חברים חדשים בפורום
|מיוחדת|

punk00ache

New member
סדרה מעולה אבל חבל שתקעו אותו בשעה

כזו תקועה... ועוד שזה כל כך הצליח באמריקה.. אני לא מבינה למה לא שמו אותה בפריים טיים של ערוץ 3... :\

Madnex

New member
כי אם לא שמת לב

יש בסדרה קטעים לא הולמים ומיניים כגון: חשיפת חזה, קיום יחסי מין. אז שיבצו את הסדרה בשעה מאוחרת מהרגיל.

punk00ache

New member
אתה רוצה שאני אגיד לך בכמה סדרות

שכן נמצאות בפריים טיים יש את יחסי מין וקטעים לא הולמים לילדים? או שהנבת את הפואנטה שלי?

Madnex

New member
אני ראיתי מספיק סדרות

עם חשיפת חזה, אבל לא בפריים טיים, מצידי תגידי לי סדרה אחת עם חשיפת חזה וקיום יחסי מין ממשי שרואים.

Madnex

New member
הראו פעמיים לפחות

בפרק הראשון , קורדי מקיים יחסי מין עם יצאנית והראו את זה. בפרק הרביעי, ג'ייסון פריסטלי מקיים יחסי מין עם ג'ולי ואת זה ממש מראים, כולל חשיפת חזה שלה באותו רגע.

punk00ache

New member
...............

אולי... כי את הרפק הראשון אני לא ממש זוכרת ואת הפרק האחרון פיספסתי.. אבל באמת... חשיפת חזה ויחסי מין זה ממש לא סיבה לא לשים את הסידרה הזו בפריים אני יכולה להביא לך אלף דומגאות אבל הכי בולט שיש זה המורדים הסדרה הכי לא מתאימה לילדים ועוד משודרת בזמן שילדים יכולים לצפות בה ובערוץ של ילדים.. ויש שם הכל.. חשפנות מין כל העסק הזה של המסדר לא יודעת.. ועוד ע"י ילדים...

potash

New member
הצוות באממת התחלף יותר מידי וד"כ

מזל טוב על הדיסק בהצלחה

Adi 18

New member
ווווווווואוווווווווו איזה פורום!!!!

אני פשוט חולה על הסדרה הזו!!!!!!!!!!!!!!!! אני ראיתי אותה מהעונה ה1 קוראים לי עדי ואני בת 18 עוד מעט

RomeoITALIANO3

New member
חחחח עדי גם את פה? גם אני חדש

אז מה המצב אנשים כפי שאתם מנחשים גם אני הייתי רואה גולשים בזמן קבוע ועכשיו גם רואה מידי פעם אם זה פרק חזק. נעים להכיר כולם אני רומאו תחזירו את וויד יא פריקים אוכלי עיניים

Hamall

New member
ראיתי את כל העונות איזה 8 פעמים...

חוץ מאת העונה האחרונה שלא ראיתי בה את רוב הפרקים כי היא מסריחה...

Adi 18

New member
חחחחחח כן אני חולה על הסדרה הזו!!

במיוחד על קווין איך אפשר שלא?

danazi

New member
שלוםם!!!!!!!! אתם יודעים שאני

לא כל כך אוהבת מדע בדיוני אבל הסידרה הזאת כל כך יפה כל כך מבריקה ובאמת חשבתי מתי יעשו פורום לגולשים בזמן כבר חשבתי שאני היחידה שרואה את זה

igurman

New member
שלום לכולם!!! פורום מצוין!!

סוף סוף! אני אוהב מאוד את הסידרה ראיתי המון פרקים. חדש בפורום! ואני מצטרף אליו בזאת!
מקווה להנות! מצוין שיש כזה פורום!

למעלה