חברים יקרים משכבר ימים ווידוי

איציק100

New member
חברים יקרים משכבר ימים ווידוי ../images/Emo13.gif

איזה כייף לעבוד בעבודת כפיים ולא לשבת כלללללללללללללללל היום מול המסך ולאכול את הלב יום להרוויח שלושה להפסיד להיכנס מידי פעם ביום ולראות את הוויכוחים וההמלצות וכן הלאה איזה כייף להתווכח עם בעלי מקצוע לקוחות סוחרים ו...... בענייני עבודה ולא בענייני ס"ת תעשו הפסקה גם אם היא מאולצת תלכו למנוחת לוחמים של חודש חודשיים לכותבים לא יהיה למי לכתוב חחחחחחחח (תמיד יהיו פראיירים חדשים) ויאללה לעבודה ולמלאכה ביבי לא ייתן לכם מנוחה יצא לי חרוזים בהצלחה

איציק100

New member
הנה עוד רעיון לטייל ולעשות כסף

בשני המקרים הכסף מלוכלך פליקס חלפון ,גונן שגב, רוזנשטיין

adibar1

New member
אפילו לא בצחוק........../images/Emo18.gif

אין לי ספק שצחקת..אבל מעשיהם החמורים לא מתאימים להיכנס לבדיחות. אנשים שפלים שבחרו בדרך לא דרך.

איציק100

New member
אגב למסקנה של מנוחה הגעתי בגלל ידיד

שנמחק וקיבל דום לב "אילן" יהי זיכרו ברוך

ברלוש1

New member
המעוף כנראה לא גובה רק קורבנות

של חיי נישואין, גירושין, הרס משפחות , התמכרות לאלכוהול אלא גם גורם למוות . כשאתה עובר ברחוב ורואים אותך מכרים שיודעים שאתה מתעסק בבורסה והם חושבים שאתה עושה מיליונים ובקלות , מה שהם לא יודעים הוא שהמקצוע הזה הוא ברמת הסיכון הגבוהה ביותר גם לנפש ומסתבר שגם לגוף.

איציק100

New member
עוד רעיון נחמד תהיה חבר של דודי אפ

דודי אפל (פינטז להיות ביל גייטס) הוא יממן לך ........... וייתן לבן שלך משכורת מקובלת במשק חחחחחח לפי גלעד שרון וייספר לך על מנהרה מהאי היווני עד נמל חיפה ואולי ישלח לך סוכריות בדואד ללא ידיעתך יאללה יש לי מצב רוח קרבי היום?

ברלוש1

New member
אישתי בר אומרת שאין כמו עבודת

כפיים לטיהור הנפש , זה בריא מאוד. כמו שהמלצת איציק גם אישתי ממליצה לעשות הפסקה מהמעוף או לשלב את שניהם ביחד , אישתי בר אומרת שאם אתה עושה אסטרטגיות אתה לא חייב להיות מול המסך כל היום אלא אתה יכול להתעדכן פעם ביום או אפילו לבוא רק בסוף היום ובמקרה כזה אתה יכול לשלב עבודת כפיים בגינה או בנגרות או במה שתמצא לנכון .

איציק100

New member
חברים שכחתי לציין אני עוסק בשיפוצים

והרחבת מבנים כל עבודות הבית למי שמעוניין עבודה 10 מחירים 10 שירות 10 יללה לעבודה יום טוב

ntanal

New member
אני לא יודע מה איתך אבל

לי נימאס לעבוד ולפרנס אחרים. 50 שנה אני מפרנס דתיים נכים מובטלים משכורות עתק ברשות הציבורית ועוד (ויסלחו לי כולם אין לי שום דבר נגד סקטור מסוים) רק נימאס לי לקום כל בוקר "למלחמה" על הפרנסה כשכל הגופים הציבורים מסביב מציקים לי מכתבים לי כמה שכר מינמום לתת מתי לסגור את העסק מזה 4 שנים הפסקתי הכל פיטרתי עובדים (שהממשלה תפרנס אותם)מזה 4 שנים אני מתעסק במעןף ובמניות ותאמין לי בכנות רבה ששלות הנפש שלי חזרה אלי אני שייך לאלו שאומרים עליהם תקחו מאילה שיש להם אבל העסקתי עובדים ונתתי פרנסה להרבה אחרים אבל כמתחילים לשחוט אותי אני מעדיף לעבוד בקטן לעצמי בלבד ואת האחרים שהממשלה תפרנס

למעלה