חברי המנוסים -זקוקה לנסיונכם

• פותח הנושא droli
  • פורסם בתאריך

droli

New member
חברי המנוסים -זקוקה לנסיונכם

מעבד המזון שלי והמקסר, שווק חיים. על מה אתם ממליצים? איזה סוג, פירמה, דגם וכו`.. כמו שאתם יודעים זה לא משהו שקונים כל יום, אז אם כבר שיהיה הכי טוב שיכול להיות, וגם שיתאפשר כלכלית, כי רוטשילד להזכירכם אני לא... אז מה המלצתכם?

זורקה

New member
דרולי (מיכל ??) לדעתי הטוב ביותר

KENWOOD כי זו פירמה ידועה בכלים האלה והקפידי על הספקים גבוהים , כדי שיהיה קל לעבוד. זהו זוהר

אמירה

New member
מיכל, בוקר טוב,

לדעתי kitchen Aid הוא המיקסר המוביל היום. והבנתי שהוא מופיע במכרזים כמו המכרז של המדינה. מג`ימיקס הישן והטוב, הוא המוביל במעבדי המזון. החלטה נעימה

נופר30

New member
אז ככה יקירתי

הכי ממומלץ זה מג`ימיקס - כן כן של חברת מג`ימיקס ( הם אלו שיצאו ראשונים עם המוצר) לאמא שלי יש אחד למעלה מ 15 שנה עובד כמו חדש גם לי יש אחד והוא פשוט מדהים עושה איתו הכל אבל כלכלית הוא יקר ( בסביבות ה 1500 ש``ח אבל לטעמי שווה כל אגורה ) הבא בתור שטוב זה קאנווד יש לו עם הרבה תוספות כולל בלנדר והוא עולה בסביבות 500-700 ש``ח תלוי איפה ( אפשר גם במכרז של המדינה ) מיקסר יד זה דבר פשוט אין הרבה שינויים והבדלים בין אחד לשני פשוט כנסי למספר חנויות ומה שנראה במחיר סביר תקני ( אני שילמתי 200 ש``ח עם תוספת של בלנדר (מו של בראון + קוצץ בצל / אגוזים))רק תקפידי שיהיה של לפחות חמש מהירויות אלו הכי טובים ( ל טעמי ) מקווה שעזרתי לך הקנייה הבאה שלי תהיה של מיקסר מקצועי ( את יודעת עם הקערה הגדולה ) יש למשהו להמליץ לי ? נופר

נופר30

New member
ועוד משהו

לגבי דגם אם את מחליטה על מג`ימקס אז לקחת את זה עם שתי הקעריות כי לפעמים את רוצה לקצוץ מעט בצל או לעשות רסק רק מ 2 עגבניות אז לא צריך ללכלך את הקערה הגדולה והמסורבלת יש לך קערית קטנה

ron-g

New member
מיכל- הכי חשוב באמת זה הספק גבוה

של המכשיר יש היום 1000W משהו כזה. להספקים הנמוכים יותר- יש בעיה הם לא חזקים מספיק.

דפדפ

New member
בוקר אור מיכל, לי יש מעבד מזון

של בראון כבר 10 שנים (גם קודם היה בראון, נתתי אותו כשנסעתי) ואני מאוד מרוצה ממנו. יש לו גם מסחטת מיץ וקערת וזרוע הקצפה. הוא חזק מאוד ועושה הכל (חוץ מלהביא לי קפה בבוקר). אני ממליצה בחום, במיוחד שגם המחיר לא בשמים.

droli

New member
אחד הלבטים שלי זה האם לקנות

את המיקסר עם הזרוע הגדול, שאליו מתחברים מעבד מזון, מטחנת בשר וכו`, או את אלו שבזמן האחרון אני יותר ויותר רואה - מעבדי מזון סגורים ע מכסה שניתן גם להקציף איתם.

תוכי

New member
הכי מומלץ זה קנווד

לאמא שלי יש אותו למעלה מ- 15 שנה ואני גם הולכת לקנות אותו

רובנס

New member
מעבד מג`ימקס יעשה היטב את העבודה

מעט יותר יקר הקטן משהו בסביבות ה800 שח` ויש לו 2 קערות מעבד קטנה וגדולה שוו הצצה בחנות

נופר30

New member
רובנס מצטערת שאני נדחפת

אבל שום מעבד מזון של מג`ימיקס לא עולה 800 ש``ח על אחת כמה וכמה זה עם שני הקערות אבל עדיין לדעתי שווה את המחיר

רובנס

New member
נופר לפני חודשים קניתי אחד בסכום

הזה כך שאת טוענת שאולי עבדו עלי במחיר מה שבאמת יכול להיות

נופר30

New member
או שאמרו לך שזה מג`מקס אבל

זה לא של חברת מג`ימיקס או שזה דגם מאוד יישן כי אני את שלי קניתי ( לאחר הרבה בדיקות בכל מני מקומות ב 1300 ש``ח ) ועם בדיקה מהיבואן זה פחות או יותר המחיר הממומלץ אלא אם מצאת חנות שבאמת לא לוקחת לה את נתח הרווחים שלה אלא מוכרת בעלות שאלה לי יחד עם המגי`מיקס קיבלת חוברת מתכונים ו רשימה של אביזרים שאפשר להשלים ? איזה אביזרים קיבלת יחד עם המגקימקס ? ככה נוכל לדעת עם מכרו לך את הנכון ועוד שאלה מה מספר הדגם ?

droli

New member
רגע, רגע, הויכוח הוא על מעבד

מזון או על מג`ימיקס? מה יותר עדיף לי לקנות? את שניהם, אחד מהם, מעבד מזון, מיקסר על זרוע..

למעלה