חברי הפורום,

Big Gun

New member
חברי הפורום,

איך אתם\ן מתייחסים לקהילות ההומואים והלסביות??האם אתם רואים בהם כאנשים רגילים מן הישוב או שאתם סולדים מהם??

KeyserSoze

New member
אין לי שום בעייה אתם

טוב אולי קצת עם הטרוסקסואלים, ועוד אחרי שהתחילו איתי כמה בתאילנד.

Big Gun

New member
גם לי אין שום בעיה איתם.

הם הרי נולדים כך וזה לא בא מבחירה. מה שמפריע לי זה מצעד הגאוה שלהם.בשביל מה זה טוב??

ohadz

New member
אני מאד מקווה...../images/Emo72.gif

שהתכוונת לטראנסקסואלים ולא להטרוסקסואלים...

P u s s i c a t

New member
ההיפך הוא הנכון

ממש לא סולדת מהם. מאוד אוהבת חלק מהם. אנשים שחיים לפי האמת שלהם ולא לפי מה שהחברה מצפה מהם. כמובן שהכל במידה. לא אוהבת את כל ההתחרמנויות הבוטות בציבור והאקסטרווגנטיות של חלק מהם. אבל זה מפריע לי גם אצל סטרייטים. כבר אמרתי בעבר - שאחת הסצינות שיותר אהבתי בסרטים היא הסצינה בסרט "כומר" כשהוא שוכב עם חבר שלו. זה היה מדהים בעיני.

נצנצ

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט סצנה מדהימה, גם הסרט עצמו, כל הרעיון של הסרט, יש הרבה מאד מה ללמוד מהסרט הזה.

לינוי007

New member
למה?

למה לזוג שמורכב מבן ובת מותק "להראות" את המשיכה שלהם בציבור ולזוג מאותו מין אסור? מה בדיוק כ"כ בולט/אקסטרווגנטי שרק אצלם ולא אצל זוג "קונבנציונלי"?

P u s s i c a t

New member
ככה.

סתם. תקראי שוב מה כתבתי. הנה - ציטוט של החלק הנבחר "לא אוהבת את כל ההתחרמנויות הבוטות בציבור והאקסטרווגנטיות של חלק מהם. אבל זה מפריע לי גם אצל סטרייטים." האקסטרווגנטיות היא אצל חלק מהם. חלק. לא כולם. ואת אותו חלק אני לא אוהבת. גם אצל סטרייטים אני לא אוהבת חילופי נוזלים בפרהסיה. כל הזיונים עם בגדים ברחוב מגעילים אותי. 'צטערת. בלי קשר לנטיות של המשתתפים. ושוב - אני מדברת על דברים בוטים. לא על זוג שהולך יד ביד, מתחבק או מתנשק בציבור, ולא משנה הנטיות. זה ממש לא מפריע לי - ההיפך. מה שמפריע לי זה התנהגות שגובלת במעשה מגונה בציבור...

לינוי007

New member
סורי

לא שמתי לב לחלק השני של המשפט בכל אופן את צודקת, זה נחמד להביע חיבה גם ברחוב אבל יש אנשים שאת רואה אותם ואת אומרת לעצמך "get a room ppl!" חח
כמובן שיש מקומות שזה בסדר כמו מועדונים וכאלה אבל יש כאלה שגם זה מפריע להם...

Big Gun

New member
מדוע ולמה השאלה תמוהה??

יש בארץ הרבה אנשים שבעיינהם הם מוקצים.לא כולם הם כמוך שרואה בהם כאנשים רגילים עם נטיות מיניות שונות ולא מזיקות.

Miss Thang

New member
יש בארץ הרבה אנשים אשר בעיינהם

הרבה אנשים הם אנשים "מוקצים". אין שום צורך להתייחס לזה.

חופ שיה

New member
אז זהו, שהם לא מוקצים

הם אנשים כמו כולנו רק עם העדפות מיניות שונות זה הכל ,עצם השאלה היא הסכמה עם חשיבה שכזאת, אני בעד למגר את התופעה ולא לתת לה במה.

Miss Thang

New member
גם אני לא בעד כל המצעדים האלה,

אבל אז צריך לבטל גם את מצעד האהבה וכל שאר הבולשיט.

KeyserSoze

New member
לא אומרים לא לחגיגות!!

שכל יום תהיה סיבה למסיבה מבחינתי

למעלה