חגיגת ראש השנה בירושלים

snopkeen

New member
חגיגת ראש השנה בירושלים../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

כפי שאתם בטח יודעים בראש השנה כאחד משלושת הרגלים, מצווה גדולה לעלות לירושלים
ולכן החלטנו לארגן את חגיגת כניסת השנה החדשה בעיר הקודש.
הרעיון: פיקניק של אחר הצהריים וצפייה בשקיעה על ירושלים (מבטיח לכם שזהו מחזה מרהיב)
המיקום: יום שישי הקרוב (17.9) טיילת ארמון הנציב בירושלים. פרטים נוספים ומסלול נסיעה ימסרו לכל המאשרים במסרים אישיים, כל משתתף מתבקש להביא עימו חטיף או בקבוק שתיה בסכום שלא יעלה על 15 ש"ח, רשימה מסודרת למי מביא מה תצא במסרים אישיים ביחד עם הוראות הגעה
(אני מתרגש
יהיה ממש כיף אני מבטיח...) פרטים נוספים אפשר לקבל מדניאל (אני) מיה ("ילדהאישה") או אסף ("astrix4") בברכה, הנהלת הג'מעה בעזרתה האדיבה של מיה ארגונים בע"מ.

../images/Emo45.gif אם יהיה לי איך להגיע

לא אפספס הזדמנות לנסוע לירושלים מושא געגועיי...

אני אשמח להגיע

אבל, ראש השנה הוא לא אחד משלוש הרגלים. מצטערת הייתי חייבת להעמיד דברים על דיוקם.... אפשר בכל זאת לבוא? (שלוש הרגלים הם: סוכות, פסח ושבועות)

snopkeen

New member
באמת? ../images/Emo13.gif

אל תגלי לאף אחד אחרת הם לא יבואו
(מיה
)

snopkeen

New member
טרמפים - ביקוש והיצע לכאן

לכל מי שיכול להציע טרמפ או צריך טרמפ אנא פנו אליי במסרים ואני אשדך בינכם, נא לציין מיקום וכמות מקומות פנויים תודה

polegra

New member
צריכה טרמפ....

העליה לירושלים נורא קשה לי ברגל...אחרת הייתי פותחת בצעדת ירושלים :) טלי

AlteX

New member
../images/Emo45.gif מגיע

אבל, לגבי טרמפים, ייתכן ולא אסע רק למפגש עצמו, אלא שאסע עוד בבוקר ואבלה שם את רוב היום. אם כבר ירושלים, חבל להגיע רק למפגש...

snopkeen

New member
מה דעתכם על סיור מהבוקר בי-ם? ../images/Emo13.gif

אני מוכן להדריך והלסיע את מי שמעוניין... אני אפילו חשבתי על מסלול בבוקר בכותל, אח"כ גבעת התחמושת, אחר כך ארוחת צהריים בקניון מלחה ואז כמובן לארמון הנציב

matyc

New member
אני מוכנה גם להדריך איתך

אני מכירה מעולה את ירושלים אני בעד 6:00 בבוקר מתאים לכם?

למעלה