"חברים".....

צייצנית

New member
"חברים".....

מישהו שאמור היה להיות ידיד קרוב שלי החליט שהוא לא מעוניין יותר בקשר איתי כי אני מקיאה וכי נמאס לו שאני מדוכדכת כל הזמן... יש לציין שהוא תמך בי שנה שלמה וניסה לגרום לי לוותר על ההפרעה ועל מצבי הרוח העגמומיים שלי, לא ממש עזר.... מה גם שהייתי די מאוהבת בו ורק מצאתי עוד עוד טריגרים בכל תגובה שלו, אפילו בלי שהוא שם לב בכלל... הוא רק ניסה לעזור ונמאס לו ממני בסוף, זאת הטענה שלו........ "חברים"....

אל דופא

New member
"הולכים ובאים..."

נראה לי שהקשר שלכם היה די מסובך וקצת יותר מ"סתם" ידידות. אז הוא הלך. ואולי ההתרחקות שלו היא רק משהו זמני. ואולי הוא עוד יחזור. ואולי לא. בכולופן, אם מצאת טריגרים בתגובות שלו, אולי ההתרחקות שלו עדיפה לעת עתה?

מממ...

את כועסת עליו. את פגועה ממנו. אבל אני יכולה גם להבין את תחושת חוסר האונים שלו כשהוא מנסה במשך שנה לעזור וזה לא מצליח... את תמצאי את מי שישאר.

מיכל..~

New member
מסכימה עם משהיא

מבינה את הכעס שלך אבל מבינה גם את התחושה שלו אולי תתחילי לעזור לעצמך? בסוף תאבדי לא רק חסרים אלא גם את עצמך..

חמודה שלי,

לאנשים לפעמים מאוד קשה להבין. אני נאלצתי לוותר על אחת החברות הכי טובות שלי שרק התעצבנה למה אני לא אוכלת,למה אני אוכלת המון ומקיאה,למה לא בא לי לצאת,למה לא בא לי לדבר לפעמים... זה מאוד מאכזב וקשה,החברים הטובים באמת נשארים. תנסי גם להסתכל מנק' מבטו-קשה לראות מישהו שאתה אוהב מזיק לעצמו,ולהרגיש כ"כ חסר אונים,ולא לדעת איך לעזור...מאוד מתסכל... בכל אופן,זה לא אותו דבר,אבל אנחנו כאן,מבינים,לא שופטים,לא כועסים,ולא נעזוב!!!
ליהי

למעלה