חברי Distorted לכאן!

*Dark Of Night*

New member
חברי Distorted לכאן!

(קצת
אבל לא נורא) קודם כל שאלה: אתם מופיעים בצפון ביום שישי הקרוב? אם לא תתעלמו מהמשך ההודעה אם כן, סביר להניח שאני הולכת לראות אותכם (סוף סוף), אז קודם כל בהצלחה & Have Fun ודבר שני, קצת רקע על מה שאני הולכת לשמוע יכול לעזור... Thank You Dark

D.B

New member
מממ...נכון לעכשיו לא ידוע..

המתופף שלנו סובל מחום גבוה ואנחנו מקווים מאוד לגבש החלטה סופית עוד היום. קודם כל הגיע הזמן שתבואי לראות, הופעה שניה באיזור ההוא כבר, אחלה קהל... רקע...מממ... מטאל בגדול, לחנים אוריינטלים קמעה... סולן/סולנית. בקיצור, אפשר להוריד מהאודיו גלאקסי חפשי: Distorted - sometimes Distorted - Almost Dead ייתן לך כיוון..

dishate

New member
כן אבל הוא לא הוקלט עדיין.

באיזה הופעות שלנו היית ?

לא יצא לי להגיב כמה ימים, מצטערת.

בכל מקרה לא הייתי באף הופעה שלכם, לצערי, אבל אני מקווה שאני אוכל לבוא לזאת שבעשרה. קראתי את המילים של השיר באחד הפורומים, יום או יומים אחרי הפיגוע בדולפינריום, וזה שיר מדהים. נורא התחברתי אליו אז, וניסיתי מאז להשיג אותו.

D.B

New member
כמה רלוונטי לכל יום ויום...

אני זוכר את היום הזה... חיפוש של המילה OBLIVION הניב את התוצאה במהירות... זה היה ב-02/06/01 יום אחרי הפיגוע...

D.B

New member
לצערנו, נכון לעכשיו אנחנו לא

מופיעים בצפון בסוף השבוע הקרוב. נאחל באותה הזדמנות החלמה מהירה למתופף שלנו... לעומת זאת, ביום שני הבא ייתקיים הערב METAL TILL DAWN, למחרת יש חופש לכולם (לרובכם..סליחה) אפשר לתפוס אוטובוס לאיזור... הערב ייסתיים דיי קרוב לתחילת האוטובוסים... 471 איש כבר ביקרו באתר להופעה.. שלכם, גיא

Zed off

New member
אתה יודע...

שהמתופף של Def Leppard(חרא של להקה אגב)ניגן גם אחרי שאיבד יד אחת? אז המתופף שלכם לא יכול לנגן עם קצת חום?

D.B

New member
מממ... זה לא רק קצת חום...

אתה יודע מה זה שפעת... וכשהוא מתעטש ומעיף ליחות לכל עבר... אתה לא רוצה להיות שם..
האמת היא שהוא מרותק למיטה עם הרבה הרבה חום..

Zed off

New member
אוקי...

האמת שזה הייה דווקא נחמד אם תנגנו והמתופף שלכם יעיף איזה אפצ´י על הקהל...יש אנשים שמשלמים לראות כאלה דברים...(מלמסטין יורק על המעריצים שלו)

ed555

New member
כן אבל זה לא חלק מהשואו שמכניס אותך

לאווירה של ההופעה.. הוא פשוט חרא של בנאדם..

Zed off

New member
תאמין לי...

שהבן אדם שהוא ירק עליו עד היום משוויץ שאינגווי הדביק לו סמוכטה לפנים :) והוא באמת חרא של בן אדם...

D.B

New member
מי שהיה בהופעה בתמונע בטוח קיבל

כמה עיטושים בריאים...

Jesus Wept

New member
עיטושים......

חחחח.... fuck, כששרתי את SCREAM התזתי רוק מעורב בניקוטין לכל עבר.... הייתי בטוח שיעשו עליי "עליהום" אחרי ההופעה...

*Dark Of Night*

New member
אוווף ../images/Emo4.gif

חבל שאתם לא מופיעים אצלנו בסופו של דבר *נאמר באכזבה* מאחלת החלמה מהירה למתופף ונראה אותכם בפעם אחרת, אני מקווה... אגב, להקה מכרמיאל ("אדרנלין") היו צריכים להופיע איתכם באותו הערב, הייתם גורמים להראות "עלובים"
בקשר ל- Metal till dawn כנראה שאני לא אוכל להגיע, אבל זאת אפשרות... בהצלחה! Dark *מאוכזבת קלות

Jesus Wept

New member
עד כמה שאני יודע...

"אנדרנלין" עדיין מופעים שם מחר.... ולא היינו גורמים להם להראות עלובים, כי הם מנגנים אלטרנטיבי כזה.... ואנחנו לא, ככה שאי אפשר להשוות.... זה לא משנה בסופו של דבר, כי אנחנו עדיין לא מופיעים... ותאמיני לי אני מאוכזב בדיוק כמוך... הקהל בצפון הוא הקהל הכי טוב שיש בארץ......ואנחנו לא נהיה שם כדי לראות את זה.. בעסה. -=רפיש=-

D.B

New member
בכל אופן....

פתחתי במסע חיפושים אחרי אנשים שרוצים לארגן ערב טוב באיזור הצפון, חיפה, כרמיאל, יזרעל.

*Dark Of Night*

New member
אני יודעת שהם מופיעים

הבעיה היא שלא בטוח שאני אגיע בסופו של דבר בגלל שמסתבר שלא אירגנו הסעות מסודרות (לפחות זה מה שנאמר לי ע"י אלון- סולן הלהקה) אבל אני צריכה להתקשר עוד הפעם ונראה... בכל אופן, See Ya Next Time Dark

למעלה