חברים ממשיכים לשאול

LadyG

New member
חברים ממשיכים לשאול

על ההופעה של ה- BLACK LIPS ואני פותחת הודעה חדשה לנושא ומקווה שלא שכחתי שום פרט. ההופעה שאליה רובינו מתכוונים להגיע היא ב- 16 ביוני (מוצ"ש). ההופעה מתקיימת בלבונטין 7 בשעה 2100. כרטיסים ניתן לרכוש בטלפון 03-5605084 . מחיר הכרטיס 60 ש"ח. להקת חימום: שוורצע קינדר. (לא לצחוק בבקשה - בהופעה המוקדמת יחממו היהודונים....מקסים). מכיוון שיש מכירה מוקדמת - הכי נוח זה להרים ישירות טלפון לקופה ולרכוש כרטיס. מי מגיע?
(אין אייקון של שפתיים שחורות).

LadyG

New member
הקפצה לטובת

מי שלא ראה ומי שעבר ליד והתעלם.

melquiadess

New member
אני כמובן אהיה שם, אבל...

כמובן שאני לא אעז לפספס את ההופעה של בלאק ליפס. (בטח לא אחרי שהבאתי את בשורת ההופעה הזאת לפורום) אך לצערי לא אפגוש אתכם בהופעה מכיוון שלבן דוד שלי יש בר מצווה ב16.6 ולכן אני אלך להופעה של ה8.6, ואוכל לספר לכם חוויות שבוע קודם.

Barmelai

New member
מואה

60 ש"ח - שווה להשקיע ולו בשביל החברותא. במקרה הכי גרוע תמיד אפשר לשים למאסטר סם אונס בבירה ולהעביר את הפעילות לשרותים.

neonlight

New member
לא לצחוק

ואני ממש לא צוחק היהודונים הלהקה הכי טובה שהייתה בארץ מאז היווסדה ועד היום, וכנראה גם עד שהעולם יגמר.

LadyG

New member
לא צוחקת

סיקרנת אותי והלכתי לבדוק מה כתוב ברשת. מצאתי סופרלטיבים כמו: "היהודונים ללא ספק מהווים את המפגש ההזוי ביותר בין מוזיקת פיפטיז, הארדקור-פאנק, גאראז' סליזי, סטונר רוק הירואי וסרף פריטיבי עם אווירת טראנס פצצות ברקע". "הדיסק של היהודונים הוא הדבר הכי קרוב שיש פה ליצירת מופת" וכדי לא לפגוע בזכויות יוצרים הכותב הוא בועז גולדברג - עכבר העיר ת"א.

Barmelai

New member
הלכתי להתרשם ../images/Emo190.gif

יש 3 חלקי שירים להאזנה. האזנתי בתשומת לב וקראתי את הבקורות המהללות. אין מה לומר, שני המבקרים קלטו את הלהקה נכון (כלומר כמוני
). אני שמח שההרכב קיים, הנועזות שלו ביחס למדינה שבה הוא פועל מעוררת בי התפעלות. חדשנות לא מצאתי בכלל. הקטע השלישי מרתק, שני הקטעים הראשונים משדרים רוע טהור. אני נחרד מסולן שהדמוי הראשון שהוא מקפיץ לי לראש זה פולחן שכולל חתולים מלוקי צואר. אבל זה אני, מבקרי עכבר העיר וזמן תל אביב דווקא מתפייטים על הרוע הזה. לא תהיה לי התנגדות אם אחד מילדי ינגן את הדיסק בבית (בתנאי שהוא קנה ולא הוריד). מאידך בהחלט נראה לי שארשה לעצמי להגמיש את שעת ההתייצבות בלבונטין 7.

LadyG

New member
רק להזכירך

אנחנו לא הולכים לצפות בהם אלא בשוורצע קינדר. נריץ חיפוש מה אומרים עליהם ולמרות שאיחור אלגנטי נראה מרגע לרגע אופציה ראויה.

spych kid

New member
ריכזתי כמה לינקים

של כתבות עליהם.. בלינק הראשון צריך לרדת למטה עד שמגיעים אל הכתבה על ההופעה שלהם הסגנון לפי הדעה הרווחת בכתבות היא: פאנק טכנו נסיוני וכמובן שהמוזיקה אפלה משהו

spych kid

New member
תמונה של הברנשים

הבחור עם הזקן הג'ינג'י נראה חביב למדי..

למעלה