Brendan of DNA
New member
חברת קווים זכתה בבית שאן ועפולה
הודעתו של דובר משרד התחבורה
המשך ההודעהחברת קווים זכתה בבית שאן ועפולה
חחחח יפרקו להם שם את כל האוטובוסיםהמשך ההודעה
חוצפה... אפילו לא בתור בדיחהחחחח יפרקו להם שם את כל האוטובוסים
החדשים... לא חבל ?
אווווווו קו 412 קו נוסטלגי אצליחוצפה... אפילו לא בתור בדיחה
אני זועם זעם זעם אני זוהם כי קו 412 עומד על תילו.
חבל!המשך ההודעה
שר התחבורההמשך ההודעה
מרכז=מכרז כמובןשר התחבורה
ליברמן לא מבין דבר וחצי דבר בתחבורה ציבורית. חבל מאוד שהוא מתגאה בנזק שעשה ושהוא ממשיך לצערי לעשות. הייתי מצפה משר התחבורה לפחות להבין בתחבורה ציבורית ברמה בסיסית. ובקשר למרכז הנוכחי, אתם עוד תיראו שאחרי כמה חודשי פעילות המחירים יזנקו מחדש כמו שקרה במכרזים קודמים. מה גם שאני מוכן להתערב על כך שקווים יקנו מכונות ישנות משומשות מאגד, כמו שעשו עד עכשיו כל החברות החדשות שזכו במכרזים ללא יוצא מן הכלל (קווים קנו משומשות של דן).
מסכים איתך, רתםשר התחבורה
ליברמן לא מבין דבר וחצי דבר בתחבורה ציבורית. חבל מאוד שהוא מתגאה בנזק שעשה ושהוא ממשיך לצערי לעשות. הייתי מצפה משר התחבורה לפחות להבין בתחבורה ציבורית ברמה בסיסית. ובקשר למרכז הנוכחי, אתם עוד תיראו שאחרי כמה חודשי פעילות המחירים יזנקו מחדש כמו שקרה במכרזים קודמים. מה גם שאני מוכן להתערב על כך שקווים יקנו מכונות ישנות משומשות מאגד, כמו שעשו עד עכשיו כל החברות החדשות שזכו במכרזים ללא יוצא מן הכלל (קווים קנו משומשות של דן).
לגבי החניה... לא בטוחמסכים איתך, רתם
המכרז הזה מדיף ריח עז ומסריח של פוליטיקה: קווים קיבלו את האשכול ככל הנראה בגלל שכל עפולה שייכת להורן את ליבוביץ (חצי מהבעלות על החברה), ולא בגלל איכות השירות שעומדת בספק באיזור בקעית אונו. אני גם סמוך ובטוח שהם יחנו בחניון אגד בעפולה וישתמשו בשירותי המוסך שלהם, ממש כפי שהם עושים בחולון (מוסך אזור). אפילו המשרד שלהם ממוקם במוסך ההוא... ולסיום, מילה על השר אביגדור ליברמן: כשנכנס לתפקיד קיוויתי שבתור בן אדם נחוש והחלטי, ליברמן יקח את התחבורה בארץ קדימה ללא היסוסים וללא דופי. אך אבוי! ליברמן, שר התחבורה כמעט ולא מתעסק בתחבורה. כמעט בכל פעם שהשר מתראיין בכלי התקשורת אני משתדל לעקוב אחר דבריו ומעולם לא צץ אצלו דבר או חצי דבר על תחבורה. השר הנכבד דואג לאינטרסים של מפלגתו וציבור בוחריו, ואילו ענייני התחבורה הם בתחתית סדר היום שלו. חבל באמת ששר התחבורה לא מדבר אף פעם על תחבורה, במקום אחר זה לא היה קורה...
נכון. אתה צודק. שכחתי את זה....לגבי החניה... לא בטוח
יש להם חניון ומוסך דיי גדולים לא רחוק מהתחנה המרכזית בעפולה, כך שמהבחינה הזאת הם לא ממש יצטרכו את אגד.
"היום " אגד התחילה לעבוד באלעדחברת קווים זכתה בבית שאן ועפולה
משרד התחבורה טוען, כי הוא רוצה"היום " אגד התחילה לעבוד באלעד
יש קצת בעיות בגלל המעבר לכרטיס חופשי חודשי. לוקח קצת זמן אבל בסוף היה טוב אמן יש כרטיס זכאי
קווים היא מקבוצת "הורן את ליבוביץ'"משרד התחבורה טוען, כי הוא רוצה
למנוע מונופול של קווי התח"צ, אבל עם השיטה החדשה של מכרזים הוא יוצר מונופלים קטנים. כך, למשל, חברת עפיפי מנצרת מפעילה את "נתיב אקספרס" והיא שותפת בקווים שפועלת בבקעת אונו וזכתה במכרז של עפולה-בית שאן.
הורן את ליבוביץ היא אחד משלושהקווים היא מקבוצת "הורן את ליבוביץ'"
יש להם (לאורן את ליבוביץ') סניף גדול בעפולה. זו הסיבה, כנראה, שקווים זכו במכרז. מהם המכרזים הבאים שיהיו, ומתי?
למיטב ידיעתי יש לה שם צי של כ-1000הורן את ליבוביץ היא אחד משלושה
שותפים בחברת "קווים". היא מפעילה גם את "ביתר תורס" לביתר, שעד לפני שבוע גם פעלה לאלעד. כמו כן יש לה גם זכיון ברומניה.
לא להגזיםלמיטב ידיעתי יש לה שם צי של כ-1000
אוטובוסים...
2.5 שקלים לנסיעה עירונית?"היום " אגד התחילה לעבוד באלעד
יש קצת בעיות בגלל המעבר לכרטיס חופשי חודשי. לוקח קצת זמן אבל בסוף היה טוב אמן יש כרטיס זכאי
כן אצלנו במלאכי ... זה עולה אף פחות2.5 שקלים לנסיעה עירונית?
זה לא קצת זול מדי? אולי שוב מיטיבים עם החרדים?
לגבי זה שבק. מלאכי כן צריך קו פנימיכן אצלנו במלאכי ... זה עולה אף פחות
2 ש"ח לנסיעה... טוב בהתחשב שמדובר ב""""עיר"""" מטר על מטר (מצ"ב מפה להמחשה) אין ממש צורך בקו היחיד שעושה מדי שעה סיבוב בקריה. יוצא מצומת מלאכי ריק וחוזר ריק... חיים משעממים יש לנהג שם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.