבה

חג האהבה ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

תמיד היו לי בעיות עם החגים..לבחור מתנות לכולם, לקנות בגדים חדשים, ולהכין את המאכלים הנכונים של החג... בחג הזה דווקא אין לי ביכלל בעיות, כי א ה ב ה היא מילה גדולה מידי, כמעט ולא משתמשת בה..לשם מה?! מתנות.... כל מה שקונים בחג הזה הוא בסדר... אצלנו בעלי הכנף זה חג קשה..כי אנחנו עובדים כל החג, מעיפים ברכות באויר, מביאים צוף מהפרחים ועוד ועוד אין לנו כמעט זמן לקבל מתנות... ובגדים?? לבשתי את חולצת החג החדשה שלי שמאד מתאימה למשושים שלי... אני מקווה ..ואם לא אז מה? היתוש לא ירצה לרקוד איתי??
... והמאכלים... אה זה הכי קל...חלת דבש, ריבת ורדים, הרבה שוקולד בכל הצבעים... והכל ברוטב כוכבים... אז תרשו לי למרות שיש לי בעיה עם המילה הזו א ה ב ה..לאחל לכולכם..לפחות למי שמאמין בה במילה הכוונה
המון אושר...הגשמת תקוות, המון רגעי התרגשות, הרבה רוגע,שלווה וחמימות,ומה שתרצו שיתגשם לכם!! מאירה את כל הכוכבים בשמיים בשבילכם כולל את הירח... שולחת לכל אחד סלסלה קטנה של כוכבי מזל ואושר והרבה אהבה לכולכם!!! שאו ברכה!!!

חג שמח... ../images/Emo13.gif

גם לך גחלילית, מותר לטעום מלחם האוהבים, ולהנות משקיעה או זריחת זהרורי הכוכבים, ואם מילות האהבה גדולים עלייך, התנחמי ביפי כתיבת תקוות מילותייך! חג אהבה ותקווה שמח, ויום טוב!

לא נואשת......... ../images/Emo39.gif

אני דווקא מאאאאד אוהבת לחם ..אבל עם גבינה צהובה וממרח כוכבית!!
שולחת לך סלסלה מלאה בכוכבי אושר ותקווה רק טוב!!

Mאיה

New member
חג שמח, מיוחדת שלי ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif

Mאיהההההההה

חן חן לך ואני שולחת לך סלסלה מיוחדת במינה...הציצי בה בזהירות...יש בה כמה עננים סדרי אותם מעל ביתך... וכנפיים... שימי בנתיים בחדר...הם ידעו מה לעשות..וכמה כוכבי אור... רק טוב!!!

יודע ש...

New member
גחלילית ../images/Emo23.gif

אמרו לך שאת מדהימה? כי אם לא אמרו הרשי לי ביום האהבה להגיד לך שאת מיוחדת במינך ואני מקווה שאת יודעת את זה

time to fly

New member
יפייפייה אחת, את עושה כלכך הרבה טוב

מסביבך איך את מסוגלת לכה הרבה אופטימיות ואהבה לכולם? תשמרי קצת לך כי את כלכך נפלאה
אני כלכך אוהב לקרוא את הודעותייך
החיים שלכם, בעלי הכנף, העלים הירוקים הרטובים מטל הבוקר כלכך נפלא
אז הרבה אהבה לפורום נפלא זה שמח שמצאתי אותו מקום מאושר ומלא אופטימיות לא מצאתי בשום מקום אחר באינטרנט עד שהגעתי לפה אז אהבה לכולם חיבוקים כה גדולים וחום כה רב
אוהב, שלומי

פועם

New member
חג האהבה

לא יודע לכתוב בחרוזים הלוואי ויכולתי אבל מאחל לך שוב הרבה אהבה ואנשים כמו אנטי-אנט תחסמי כאן בבקשה

למעלה