חברים יקרים

חברים יקרים

אני יודע שזה קצת מוגזם להטריד על שטויות ולבקש רייקי אולם אני זקוק לו. אשתי בחו"ל כבר שבוע וחוזרת רק ביום שישי הבא לפנות בוקר ואני מתגעגע אליה מאוד מאוד והיא פשוט חסרה לי. אני לא מצליח להרדם בלילות למרות שאני לוקח "ביודרים" שזה כדור לשינה על בסיס צמחי מרפא. אין לאף אחד במקרה איזה מכונת זמן קטנה? להקפיץ אותי טרמפ ליום שישי? ... עזבו אני סתם בהתקף געגועים לאשתי... אנסת שוב לשכב במיטה ולעשות לעצמי רייקי תוך כדי מדיטציה... ליל מנוחה לכולם.

talik

New member
אפילו

כאדם מן הצד שרק התחיל לקרוא בפורום זה וגם להשתתף בו בכמה הודעות, אני חייב לומר שהודעות כאלה הן דווקא ההודעות שעושות את הפורום. אם מישהו (ובמקרה זה המנהל) בוחר לספר לנו משהו מעבר לנושא, ואנשים מפתחים כאן קשרים מעבר, זה מוכיח שהפורום מצליח. אז למרות שלי אין עדיין את הידע הרב שיש לכם ברייקי, ואני מתכוון להתחיל ללמוד אותו בקרוב, אני עדיין אאחל לך, אוריאל, ליל מנוחה ותדע, שאשתך בוודאי מבלה (לפחות אני מקווה, אני לא יודע מה הסיבה שבגללה נסעה), ואני מאמין שהיא בוודאי מחכה לרגע שתחזור לביתכם ותספר לך את כל מה שראתה ועשתה. יום טוב. ליל מנוחה (להיום בלילה). Talik. ..............--.... ...........--....--.

תודה

כילידת צרפת שעלתה לפני כעשור היא נסעה לבקר את חברות הילדות שלה, אמה וסבתא שנמצאות שם. אכן היא מבלה ואנו מדברים בטלפון מידי יום ביומו אולם זה אינו מהווה תחליף נאות למראה עינים... עוד חמישה לילות....

MsPiggy

New member
אאאאאאווווווווייייייייי

אלו הודעות כאלו שגורמות לי להאמין באהבה מחדש

MsPiggy

New member
טוב יש לי הרבה, אבל אני בטוחה שאף

אחד לא יתנגד לכך שאני אשרשר אותם כאן אחרי הכל... יש לכך דרישת קהל!

חיה 35

New member
מיס פיגי איזה תמונות נפלאותתתתתת|כל

זה מוסיף פשוט שמחה לפורום... במיוחד אחרי שאלין החליפה את השם.

אגב כלבים וחתולים....

"לגן עדן!" (התחליף שלי ל"לעז...") חזרתי הביתה והדלקתי את המחשב, לאחר כל הבעיות שהיו לי החלטתי לעשות גיבוי לכל דבר. אך אחד החתולים שלי החליט כנראה שזה לא נראה לו והשתין לי על כל הדיסקטים..... אוף "לגן עדן"!!!! בן חתול אשפתות מבויית שכמוהו! ... אבל אני עדיין אוהב אותו

למעלה