חגיגות יום העצמאות לילדי הגנים ...

pedibenattia

New member
חגיגות יום העצמאות לילדי הגנים ...

לאחר מס' שנים בהם לא התקיים הטקס המסורתי של חגיגת העצמאות לילדי גני בת-ים, חודש השנה המנהג ובגן הניצחון כונסו ילדי כל גני הילדים בעיר (ציבוריים). היה צריך להיות שם כדי להתרשם ולהתרגש יחד עם הקטנטנים הללו ... הם היו שם במאות, כל גן בעיגול שלו, כובעים לראשם, דגלי המדינה ביד וסמל המפרשית ביד השניה. על הבמה הופיעו בנות מרכז הילד בריקוד לצלילי שיר חדש, שנכתב במיוחד כחלד ממסע חינוכי לשמירה על נקיון בת-ים. כ"כ הופיעו בני ובנות בי"ס חשמונאים בתרגילי סדר עם דגלי הלאום ודגלי בת-ים. נשא דברים (כולל שירה) ראש העיר שברך את הנוכחים והביע את התרגשותו הרבה למראה המחזה המרהיב. כל השאר ראו בתמונות שמצ"ב.

pedibenattia

New member
עוד תמונה ...

ילדי אחד הגנים, הגננות והסייעות ברגע של שמחה והתרוממות רוח ...

pedibenattia

New member
יחד שבטי ישראל ... עוד תמונה

הדור החדש בעיר, עולים חדשים בצד צברים, כולם חמודים חמודים ...

pedibenattia

New member
פוצחות במחול ... עוד תמונה

בנות מרכז הילד בריקוד לצלילי שיר חדש שנכתב במיוחד כחלק מתוכנית חינוכית לשמירה על הנקיון בעיר בת-ים.

pedibenattia

New member
דגלנים, קדימה, צעד ... עוד תמונה

תלמידי בי"ס חשמונאים בתרגילי סדר עם דגלי הלאום ודגלי בת-ים ישר כוח.

pedibenattia

New member
איך הוא שר ... עוד תמונה

ראש העיר מברך את הבאים בדרכו המיוחדת (צפויה) בשירת השיר "יש לי יום יום חג" יחד עם מנחה האירוע טל מוסרי.

pedibenattia

New member
הם רקדו מסביבו בטירוף,הוא היה מאושר

ראש העיר, השתדל לעבור גן גן ולהצטלם (עם מי שרצה כמובן). דוגמא מייצגת מהחום והאהבה שהרעיפו עליו הילדים (ואיך לא ... האמהות, והסייעות והגננות ...) אשרינו.

aמיכל

New member
../images/Emo45.gifפשוט נפלא!!!../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

דוד ברק

New member
../images/Emo165.gifפשוט מדהים - הכתבה תסוקר...

בכל הפורומים ובאתרי האינטרנט. קישורים יגיעו יותר מאוחר.

אנהלה

New member
איזה כיף לראות את זה! ממש נוסטלגיה אחד הארועים החוויתיים שיש לילדים בעיר! זה זיכרון חזק שלי מהילדות.. כל הכבוד../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

puchit

New member
ואאאאאאאאאאאאייייייי

איזו נוסטלגיהה חחחחחח יואו איך אני זוכרת את זה אימאלה............ חחח

אנהלה

New member
חחחחחחח ועוד משהו יעל.. אני מנצלת את הבמה הזאת כדי להגיד לך די! אני מקווה שאת יודעת על מה

למעלה