חג'ידקיס/שיר סיום

יצהר

New member
חג'ידקיס/שיר סיום

בוקר טוב, "שיר סיום" (לי לא אכפת, זה דווקא די נעים, לשיר באוזניכם את השירים הכי פרועים) שכתבה נעמי שמר נכתב ללחן המדהים של חג`ידקיס. ממה שנאמר לי לא מדובר בתרגום. השאלה שלי אם יש ללחן הזה מילים מקוריות, ומהן (באנגלית, לפחות) והאם הן תורגמו אי פעם לעברית. תודה מראש, יצהר

12אניהיא

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

אשמח אם תוכל להביא את מילות השיר בעברית. בגירסה של נעמי שמר

יצהר

New member
נעמי שמר התנגדה לפרסום שיריה ברשת

אבל אם תכתבי כמה מילים מהשיר - למשל "את השירים הכי פרועים" - זה כבר יופיע לך. יצהר

orna44

New member
לפי מיטב ידיעתי

השיר נכתב ל- The New York Rock&roll Ensemble והוא מופיע בדיסק Reflections שכולו משירי חאדג'ידאקיס. השיר נקרא Dedication והוא באנגלית. אבל כאמור, אני לא ממש יודעת אם זה המקור.

sysyv

New member
אכן אורנה זה הביצוע המקורי../images/Emo91.gif

DEDICATION Lyrics: Clifton Nivison, Manos Hadjidakis Feels like I’m getting older I’m not afraid Although I’m worlds apart from yesterday And yet I can’t believe I’m old enough today To be in love and feel in love and see if love’s the way. I don’t need fancy places to spend the time I’m happy just to be here with you tonight And yet I’m not so sure the time is really right To be in love and feel in love And see if love’s all right. And you will sing as long as there’s a song The feelings never gone It was the first time to be in love Maybe tomorrow I’ll never sing again But I’ll remember when It was the first time to be in love. The picture’s slowly fading And now it’s gone The letters we remember are old and torn And though the time has past the memory lingers on To be in love and feel in love And know when love is gone. And you will… המלים מתוך האתר המובח של חאג'ידאקיס

orna44

New member
האם ידוע לך אם יש

גם ביצוע ביוונית לשיר הזה? ועם כן - מי שר/ה? תודה.

יצהר

New member
תודה!

זה אכן השיר האנגלי. אשמח לדעת אם זה תרגום מיוונית (אם בכלל יש מקור יווני).

שיר סיום-נעמי שמר, המילים העבריות

שיר סיום מילים: נעמי שמר הצרצרים בקיץ שרים להם ימים קצרים בקיץ עוברים להם והנמלה תאמר בקול עצוב מאוד, כנר יקר- זמרת כבר – עכשיו אולי תרקוד! פזמון: לי לא איכפת, לי דווקא די נעים לשיר באוזניכם את השירים הכי פרועים ולהתייצב בפני האלוהים עם שתי גומות של חן ועם שישה מיתרים קרועים עונים הסקספונים – האח האח החלילים הערב צלולים כל כך תופי הדוד מכים, שרים הכינורות רק הנמלה האומללה תמיד רואה שחורות פזמון: לי לא איכפת, לי דווקא די נעים לשיר באוזניכם את השירים הכי פרועים ולהתייצב בפני האלוהים עם שתי גומות של חן ועם שישה מיתרים קרועים היו שלום בנתיים אחים שלי מחר יאיר השחר לכם ולי עכשיו קטיפה שחורה נפרשת על העיר עכשיו מותר "שלום" לומר ולהיפרד בשיר. פזמון: לי לא איכפת, לי דווקא די נעים לשיר באוזניכם את השירים הכי פרועים ולהתייצב בפני האלוהים עם שתי גומות של חן ועם שישה מיתרים קרועים

notis12

New member
היי חיים איפו אתה ???

איפו אתה איש יקר געגנו אלייך מאוד צור קשר

12אניהיא

New member
חיים

אתה לא תאמין... אבל רק אתמול שאלתי את נוטיס אם שמע או ראה אותך לאחרונה...אמרתי שנעלמתלי מדי.ברוך השבוהמון תודה על מילות השיר...

אני כאן ועכשיו, נכנס וקורא,ונהנה

מפעם לפעם גם חלק מהחברייא נעזרים במה שאני שולח למסר האישי, בסך הכל הזמן הוא העיקר, ויש לנצלו כראוי, על כן תודות למברכים, ורק בשמחות...

למעלה