חבר אדיש

חבר אדיש

אז ככה, יש לי חבר חודש -+ אני בת 15 הוא 17 התקשרות ביננו לא משהו, אין לנו הרבה נושאים משותפים. תמיד כשקובעים שהוא בא אליי- הוא ממציא תירוץ חדש ובסוף לא בא אבל כאשר הוא מציע לי לבוא אליו אני תמיד מוכנה לבוא וגם אם זה על חשבון דברים אחרים. וגם כשניפגשים הרוב לא מדבירם אלא דבירם אחרים, אם אתם מבינים למה אני מתכוונת בטל' לא מדברים, באיסי כן אבל בקושי וגם אם כן אז אולי הודעה אחת לחצי שעה. זה נראה לכם נורמלי? כאשר אנחנו מדבירם על סקס ולשכב הוא נהיה הכי נחמד ומזכיר לי שהוא אוהב אותי אבל מעבר לנושא הזה, אין לנו כ"כ מה לדבר/לעשות מה אתם מציעים? איך לשפר? או האם בכלל שווה לנסות לשפר? תודה רבה רבה רבה למי שעונה!

טוב קודם כל 2 שאלות:

איך הכרתם? ו- איך זה שנכנסתם לקשר רציני אם התקשורת שלכם לא זורמת?? הרי זה דבר הכרחי לקשר...(מנסיון חזק!!!)

אמממ ->

אנחנו מכירים כבר איזה שנה- שנתיים רק איתו התקשורת לא זורצמת עם האחריןם אני כיולה שעותצ על גבי שעות לרכל/לשדבר ורק איתו חצי זה או שתיקה או דברים פיזיים.. זה מרגיז לא שזה רק פיזיים פשוט צריך גם תקשורת בין בני זוג, תקנו אותי אם אני טועה

אז...

את אומרת שאתם מכירים שנה שנתיים.. את מאוהבת בו? מה גרם לך מלכתחילה להיכנס איתו לקשר? את רוצה להמשיך ולהיות איתו?

Didushka

New member
פאקק זה כל כךך מוכר ליי אמאא

תראי..אני חושבת שאת צריכה לדבר איתו ולהגיד לך מה מפריע אליו אבללל אל תבואי אליו עם יות רמידי דרישות פתאום בהצלחה

מקומית

New member
חשוד...

תשמעי. מההודעה שלך משתמע שרק דברים פיזיים משמרים את הקשר שלכם. תכל'ס. אם לא היה ביניכם קשר פיזי כבר מזמן הייתם נפרדים לא? הודעה וחצי באיי.סי לא מחזיקה קשר רציני. לדעתי תחשבי טוב אם יש משהו חוץ מה"דברים האחרים" שאתם עושים חוץ מלדבר שבגללו היית נשארת איתו. אם אין (ככה זה נראה. אתם לא מדברים. הוא לא משקיע...), אז מצאת את התשובה שלך. כנראה שחבל על הזמן ושזה ממש לא יוביל לשום מקום. אם מצאת משהו, תבדקי הדדיות. האם הוא היה נשאר איתך גם בלי סקס? (תאורטית) כמובן שאין הגיון בלשאול אותו כי גם אם התשובה האמיתית היא לא הוא יענה לך כן... הפיתרון הוא לבדוק על פי ההתנהגות שלו. ואם את רואה שלא מותק. אז תמצאי מישהו שאוהב אותך באמת ללא תנאים. הוא לא שווה את ההשקעה שאת משקיעה בו. מקווה שיסתדר לטובה.

מממ ../images/Emo4.gif

מכירה את סוג הקשרים האלה. נפלתי בכמה כאלה מאמינה שזה "בסדר". עד שזה מעצבן אותי יותר מדי ואז זה מתפוצץ... לא! זה לא בסדר! זה נכון שיש המון בנים אדישים ואין שום הכרח שהיחס הקר שלהם מסתיר מאחוריו כוונה זדונית, אבל זה לא אומר שאת צריכה לסבול את זה. מפריע לך? תפסיקי את הקשר הזה. בשביל מה להיות בקשר שמתבסס על מין בלבד...? אין מה לנסות לשפר, אבל יש על מה לדבר. תנסי לדבר איתו, שיסביר את הצד שלו. אם את רואה שזה לא עובד, כנראה באמת אין מה לעשות. קשר מתבסס על השקעה מצד שני בני הזוג, בקשר הזה רק את משקיעה. תעזבי אותו ותמצאי אחר, אחד שבאמת יגרום לך להרגיש נאהבת ולא רק במיטה.

GnG17

New member
בלי שום נושא אפשר לדבר עם חבר\ה

שלך כמה את\ה אוהב\ת אותו\תה. תנסי לחפש דברים שמעניינים אותו תשאלי אותו שאלות תפתחי אותו.. אם הוא לא עונה באיסי.. הוא פשוט עושה טובה שהוא עונה.. תברירי איתו איפה הקשר שלכם עומד.

יאאארין

New member
כשהייתי בת 15,

היה לי חבר בן 17, כמוכם. הייתה לנו תקשורת מזעזעת, וגם כמו אצלכם, הרוב היה דברים פיזים (טוב לא יותר מנשיקה, אבל גם רק התנשקנו כל היום במשך שעות), והייתי בטוחה שככה קשר צריך להיות. למה? כי לא היה לי ניסיון. יום אחד קמתי בבוקר ופשוט הרגשתי אליו שנאה עזה, על האדישות שלו והעפתי אותו. בשביל קשר צריך תקשורת ואהבה! הדברים הפיזיים באים במקום השני.

אני לא ממש מסכימה איתך.

בשביל קשר לא צריך תקשורות ואהבה, אהבה היא רק היופי שבקשר, רק הבונוס. את יכולה להיות עם בן אדם שכייף לך איתו, מצחיק אותך, את נהנת מכל רגע איתו, אבל מה לעשות, את לא אוהבת אותו.
אבל את נהנת מכל רגע איתו, אז תזרקי אותו? קשה לי להאמין שכן.

מקומית

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

???? האם אי פעם נהנית עם מישהו של-א תקשרת איתו? כלומר... לא הייתם מדברים כי לא היה לכם על מה. שתיקות מביכות היו דבר שכיח מאד בשיחות שלכם. בקיצקיצור היה משעמם. מאד. יש מצב להנות עם הבן אדם הזה??? אם את נהנית מכל רגע איתו והוא מצחיק אותך וכו' אני מניחה שאתם לא שני דגים אחד עם השני והתקשורת ביניכם היא טובה. מינימום זה היכולת לדבר אחד עם השני. זה מצחיק שאת אומרת שאהבה היא רק בונוס.

אוי.

סורי. פספסתי מילה :) "לא צריך *רק* אהבה ותקשורת" ונכון, תקשורת הוא אחד המרכיבים החשובים, אבל אהבה לא. :)

מקומית

New member
נשמע הרבה יותר טוב ../images/Emo13.gif

למרות שעדיין לא מסכימה שאפשר לקיים קשר רציני בלי אהבה. נראה לי שתווכחי בזה יום אחד...

a s t r o

New member
תגידי דקה

שהייתם ידידים אתם תקשרתם טוב? אם בנות ארחות הוא מתקשר כמו שצריך?

הייתי בסיטואציה ממש ממש דומה

את יודעת מה קרה? נפרדתי ממנו. אני יזמתי. לא יכלתי לסבול שאני כאילו איזו יזיזה שלו או משהו זה היה כאילו נטול רגשות מצידו. פשוט נפרדתי. ככה זה עשה לי המון טוב!

למעלה