חברים...

שון33

New member
חברים...

בתום השכנת השלום על אזורינו (הפורום...) ...היה כאן אניצדנט לא לעניין, כידוע... ולאחר שנירגעו רוחות המלחמה... והכל חזר למקומו בשלום אבקש את סליחת אנשי הפורום המכובדים באשר הם, אם פגעתי במישהו בשוגג או במתכוון, אם לא הגבתי למישהו על יצירתו או אם הגבתי לא נכון... ...והכל בכוונה תמימה וחיובית, לעולם לא ברוע... (זוהי פניה אישית לכל אחד ממכם...) תודה לכם על הכל ושוב...סליחה ובזאת אני ניפרד ממכם... כאן מסתיימת דרכו של "שון33" אני יוצא מכאן עם מטען גדול ואיכותי של נתינה וקבלה... עם זכרונות של ריגושים והתפעלות עם תביעות אצבעות וירטואליות של אנשים שנגעו בליבי... אתם כולכם נהדרים ומיוחדים מוכשרים ורגישים בני אדם במובן הכי טוב של המילה... למדתי ממכם המון, ואולי השארתי איזו מזכרת מועילה ממני..(?) הייו מאושרים ויצירתיים... הלוואי ויתגשמו כל חלומותיכם וקצת יותר, הרי אני יודע עד כמה אתם צנועים... תודה לכם, אוהב את כווווולכם שלום שלכם, ק.

אנגלינה

New member
שון.......

בבקשה אנא הסיפור מאחורינו בבקשה הישאר יצירותיך מפליאות אותי בהחלט ואין סיבה בעולם שאני אפסיד את ההנאה לקרוא אותן אנא הישאר אני מאמינה שאת הכל אפשר לסדר אנגלינה

לבונה

New member
../images/Emo13.gif שון...................

מה? מה קרה? ומה פתאום?
חיוך ממני

לבונה

New member
אמממ קסנדרה אגב........

אני חוזרת זה חזררררררררררררררררררררררררררררררררררר סוף סוף ב.ק.

ביאנה

New member
שון תקרא מה שכתבתי לך באי.מייל

ובהזדמנות זאת...
ביאנה שמצטערת מאוד מאוד

*קסנדרה

New member
לבונה, ביאנה, אנגלינה ולכולם.....

ושוב שלום לכולם לבונה אני שמחה עד מאוד שאת חוזרת אלינו, ותהייה שהייתך עימנו נעימה ופורייה.
ביאנה חדל בעניין שון - סליחות וכו´. מהיום אמחק כל הודעה שלא תהייה רלוונטית לפורום שלנו - מבחינתנו העניין סגור - תם ונשלם !!! כל דבר נוסף שיכול להיכתב ייכתב באמצעות האי מייל, בבקשה !!!!!!! אז אנא, חיסכו ממני את המחיקות המיותרות, בואו כולנו נשנס מותניים, נחדד עפרונות ונצא לדרך חדשה ונקייה. הרי שנה חדשה בפתח... שנה טובה, פורייה לכולנו חג שמח קסנדרה

שיר29

New member
שון..............רגע ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

דקה לפני שאתה מחליט..... יש לי משהוא לומר לך.... אני נמצאת כאן בפורום.... ונהנת מן היצירות שלך... אני חושבת שעזיבתך את הפורום... תהיה הפסד להרבה חברים כאן... יצירותיך הן מופלאות.... וכתיבתך מקסימה.... ועל כך יעידו גם חברי הפורום שכן לא מן הסתם שיריך הרבים הופכים להודעות נבחרות.... המקום הזה מהווה עבורך במה... ויש לך כאן קהל רב... אז לא יודעת אם מותר לי לבקש.... אך בכל זאת.. שקול את נושא העזיבה מחדש.... בבקשה...עשה זאת... אני מקווה ששון33 לא אמר את מילתו האחרונה כאן.... שיהיה לך סוף שבוע מקסים שיר29

*קסנדרה

New member
שיר - ולכל האחרים די !!!!!!!!!!!!!

כל הודעה נוספת בנושא תימחק לאלתר !!!!!!! זה פורום ספרות וצירה - והצביון חייב להישמר ולחזור לעצמו. בברכת חג שמח קסנדרה

more

New member

"ואולי אתה פה חסר לי אתה שם אתה כאן ובכל זאת אתה פה חסר לי מה יהיה אם פתאום תבוא אלי ותיפה את הכל רגע של שקט בחוץ שוב הגשם ממשיך על הכביש עוד ליפיל ואולי אתה פה חסר לי..." שלך ע´

למעלה