חברי הפורום

DeadWolf

New member
חברי הפורום

היה פיגוע בת"א בתחנה המרכזית למי שלא יודע.. אני מאמין שכל הדרכים חסומות עכשיו אז מי שרוצה לצאת למפגש שיבדוק טוב אם זה אפשרי.. מקווה שכולם בסדר.. שיהיה יומטוב!

DeadWolf

New member
כבר כתבתי שהודעת את זה

:) ואת יודעת שאין לי אדמין פה כי אם היה לי הייתי מוחק את זה.. ואמרתי כבר שאני מצטער ואת יכולה לשרוף אותי אם את רוצה

misplaced

New member
../images/Emo221.gifחח, אין צורך בשריפת אנשים

זה בסדר. לא שמתי לב שהוספת תגובה בשירשור אז סורי גם לך. רק להבא תשתדל בבקשה לבדוק אם אין הודעות העוסקות בנושא לפני שאתה פותח אחת חדשה

DeadWolf

New member
אני אשתדל בתנאי שגם את ../images/Emo3.gif

וסורי פשוט היה חשוב לי לרשום את זה במהירות לבדוק שכולם בסדר וכדי שאנשים לא יבזבזו סתם את זמנם ועמידה בבדיקות וכאלה..

DeadWolf

New member
אני אשתדל בתנאי שגם את ../images/Emo3.gif

כתבתי את זה במהירות מתוך דאגה וגם כדי שאנשים לא יתיבשו בבדיקות בטחוניות שזה דיי מעפן.. אגב בדקתי את ההודעות הראשונות בכל השרשורים כי חשבתי שזה נושא מספיק חשוב לפתוח עליו שרשור.. ולא הגעתי להודעה שלך.. אבל לפי דעתי אנחנו לא עושים פה תחרות מי שפותח הודעה ראשון וסורי שככה זה יצא.. יאללה יומטוב

DeadWolf

New member
אני אשתדל וגם את ../images/Emo3.gif

כתבתי את זה מהר מתוך דאגה וגם כדי שאנשים לא יתיבשו שם בבדיקות הבטחוניות.. אגב בדקתי את ההודעות הראשונות של כל השרשורים לפני שפתחתי את זה.. סורי שלא עברתי על כל ההודעות.. שיהיה יומטוב וכמה שיותר שמח

VeNoM777

New member
מה קורה פה לאנשים?

טוב שלא עשיתם ת'מנהלות מינימום היטלר. ולא רק מנהלות. כל אחד נפגע מתגובות של אחרים כאילו אנחנו בכיתה ב' פה. תרגעו אנשים. כי אם לא אני הולך לבכות לאמא!!!! יאללה תתבגרו ויומטוב

DeadWolf

New member
באמת שאני לא נפגעתי מזה

את האמת אתה זה שנראה כאילו שהוא יצא פגוע פה.. :)

למעלה