"חברת מסילות האויר הקיסרית"

מצב
הנושא נעול.

גם בשנות השלושים היתה הובלה באויר המטוס הוא HP42 של Imperial Airways היות והעיתון הוא משנת 1933, כנראה שהמטוס נחת ברמלה..

omer landau

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo124.gif

שמת לב לשם המטוס? כובש !!!

פרטים על המטוס

שמת לב לשם המטוס? כובש !!!
פרטים על המטוס
החניבעל היה אחד מ 8 מטוסי HP42 מתוצרת חברת "הנדלי פייג'" (החברה שבנתה את ההרלדים של ארקיע). הוא יכול היה לשאת 24 נוסעים והיו לו גם תאי שירותים ומטבח. מהירות השיוט שלו היתה כ 150 קמ"ש והוא נועד לטווחים ארוכים. למטוסי HP42 היה רקורד בטיחות מעולה. הם יכלו לנחות בשדות תעופה קצרים (בארץ, למיטב ידיעתי הם נחתו בצמח, לוד, רמלה ועזה). החניבעל התרסק באיזור המפרץ הפרסי בשנת 1940. בתמונה, החניבעל עצמו ממריא בשדה תעופה באנגליה.aAAGXaaaAAAAAGXׂ

וואו...זה מה שקורה שהמחשב המזורגג

פרטים על המטוס
החניבעל היה אחד מ 8 מטוסי HP42 מתוצרת חברת "הנדלי פייג'" (החברה שבנתה את ההרלדים של ארקיע). הוא יכול היה לשאת 24 נוסעים והיו לו גם תאי שירותים ומטבח. מהירות השיוט שלו היתה כ 150 קמ"ש והוא נועד לטווחים ארוכים. למטוסי HP42 היה רקורד בטיחות מעולה. הם יכלו לנחות בשדות תעופה קצרים (בארץ, למיטב ידיעתי הם נחתו בצמח, לוד, רמלה ועזה). החניבעל התרסק באיזור המפרץ הפרסי בשנת 1940. בתמונה, החניבעל עצמו ממריא בשדה תעופה באנגליה.aAAGXaaaAAAAAGXׂ
וואו...זה מה שקורה שהמחשב המזורגג
מחליט בשבילי איך לרשום את הסימון של המטוס. אז כדי לעשות לי עבודה קלה, הנה עוד צילום יפה של חניבעל עם הרישוי שלו בולט ויפה...(בטח לא נכתב על ידי מחשב...)

omer landau

New member
תודה רבה -זה מאוד מעניין

פרטים על המטוס
תודה רבה -זה מאוד מעניין
אני אוהב דברים כאלה לאיזה ארץ הוא היה שייך?

אנגליה (סליחה..בריטניה הגדולה...)

תודה רבה -זה מאוד מעניין
אני אוהב דברים כאלה לאיזה ארץ הוא היה שייך?
אנגליה (סליחה..בריטניה הגדולה...)
והחברה, אימפריאל אירוויז היא הסבתא של בריטיש אייר של היום (באמצע היתה BOAC)

מצב
הנושא נעול.
למעלה