חבר`ה.... מה קורה עם הטיול?

מורני !

New member
חבר`ה.... מה קורה עם הטיול?

עכשיו תסגרו דברים.... ליאור תכתוב מסלול וכל מי שיש לו טענו מענות או הצעות שיוסיף. זה הולך להיות הטיול שלנו ולכן כל אחד מאתנו יש לו יכולת להציע דברים לשינוי או להטיל וטו (אין סנפלינג!!!!!!!)...:) אז אני וליאור בדקנו ויש 8 אנשים. אנחנו נוסעים בשני רכבים שלי ושל ליאור... אם מישהו עוד רוצה להוסיף... זה בסדר, כרצונו. שניקו נאסטי הולדן אקס ערן ליטון ליאור ואני. שני ויעל.... מה קורה איתכן? תגל.. מה קורה איתך? עוד מישהו רוצה להצטרף? מעבר לזה תבחרו את הימים - מיום חמישי ואז לסופ``ש או מאמצע השבוע... איך שתרצו וכן כמה ימים זה הולך להיות - 3 - 5 יום מבחינתי. טוב אנשים מעכשיו זה תלוי רק בכם. למי שיש בעיה כל שהיא - אני מוכנה לפתור הכל. מיותר לציין שיהיה מקום מפגש כך שכל מי שגר רחוק לא ידאג. אממ -- אני חושבת שזהו. מפה והלאה זה תלוי בכם. ד``ש מנאסטי לכולם. אוהבת אותכם (ואותך הכי). שבת שלום.

מורני !

New member
סיוון....

הטיול פתוח... את יותר ממוזמנת... אנחנו נוסעים לצפון ... כמה ימים. את רוצה לבוא? אגב.. כשהייתי בחיפה באתי ללמוד יצאתי משם באמצע הלילה... לא ביקרתי אף אחד... אני מצטערת... פעם הבאה מבטיחה גם ביקור אצלך.. שבת שלום... :)

אני רוצה פרטים !!!

על מה מדובר? איך לא צורפתי לסוד העניינים? ומתי? יש לי הרבה מה להציע ! אני צריך לדעת מה אתם אוהבים,מה אתם רוצים לעשות ואיך להתקיים ואז אדע לתת לכם מסלול לטיול ! אני ממליץ בעונה זו על איזור הגליל העליון או רמת הגולן ! יש לי הרבה מסלולים שאפשר לטייל בהם רגלית או רכבית ! אני מכיר מסלולים רבים בצפון . צרו איתי קשר שאדע על מה מדובר . שלחו לי תשובות באי מייל : [email protected] מחכה לפרטים.

למעלה