חבר`ה - אני זקוקה לעזרה!!!!

zambia

New member
חבר`ה - אני זקוקה לעזרה!!!!

אוטוטו יש לבן זוגי יום הולדת 25 ואני מאוד מאוד רוצה להפתיע אותו במשהו מיוחד ומקורי ומכיוון שהוא מאוד (מאוד) אוהב לאכול - וגם יודע להעריך אוכל טוב חשבתי לעשות לו משהו בכיוון - אבל אין לי מושג מה 8-( בבקשה תעזרו לי לעשות לו יום-הולדת שיזכור לעוד הרבה זמן...

רובנס

New member
זמביה תני כיוון של מה אוהבים השקעה

זמן למתי ולא בלחץ חביבה

zambia

New member
זה יכול להיות

הרבה דברים: ארוחה בייתית רומנטית מסעדה משובחת מסעדה במקום לא שיגרתי הדרכה על אוכל או על יין יש כל כך הרבה דברים - שאין לי מושג מה לעשות אני רוצה שזה באמת יהיה משהו מפתיע שהוא לא יוכל לצפות מראש שזה מה שהולך להיות. רעיונות?

Lord_of_Code

New member
ראי את מתכון הקורנפלקס והחלב...

תאמיני לי, הוא לא ישכח לך את זה...

zambia

New member
אבל עם המתכון

הפיצוצי הזה כבר הפתעתי אותו שנה שעברה אני צריכה משהו אחר ;-)

Lord_of_Code

New member
אם זאת היתה ההפתעה של שנה שעברה

תאמיני לי, השנה את צריכה להשקיע הרבה יותר. השקעה בסגנון - ארוחה רומנטית במקום הכי רומנטי - פריס. מה לעשות, צריך לפצות את הבן אדם מהטראומה שנגרמה שנה שעברה.

Lord_of_Code

New member
אגב...

זה יענה על כל דרישותיך: ארוחה בייתית רומנטית מסעדה משובחת מסעדה במקום לא שיגרתי הדרכה על אוכל או על יין וללא ספק זה יהיה משהו מפתיע, שהוא לא יוכל לצפות מראש שזה מה שהולך להיות.

Lord_of_Code

New member
אולי...

מסעדת פקין...ברח` יד חרוצים בתל-אביב (מסעדה לא יקרה מדי, אוכל טעים ואווירה משגעת). או איזה סוף שבוע בצפון עם איזה פקניק משגע באזור ``עמוקה``.

דפדפ

New member
לא יכולה להתאפק, היום אתה על תקן

ליצן החצר,וזה די מתאים. שברת לי לגמרי את הסטראוטיפיות של איש המחשבים המעונב ורציני. כבר קודם התפוצצתי פה בקולי קולות מצחוק וסביבי שקלו אם להזמין אמבולנס למוסד. אהבתי!!!!

Lord_of_Code

New member
תשובות

א. אנשי מחשבים רצינים יש רק באגדות (או מעמידי פנים). ב. לא בריא להתאפק. ג. תודה...אני חושב!? ד. תהני. ה. כל התשובות נכונות.

Lord_of_Code

New member
עניתי לך...

3 שורות למעלה. מה? מסעדת ``פקין`` או סוף שבוע באזור ``עמוקה``, זה לא רציני?

zambia

New member
מתנצלת

לא ראיתי.. מסעדת פקין בהחלט אפשרי פיקניק זה קצת לא בסגנון שהוא אוהב גם עמוקה זה ליד ההורים שלי - וכל מה שמזכיר את ההורים שלי מבחינתו זה לא לעניין (מה אני יכולה לעשות) אולי עוד רעיונות?

Lord_of_Code

New member
הורים בסביבה...לא טוב. מהר לסובב..

את הרכב ולנסוע לכיוון השני. את יכולה לבשל לבד, אבל אני חושב שכדאי לנצל את ההזדמנות ולבלות זמן איכות מקסימלי ולא לשבת ולבהות בו אחרי יום מפרך של בישולים מיוחדים.

zambia

New member
צודק :cool:

בקשר להורים. הבעיה שיום מפרך של בישולים בשבילי זה גם יום מפרך של עבודה ולימודים בשבילו. אולי אתה מכיר את הביסטרו של רושפלד?

דפדפ

New member
בחרתי ב-ב ג ד, כיוון ש-א נראה כפנץ`

ליין שלך איזו בדיחה אחרת שאני מכירה. ג בהחלט שכן, פשוט לא היכרתי את הפן הזה בך עד עתה.

droli

New member
מצטרפת להודעה של דפדפ

זה די מגוחך לשבת ולצחוק עם המחשב. כולם מסביב חושבים שמשהו לא בסדר איתי, אבל היום הלורד - פשוט מתעלה על עצמו..אולי זה בגלל המכות שהוא ``חטף`` אתמול בצ`ט??? מיכל

למעלה