חברים (וחברות) אני יכול

שרון9

New member
../images/Emo46.gif נעלבתי...

ההורים שלי גרים 5 דקות מהבית שלנו, ומאז שהיא נולדה היא מבלה הרבה אצלם. התחלנו כשנטע היתה בת 3 חודשים, ואני לא רואה בזה ש"נפטרתי" מהבת שלי, אלא שהיא ישנה את סבא וסבתא שלה, טוב לה, וגם לי ולבן זוגי יש זמן רק לעצמנו.

למה להפתר??

זה שיוצאים בלי הילדה זה אומר "שנפטרים" ממנה?? ממש לא רואה את זה ככה. למרות הילדים עדיין יש לנו את החיים שלנו וחשוב לשמור על שפיות

מירי,

New member
זה לא חוזר לקדמותו!

הזוגיות מקבל פנים אחרות , לדעתי הרבה יותר נחמדות... יחד עם הילדים גם אנחנו מתבגרים וכך גם הזוגיות הצרכים שלנו אחרים מאשר גיל 16 ואחרים מאשר גיל 20... נישאנו כי טוב לנו יחד , ואנחנו נישארים יחד כי טוב לנו יחד....

ר של ניב

New member
אני מרגישה יותר ויותר טוב עם הזמן

אז ברור שזה יותר קשה עם ילדים, אבל אם מאוד רוצים (ויותר נכון אם בעלי מאוד רוצה...) אז דואגים שהילדים ילכו לישון מוקדם, או אם רוצים לצאת משיגים מישהו שישמור עליהם. אצלי זה בא בטבעיות ולא בכוח ההכרח לשמור על הזוגיות, זה אחד הדברים הטובים שיש לי כרגע, בנוסף למשפחה בכלל. אני עכשיו בתקופה שאני מרגישה שהחיים מאוד קשים לי, ואני יודעת שהם די פשוטים יחסית לאחרים אבל זה לא עוזר לי, נמאס לי מהמועקה שאין לי זמן לכלום ואין לי כסף לכלום, אז הזוגיות באה חינם וזה כיף. קצת נסחפתי מצטערת

אל תצטערי

החיים הם אלו שנסחפו.... אני לא מצטער על כלום, חלילה, אבל כל הענין של הבגרות קשה להסתגלות...

נ ס ע

New member
אחרי מה שעברתם עם איה,

השגרה זה מה שישבור אותך
תהנו מכל ציוץ, חיוך, התקדמות, שן, לעיסה, חוכמה ושאר פנינים. נכון לא ישנים בלילה, נכון הולכים לטייל בגן שעשועים במקום לבית קפה פלצני. אז מה? אי אפשר להיות זוג ליד הנדנדה? אין הרגשה יותר משפחתית מלהגיד לאושר הרדום במיטה לילה טוב מחובקים ביחד. הזוגיות לא נעלמת. היא משתנה.

כל הדברים האלה פחות או יותר

בסדר, אני באמת מדבר רק על הזוגיות, ועד שנפתור אותה לטובה, יגיע עוד ילד, בעזרת השם....

נ ס ע

New member
הטעות שלך תפיסתית.

אין יותר "אורן ורווית" זוג. יש "אורן רווית ואיה" משפחה. ולכן הזוגיות לא צריכה להשתקם למה שהיא היתה לפני איה, אלא לעבור שלב. השלב החדש הוא לא יותר טוב או יותר רע ממה שהיה קודם, אלא אחר. ברגע שתבין את זה, תראה שאתם כבר שם. למשל, אתה מגיע הביתה ומשחרר את רווית? הנה פן חדש בזוגיות שלכם. אתם יושבים ברבע שעה שקט ביחד ומברכים על זה שאיה ישנה? הנה עוד פן חדש. כל מערך החוויות וההרפתקאות משתנה. חכה שתתחילו לצאת מהבית איתה באופן מסודר ולראות את העולם דרך העיניים שלה. זה ממש חבל"ז.

נ ס ע

New member
ועוד דבר,

למי יש כח לסקס אחרי יום ולילה מלא צרחות ?
. מוצאים את האהבה במקומות אחרים.

אינשאללה

אני מבין, מטמיע, וחי את זה. אבל השלבים הם כל כך איטיים שזה לפעמים חצי מייאש. ושוב, אני נורא פוחד מהמחשבה מה קורה שמספר הילדים מכפיל את עצמו, ומשלש.... ותסלחי לי על הפרנויה, ניסיתי לשמור את השם של אישתי חסוי ולתת לה את הזכות להופיע אם היא רוצה.. אני פישלתי, או שאת יודעת יותר משאני חושב? אבל בשביל לשים את הכל בפרופורציה- אני מאוד מאוד מבסוט מהחיים שלנו!!!

sarush

New member
../images/Emo45.gif מלים כדורבנות!!

לא יכולתי לנסח זאת יותר טוב בעצמי. כל מילה נכונה.

למעלה