חברים חדשים בפורום
|מיוחדת|

The tooth Fairy

New member
שלום אני חדשה!

ואני מתה על הסדרה הזאת!!! לא פספסתי אף פרק שלה! זאת סדרה מצוינת ואני כל כך שמחתי כשראיתי שיש פורום לסדרה!!! אז אני מקווה שאני השתלב פה...

Oleg Silver

New member
מה המצב אנשים?

עכשיו ראיתי שיש פורום לסדרה הזאת אז נכנסתי.... אני חולה על הסדרה הזאת וראיתי את כל הפרקים. אבל איך שהתחילו הפרקים החדשים בלי קווין ועם האישה החדשה הזאת (שכחתי מה השם שלה)אני לא מסוגל לראות את הסדרה... כל הפרקים החדשים כבר לא מעניינים והCAST השתנה יותר מידי וזה כבר לא מעניין.

lilush15

New member
היי ../images/Emo107.gif

אני חדשה, קוראים לי לי אני בת 14 (עוד שלושה ימים
) אני אוהבת סליידרס (אפילו שהעונה האחרונה פחות טובה)

ניצנייייייייייייייייייייייייייי

הייייייייייייייי!!! חחחח איזה אחלה פורום יש לך!!!!!! פתאום נזכרתי בו אז נכנסתי אליוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איי לאב יו מיי פרשששששששששס!!! (זו טל גולד אם לא ידעת:))

kit k@t

New member
kewl

it was my all time favorite tv show while it was on. at least till the cromegs satred being the center of attention. kat

איזה יופי שהוקם פורום כזה../images/Emo70.gif../images/Emo117.gif

אני חולה על הסדרה הזאת ולמרות שהיא נגמרה אני יכולה לצפות מליון פעם בשידורים חוזרים (כשהיא עוד הייתה טובה לפני הדרדור). זאת אחת משתי הסדרות הכי טובות שראיתי בחיים שלי (השנייה היא מכושפות). אז זאת פעם ראשונה שאני כותבת פה (במקרה הסתכלתי בצד על הפורומים החדשים וראיתי את השם של הפורום הזה) ואני מתכוונת לפקוד את הפורום הזה לעיתים קרובות עד שימאס לכם ממני

סליידר

New member
אין זאת הסידרה האהובה עליי בכל

הזמנים!!! כל הכבוד על פתיחת הפורום! יש לי שאלה, האם הפרק האחרון שודר אי פעם? לא ראיתי אותו? מתי יהיה??

Lockergnomie

New member
אהההה!!!! תפילותיי נענו!

גולשים בזמן זאת הסידרה שאני הכי הכי הכי הכי אוהבת בכללללללללללל העולם! ואני משוגעעעת על ג'רי! טוף, אבל אני פשוט חייבת להגיד ששתי העונות הראשונות הן ה----עונות..! פשוט אחרי שמגי הצטרפה, והפרופסור מת וויד עזבה זאת פשוט לא אותה הסדרה.. ולמרות שהעונה הרביעית עם קולין היא חמודה ומצחיקה ביותר, אני עדיין מעדיפה את שתי העונות הראשונות (אלה היו שיא הגאונות מבחינת הסדרה). והעונה החמישית.. איכס, אני שונאת אותה - הם הרסו את הסידרה! "הרגו" את הכוכב שלה! אני אפילו לא טורחת לראות אותה... טוב, אז אני אלינה.. וחוץ מ"גולשים" אני גם אוהבת לצייר, לשחק טניס, לשמוע את ה"ביטלס" וללמוד בילוגיה.. אם בא לכם, תקפצו לדפיוצר שלי ב"במה חדשה": www.stage.co.il/authors/12379

GreeCheeMan

New member
ההודעה הראשונה שלי ההיא בשרשור

האחרון בדף,ככה שזה עוד רגע ירד ואף אחד לא יקרא את זה, אז הנה היא: אני קוראים אותי גיל, בן 15 מהוד השרון. אוהב לראות באפי קוטלת (אחחח... המתרגמים בארץ) הערפדים (כמו כולם פה), מכושפות (גם כן...), דארק אנג'ל (אתה לא רואה שום דבר מקורי?!?!?!?) 24 ו-7 ימים (אפשר גם להגיד שאני רואה טלוויזיה 24/7) (הופה!!! הנה 2 סדרות מצוינות שאני לא מבין איך אף-אחד פה לא רואה), ג'רמיה (עוד אחת שממש כדאי לכם להתחיל לראות) וכמובן, סליידרס (אני מסרב להשתמש בשם שהמתרגמים בארץ קבעו לתכנית הזאת) ונראה לי זהו. אני מקווה שיהיה פה מעניין ואני ישאר פה הרבה.

Starling

New member
נצל"ש...

כן, כן, גם אני חדשה פה וגם אני (כמה ייחודי) אוהבת את הסדרה... אז מה דעתכם; מי בסדרה הכי מיותר/ מעצבן/לא קשור מבין הדמויות (הגולשים) מכל העונות?

Charmed 4ever.

New member
טאאלייי!!! מיי פרשס! ../images/Emo54.gif|מיוחדת|

יהה... אני שמחה שביקרת אותי!

Crossface

New member
שלום לכולם

לדעתי קצת מאוחר לפתוח פורום לסידה הזאת שבאמת הייתה סידרה נהדרת, אבל ניתן לזה סיכוי

The tooth Fairy

New member
גם אני לא ממש אהבתי את הפרקים עם

הקרומגס........... כי אני אוהבת יותר את הפרקים שהם גולשים לעולמות ממש מוזרים... ולדעתי העונות הכי טובות הם 1 2 3 <======= עונות שולטות!!!!!

The tooth Fairy

New member
חחחחחחח סליחה........

לא התכוונתי שאני לא מחחבת אותך.
התכוונתי שאני לא אוהבת את הפרקים עם הקרומגס....

למעלה