חברים חדשים בפורום
|מיוחדת|

davids faery

New member
שלום אנשים!!!!!!!!

גם אני אוהבת את הסידרה הזאת כמו כולם...אבל כל פעם שראיתי את הסידרה הזאת (כל השידורים החוזרים) היו פרקים שתמיד יצא לי להפסיד!! אז יש לי מספר שאלות ובבקשה תענו לי עליהן!!!
איך מת הפרופסור??
מתי וויד נעלמה, ואיך זה קרה??
איך נעלמו קווין ואחיו???
מי זה החדש הזה שהצתרף עם דיאנה??
באיזה עונה אנחנו עכשיו?? וכמה עונות יש?? כפי שאתם רואים, יש לי חור בהשכלה גדול בנושא הזה!!!

Hamall

New member
אמממ...

1. הפרופסור מת אחרי שריקמן הוציא לו חלק מנוזל המוח או אנארף ואז כשריקמן בא לגלוש הוא ירה אל קווין והפרופסור חטף את הכדור. 2. וויד נעלמה אחרי שהיא ורמברנדט הגיעו לעולם המקור ונלקחו ע"י הקרומגס בתחילת העונה הרביעית אם אני לא טועה. לא מראים את הקטע הזה. 3. קווין התמזג עם מלורי (אירוני) וקולין התנפץ לרסיסים. 4. לא בדיוק הבנתי מי הוא אבל אפשר להניח שהוא כפיל לא דומה של קווין או משהו... 5. אנחנו בעונה 7 אם אני לא טועה והיא מסריחה. ויש 7 עונות.

igurman

New member
4

זהו קווין מלורי, שחברינו לסדרה קוראים לו מלורי, הוא קווין מעולם אחר. שהתמזג יחד עם קווין מלורי שלנו, ועכשיו הם אחד. רק שאותו מלורי שולט על הגוף, אבל לא על הזכרונות שצצים אצלו כל הזמן מקווין, ועכשיו הוא מתחיל להרגיש שקווין מתחיל להעלם ורק הוא, מלורי, נשאר.

Charmed 4ever.

New member
מקפיצה ../images/Emo54.gif|מיוחדת|

כדי לומר ברוכים הבאים לכולם, מקווה שתשתלבו ותהנו מהפורום. טענות מענות בקשות שאלות וכו וכו אל המנהלים - במסרים, או באייסיקיו הפרטי שלנו או באימיילים. האייסיקיו מפורט בעמוד הראשי של הפורום ב"מה חדש" ואת האימייל של נדב הוא פרסם כאן בפורום לפני כמה זמן האימייל שלי: [email protected]. תהנו.

PrideForEver

New member
שלום לכולם!!! אני חדשה פה!../images/Emo24.gif

אני ליז בת 18 ואני מאוד אוהבת את גולשים בזמן!!!! אהבתי יותר את העונות עם קווין ועם קולין ואני לא כל כך אוהבת את העונה הנוכחית עם מלורי בלי קווין וקולין.

King Of Kromags

New member
../images/Emo65.gif

ברוכה הבאה ליז. ואנשים, אני ממש מצטער אם בחודש הקרוב אני אפנה אליכם בניק-ניים ולא בשם שלכם- כי אני ושממות לא הולכים יחד. סליחה מראש.

King Of Kromags

New member
ברוכה הבאה.

נא לקרוא שני דברים: 1."הודעת המנהל/ת". 2."חסל שדר אי שרשור בפורום" [תמצאי את זה בטאגליינס].

gloom

New member
שלום לכולם

אני הייתי חובב מאוד של הסדרה עד שהתחילו את הקטע של השינויים ומאז תקופת מלורי הזדמן לי לראות מדי פעם בערוץ 6 אז תעדכנו אותי עם הדמויות מי זה מי

DIRRTY

New member
../images/Emo13.gifשלום לכולם../images/Emo8.gif

שלום לכולם
מה המצב
קוראים לי DIRRTY (טוב דוד כהן
) ואני מנהל את פורום אנסטסיה
אני חולה על הסידרה המדהימה הזאת גולשים בזמן
ומקווה להתקבל בפורום של הסידרה אהובה עלי
מקווה להשתלב דירטי

למעלה