חגים...ואני מתגעגעת - דרורי שלי

אפרת.א

New member
חגים...ואני מתגעגעת - דרורי שלי

דרורי ילדי שלי: חגים...ואני מתגעגעת. כל כך - מתגעגעת.. חגים...ואני מתגעגעת חושבת עליך. (מתי לא...?) איך יהיה לשבת יחד עם כולם... ואתה שם אני משתגעת.. היה לי כל כך נפלא לו פתאום...הייתי שומעת בדלת דפיקה... פותחת ת`דלת...ואתה ניצב כך - לידה, מביט בי - בחיוך שובב מחייך מחבק , בוכה , צוחק ואומר: ``אמא - חשבת שאני אוותר...?`` ילד שלי - אתה כל כך רחוק ואני כאן - בין בכי לצחוק מתפתלת כולי... מתגעגעת משוועת - לליטוף, נשיקה ולו - רק לדקה... טוס לכאן - תגיע, ו...אופסססס תיסע בחזרה! אנא - ילד שלי מתוק אהוב שלי יקר תן לי רגע, תן לי אותך לדקה... אפשר...? מתה מגעגועים אליך דרורי שלי - מאחלת לך שנה מלאה בעשייה חשקים, מאוויים, אהבות, טיולים...לימודים - ומה לאאאא מקווה שתכנס לכאן, לפורום - תראה...תפנים... ואולייייי - אוליייייי - פתאום...מי יודע, אפסיק לחלום... ואראה אותך כאן לידי - ילדי שלי עומד על מפתן ביתינו הקט מניף אותי בין זרועותיך ואומר: חג שמח אמא שלי - באתי - רק לדקה...להגיד שלום, לתת נשיקה...וטס בחזרה... אוהבת כל כך - כל כך - כל כך אמא שלך (דרורי - כשתבוא...תביא איתך טישו, המלאי שלי אזל ...:)))

הילי

New member
חמדנית אני הילי

אפרת יקרה מספיקה לכ דקה חיוכ נשיקה מעריצה אותכ על ככ ואני חמדנית שכמותי ביקשתי מבני בוא לשעתיימ נשיקה חיבוק וסע בחזרה . שנמשיכ להתגעגע בידיעה שזו להמ שנה נהדרת ולכ שנה של אור אהבה חיוכ ונחת אוהבת ומחבקת הילי

אגדה

New member
הילי שלי

גם לך שנה נפלאה, ובנייך אי שם בנכר, לב אם נשאר לבד, אוהב, מפרגן, מחבק למרחק, געגועייך כה עזים, לך אציעה את מטה הקסמים, ולו לרגע להפעיל הקסמים. הילי מקסימה, לך רק שנה קסומה, מאחל שזה החלום יתגשם, וירדו בנייך לערבה ולו לשעה קסומה. הילי אהבה א-ג-ד-ה רמי-רם

אגדה

New member
נגעת לליבי

עד דמעות הבאת אותי, רואה אני וחושב, לו היה לי מטה קסמים, רק לרגע הייתי מפעיל אותו, שולח לך מרחוק ולו לכמה דקות את הדרור לו את מקווה. אישה אהובה יושב אני לי פה לבד ונקוותה דמעה בעיניי, מקווה אני שזה קרוב ויבוא בנך לבקרך. בנתיים גם אם זה איננו תחליף, מוכן אני לחבקך בחום, מוכן אני לנשקך במתיקות, מוכן אני לתת את ליבי העיקר לראות את חיוך הנפלא. מוכן אני לנגב לך את הדמעות,,,, ובטוח שהן באות. איריסי שנה קסומה לך, מתוקה,,,,,,,,,ואולי געגועייך יתגשמו. שלך באהבת אמת א-ג-ד-ה רמי-רם

*הקשתית

New member
ולוואי...

ותפסיקי לחלום יקירה... ודרורי אכן ידפוק על מפתנך ויצטרף לשאר בני המשפחה, לחוג את השנה החדשה, שכן אין שמחה מזו, בחיק המשפחה. =================== איריס יקירה, הזדמנות לאחל לך שנה מתוקה, פוריה ומלאה באהבה,יצירה וחדוות חיים,האופינית לך. מי ייתן ורק תתגבר, ותמשיכי להשרות עלינו אוירה נעימה ומתוקה,שכזו. לך ולכל בני משפחתך. אוהבת,מחבקת,מנשקת..אני

למעלה