חברים H-)

חברים H-)

חברים/ פברואר 2001 ------------------ לעבור אתכם יחד את תקופת בית הספר והגן להמשיך ולצעוד אתכם בלי לדעת לאן לבוא אליכם ולהרגיש כמו בן בית לשבת אתכם ולחשוב, לצידו של עץ הזית לבקש ממכם בקשות או איך שאתם מכנים ``מערוף`` ואף פעם לא לשמוע אתכם - מה אתה רוצה עוד פעם? אוףףףףףףףףףף להשאיר דלת ביתי פתוחה ולקבל אתכם ביד רחבה ולקבל אתכם לחיקי בחום ואהבה לצאת ביחד לטיול או אפילו סתם כך לשבת לשמוע מה קורה אתכם, ואת מי או את אוהבת לשמוע? - ואני מתכוון שלפעמים אני ממש כמו קב``ן להמשיך בדרך - בלי לדעת לאן היא תוביל, לאן? לחוות חוויות לחבר את הגיטרות למגבר (ברוך השם לכולם יש גיטרות) לפתוח בשיר של שלמה הרי עלינו אין זמר אהוב יותר לשבת שעתיים שלוש וכך לנגן ולשיר להגביר את המגבר ולהשמיע את קולינו בכל העיר לעשות אתכם על האש בשבת ולאמר מזל טוב לחבר שנולדה לו לא מזמן בת אז אם לא הבנתם ואתם עדיין שואלים מה זה בשבילי חבר אז חבר בשבילי זה אדם שחושב עלי שהוא ישן או שהוא ער חבר - זה אדם שיודע עלי הכל ואין לי ממנו מה להסתיר חבר - זה אדם שיבוא אלי לביקור אפילו שאני גר רחוק מהעיר חבר? - כל אחד יכול להגדיר את זה בצורה קצת שונה חבר - זה אחד שישאר איתי תמיד ולא יחלוף לו בסוף העונה. מוקדש לכל חברי הטובים - קפצתי לביקור#

למעלה