חברים, שוב שלום

sattla

New member
חברים, שוב שלום ../images/Emo9.gif

ברצוני ביקורת (חוזרת) על האתר. מתגובות שונות ונישנות, ולחץ במקומות הנכונים, האתר קצצת השתנה, ויצאה גרסה חדשה. אשמח לביקורת חוזרת, על הדפים הקיימים (ולא על ה-404!) המ.. תודה לבונה חופשי |4u| ולאחותי. האתר: http://www.chai-negev.net/chn/ נ.ב. לצורך השוואה בלבד, אם תוכלו לתאר ולבקר בכמה מילים את האתר הישן: http://www.chai-negev.net/ ושוב תודה!

zelig0n

New member
אז למה אני מקבל 404?

בסה"כ רציתי לבדוק את הממשק ב-English. אז קפצתי לדף הקישורים |קובץ| (אגב, ממש לא מומלץ לקרוא לדף כך, לפחות לא ע"פ גוגל) ואני מניח שגם דף זה אינו גמור. על סף יאוש החלטתי לסייר באתר ... ותנחש במי נתקלתי
(נכון, עוד 404) סתם סתם, בגלל שלא ביקשת ביקורת על ה-404 אני רק אוסיף שלא כדאי לקשר לדפים שלא קיימים. מתמקד בדברים שעובדים
בדף "צור קשר" יש פרטים ליצירת קשר ואין אפשרות לשלוח את הפרטים און-ליין, אני רואה את זה כחיסרון\דף מיותר, הרי יש לי את רב הפרטים ב-footer.
לא אהבתי את חלוקת הקישורים ב-header, אין קשר בין מיקום הקישורים\אין חלוקה לקבוצות ואותי זה בלבל קצת, היה יותר נוח אם החלוקה הייתה יותר סימנטית.
התמונות קצת כבדות ונטענות לאן ברב הדפים, אולי (בגלל מיעוט התמונות) מומלץ להציג תמונות מוקטנות כברירת מחדל ולתת אופציה לגולש להגדיל את התמונות ע"י הצגת תמונה יותר גדולה (להחזיק 2 סטים של תמונות).
הגדרות JS ו-CSS ... כ"כ שאתה קורא לקובץ חיצוני, אבל את ההגדרות עושים עם type (חבל שלא הוצאת את כל הגדרות העיצוב החוצה). זהו, חוץ מזה נראה נקי ונחמד (עושה חשק לבקר), אם הייתה לי את האפשרות הייתי קופץ לסיור קבוצתי

sattla

New member
זליג,

ברור שהאתר לא יעלה ככה עם כל ה404, וברור גם שיהיה טופס וכל שאר הדברים שאין עכשיו... מה שאני ביקשתי זה רק על העיצוב \ תוכן . תודה...

../images/Emo26.gif

קודם כל, השיפור מהגירסה הישנה הוא מאד גדול ומשמעותי. הגירסה הנוכחית נעימה לעין, נקייה וידידותית לגולש.
מה שהייתי משפר כרגע זה קצת את התפריט הראשי. בעיקרון, ניצול המקום שבחרת לו (מעל ומתחת ללוגו) הוא לא רע אבל משהו בקישורים העליונים לא מסתדר לי בעין. פתרון אפשרי לכך יכול להיות העברת קישורי התפריט לתמונות מעוצבות יפה ולתת להם דינאמיות מתאימה ב-onmouseover (כמובן לא לשכוח preload!).
חסה קישור של תמונת הלוגו לדף הראשי של האתר. כמה פעמים אפשר להגיד לך
גרפיקה: ארבעת התמונות המרכזיות בדף הראשי מאד מתאימות ל-setting הכללי של הדף ושל האתר. כמו"כ, העלה שמעטר את הכותרות ממש יפה
זה נותן עיקביות וסדר אסטטי. עם זאת, ה-bullets שבחרת לרשימות לא מתאים. מה זה? עוּבּר של סנאי? עם כל ההערכה שלי לטבע ולזואולוגיה, הייתי נותן תמונת bullet רגיל. זהו בנתיים. תתחיל בזה ותתקשר כשאתה מסיים...

למעלה