חברת קווים זכתה בבית שאן ועפולה

מצב
הנושא נעול.

Brendan of DNA

New member

הודעתו של דובר משרד התחבורה

elians

New member
אווווווו קו 412 קו נוסטלגי אצלי ../images/Emo9.gif

חוצפה... אפילו לא בתור בדיחה
אני זועם זעם זעם אני זוהם כי קו 412 עומד על תילו.
אווווווו קו 412 קו נוסטלגי אצלי

mister K

New member
חבל!

המשך ההודעה
חבל!
עוד קווים שעומדים להיהרס. מתי כבר ילמדו שם במשרד התחבורה שזהו לא הפיתרון! הרפורמה רק יוצרת מונופולים חדשים שרמתם לא מגיעה לקרסוליים של אגד ודן! וחוץ מזה VOLVO זה דרעק של אוטובוס והסיבה היחידה שבגללה כמעט כל האוטובוסים של קווים הם VOLVO היא שאחת החברות ששותפות בקבוצת "קווים" היא "מאיר חברה למכוניות", יבואנית וולבו לישראל שהבעלים שלה, יעקב שחר (נשיא מכבי חיפה שאותו אני מעריך מאוד בתור בן אדם אך זה לא קשור לעניין) מחזיק גם במרכבים.

mister K

New member
שר התחבורה

המשך ההודעה
שר התחבורה
ליברמן לא מבין דבר וחצי דבר בתחבורה ציבורית. חבל מאוד שהוא מתגאה בנזק שעשה ושהוא ממשיך לצערי לעשות. הייתי מצפה משר התחבורה לפחות להבין בתחבורה ציבורית ברמה בסיסית. ובקשר למרכז הנוכחי, אתם עוד תיראו שאחרי כמה חודשי פעילות המחירים יזנקו מחדש כמו שקרה במכרזים קודמים. מה גם שאני מוכן להתערב על כך שקווים יקנו מכונות ישנות משומשות מאגד, כמו שעשו עד עכשיו כל החברות החדשות שזכו במכרזים ללא יוצא מן הכלל (קווים קנו משומשות של דן).

mister K

New member
מרכז=מכרז כמובן

שר התחבורה
ליברמן לא מבין דבר וחצי דבר בתחבורה ציבורית. חבל מאוד שהוא מתגאה בנזק שעשה ושהוא ממשיך לצערי לעשות. הייתי מצפה משר התחבורה לפחות להבין בתחבורה ציבורית ברמה בסיסית. ובקשר למרכז הנוכחי, אתם עוד תיראו שאחרי כמה חודשי פעילות המחירים יזנקו מחדש כמו שקרה במכרזים קודמים. מה גם שאני מוכן להתערב על כך שקווים יקנו מכונות ישנות משומשות מאגד, כמו שעשו עד עכשיו כל החברות החדשות שזכו במכרזים ללא יוצא מן הכלל (קווים קנו משומשות של דן).
מרכז=מכרז כמובן

מסכים איתך, רתם

שר התחבורה
מסכים איתך, רתם
המכרז הזה מדיף ריח עז ומסריח של פוליטיקה: קווים קיבלו את האשכול ככל הנראה בגלל שכל עפולה שייכת להורן את ליבוביץ (חצי מהבעלות על החברה), ולא בגלל איכות השירות שעומדת בספק באיזור בקעית אונו. אני גם סמוך ובטוח שהם יחנו בחניון אגד בעפולה וישתמשו בשירותי המוסך שלהם, ממש כפי שהם עושים בחולון (מוסך אזור). אפילו המשרד שלהם ממוקם במוסך ההוא... ולסיום, מילה על השר אביגדור ליברמן: כשנכנס לתפקיד קיוויתי שבתור בן אדם נחוש והחלטי, ליברמן יקח את התחבורה בארץ קדימה ללא היסוסים וללא דופי. אך אבוי! ליברמן, שר התחבורה כמעט ולא מתעסק בתחבורה. כמעט בכל פעם שהשר מתראיין בכלי התקשורת אני משתדל לעקוב אחר דבריו ומעולם לא צץ אצלו דבר או חצי דבר על תחבורה. השר הנכבד דואג לאינטרסים של מפלגתו וציבור בוחריו, ואילו ענייני התחבורה הם בתחתית סדר היום שלו. חבל באמת ששר התחבורה לא מדבר אף פעם על תחבורה, במקום אחר זה לא היה קורה...

לגבי החניה... לא בטוח

מסכים איתך, רתם
המכרז הזה מדיף ריח עז ומסריח של פוליטיקה: קווים קיבלו את האשכול ככל הנראה בגלל שכל עפולה שייכת להורן את ליבוביץ (חצי מהבעלות על החברה), ולא בגלל איכות השירות שעומדת בספק באיזור בקעית אונו. אני גם סמוך ובטוח שהם יחנו בחניון אגד בעפולה וישתמשו בשירותי המוסך שלהם, ממש כפי שהם עושים בחולון (מוסך אזור). אפילו המשרד שלהם ממוקם במוסך ההוא... ולסיום, מילה על השר אביגדור ליברמן: כשנכנס לתפקיד קיוויתי שבתור בן אדם נחוש והחלטי, ליברמן יקח את התחבורה בארץ קדימה ללא היסוסים וללא דופי. אך אבוי! ליברמן, שר התחבורה כמעט ולא מתעסק בתחבורה. כמעט בכל פעם שהשר מתראיין בכלי התקשורת אני משתדל לעקוב אחר דבריו ומעולם לא צץ אצלו דבר או חצי דבר על תחבורה. השר הנכבד דואג לאינטרסים של מפלגתו וציבור בוחריו, ואילו ענייני התחבורה הם בתחתית סדר היום שלו. חבל באמת ששר התחבורה לא מדבר אף פעם על תחבורה, במקום אחר זה לא היה קורה...
לגבי החניה... לא בטוח
יש להם חניון ומוסך דיי גדולים לא רחוק מהתחנה המרכזית בעפולה, כך שמהבחינה הזאת הם לא ממש יצטרכו את אגד.

ה דרומי

New member
"היום " אגד התחילה לעבוד באלעד

הודעתו של דובר משרד התחבורה
יש קצת בעיות בגלל המעבר לכרטיס חופשי חודשי. לוקח קצת זמן אבל בסוף היה טוב אמן יש כרטיס זכאי

אוהד11

New member
משרד התחבורה טוען, כי הוא רוצה

יש קצת בעיות בגלל המעבר לכרטיס חופשי חודשי. לוקח קצת זמן אבל בסוף היה טוב אמן יש כרטיס זכאי
למנוע מונופול של קווי התח"צ, אבל עם השיטה החדשה של מכרזים הוא יוצר מונופלים קטנים. כך, למשל, חברת עפיפי מנצרת מפעילה את "נתיב אקספרס" והיא שותפת בקווים שפועלת בבקעת אונו וזכתה במכרז של עפולה-בית שאן.

אורי404

New member
קווים היא מקבוצת "הורן את ליבוביץ'"

למנוע מונופול של קווי התח"צ, אבל עם השיטה החדשה של מכרזים הוא יוצר מונופלים קטנים. כך, למשל, חברת עפיפי מנצרת מפעילה את "נתיב אקספרס" והיא שותפת בקווים שפועלת בבקעת אונו וזכתה במכרז של עפולה-בית שאן.
יש להם (לאורן את ליבוביץ') סניף גדול בעפולה. זו הסיבה, כנראה, שקווים זכו במכרז. מהם המכרזים הבאים שיהיו, ומתי?

אוהד11

New member
הורן את ליבוביץ היא אחד משלושה

יש להם (לאורן את ליבוביץ') סניף גדול בעפולה. זו הסיבה, כנראה, שקווים זכו במכרז. מהם המכרזים הבאים שיהיו, ומתי?
שותפים בחברת "קווים". היא מפעילה גם את "ביתר תורס" לביתר, שעד לפני שבוע גם פעלה לאלעד. כמו כן יש לה גם זכיון ברומניה.

למיטב ידיעתי יש לה שם צי של כ-1000

שותפים בחברת "קווים". היא מפעילה גם את "ביתר תורס" לביתר, שעד לפני שבוע גם פעלה לאלעד. כמו כן יש לה גם זכיון ברומניה.
אוטובוסים...

846

Active member
לא להגזים

אוטובוסים...
לא להגזים
לחברה הרומנית קוראים Filaret אין לה 1000 אוטובוסים. היא אינה בעלת הזכיון לנסיעות באירופה אך עוזרת ל Erulines בשעת הצורך. הורן את ליבוביץ' ייצאו כמה וולבו B10M מרכבים משומשים לרומניה צבועים לבן עם פגוש ירוק ( ביתר תור... ) וכמו כן קנו מס' B10B מטאורים חדשים לצי הרומני.

שי חלצי

New member
2.5 שקלים לנסיעה עירונית?

זה לא קצת זול מדי? אולי שוב מיטיבים עם החרדים?

elians

New member
כן אצלנו במלאכי ... זה עולה אף פחות

זה לא קצת זול מדי? אולי שוב מיטיבים עם החרדים?
2 ש"ח לנסיעה... טוב בהתחשב שמדובר ב""""עיר"""" מטר על מטר (מצ"ב מפה להמחשה) אין ממש צורך בקו היחיד שעושה מדי שעה סיבוב בקריה. יוצא מצומת מלאכי ריק וחוזר ריק... חיים משעממים יש לנהג שם.

ה דרומי

New member
לגבי זה שבק. מלאכי כן צריך קו פנימי

2 ש"ח לנסיעה... טוב בהתחשב שמדובר ב""""עיר"""" מטר על מטר (מצ"ב מפה להמחשה) אין ממש צורך בקו היחיד שעושה מדי שעה סיבוב בקריה. יוצא מצומת מלאכי ריק וחוזר ריק... חיים משעממים יש לנהג שם.
לגבי זה שבק. מלאכי כן צריך קו פנימי
אז תחשוב איך יגיעו כול אותם חסרי
והקשישים ובכלל שרוצים להגיע ליום שוק .אז נראה שזה כן חיוני קו פנימי . אהה ואיך יגיעו לברכיה העירונית הילדים שאבא בעבודה וזה האוטו שיש אז מה נשאר רק קו פנימי. בעיר המלאכים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה