חברים (וחברות) אני יכול

איה היא בת שמונה חודשים

ומאז היא תחגוג את יום ההולדת. אבל לגבי צפי ההתפתחות, חיסונים וכדומה לכל אחד יש שיטת חישוב אחרת. אבל התשובה שאני תמיד עונה היא שכאשר היא תהיה בת 15 זה לא יהיה משנה אם זה 15 ושלושה חודשים או "רק" 15. נכון?

שרון9

New member
רגע...אני נזכרת במשהו...

אתה בשמנו פרסמת בפורום הריון ולידה תמונות של הילדה כשהיא רק נולדה? או שאני מתבלבלת עם מישהו אחר? אני זוכרת שזה הדהים אותי, כי לילדה היה תאריך לידה משוער דומה לזה של נטע, רק שהיא היתה כבר "בחוץ", בזמן שנטע היתה עוד ברחמי, כך שיכולתי לראות כל פעם איך נטע נראית לה שם בפנים

arem12

New member
ואז סליחה על הבוטות

אין יותר חיי סקס בבית צריך ללכת למלון פעם ב... כי אז מתחילים הצעדים הקטנים האלה להסתובב באמצע הלילה ואתה כל הזמן קשוב.

TAIR A

New member
אחרי שלושה ילדים...

מידי פעם זה בסדר...(צריך להוסיף גם עבודה) פעמיים בשנה איזה מסעדה טובה (ויקרה) ואז ניפגשים סוף סוף בלי ילדים שבוכים באמצע....(כמו אתמול...)

אז צריך לקבוע פגישות אחד עם השני?

אלו בדיוק החיים שתמיד צחקתי עליהם. פתאום אני חלק מהם?!?!?

אביא

New member
לנו יש טקסים קבועים

בהם רק אנו שותפים. פגישה לקפה פעמיים ביום, בהם הזמן קודש לנו. בשאר הזמן אם לא נפגשים הרי שיש טלפון ואם לא אז מתגעגעים זה מוסיף לכיף של הפגישה.

כן

אין מה לעשות כבר די בלתי אפשרי להיות ספונטניים וצריך לתכנן מתי ולאסוף כוחות. השנה הראשונה היא מאוד קשה אבל זה הולך ומשתפר (אנחנו למשל מצאנו את הזמן המושלם לבלות רק שנינו (בבית
ומחוצה לו), ביום שישי כששקד בגן עד הצהריים. אז עושים קניות וכביסות ונקיונות בכל יום אחר חוץ מיום שישי שהוא יום שלנו. ההחלטה על זמן כזה קדוש היתה מאוד חשובה עבורנו למרות שהיא היתה מאוד קשה לבעלי שכל הזמן התמרמר שאין יותר ספונטניות ואז הוא פשוט נכנע למציאות והבין שזה עדיף על מריבות, רגשי אשם (שלי) והרגשת זוגיות מחורבנת.

ציפי ג

New member
לא שותה יין

אבל גם אצלנו זה כך. עוד פחות משבוע 13 שנה ביחד, והזמן רק עושה לנו טוב.

הזוגיות נפלאה

ולא מדברת דווקא על סקס. מוריה הכניסה הרבה אור לחיים שלנו. ועל המובן הזוגי.... קצת קשה לי לדבר

מבחינת היחסים, האחריות, הבגרות

אין לי ספק, גם אצלי, שאם זה משתבח, סימן שהצלחנו בזוגיות. אבל דוקא בקטע של בינו לבינה- זה ממש כמו להיות עם מאהבת. נפגשים אחת לכמה זמן. בקושי (אם בכלל, לפחות כרגע) ישנים ביחד. ולא שאני יודע איך זה מאהבת....

שרון9

New member
צריכים לעבוד עליה יותר מאשר בעבר

בתור זוג ללא ילדים, היה לנו את כל הזמן שבעולם לעצמנו. עכשיו צריך לקבוע תור
. אנחנו עשינו הסדר עם ההורים שלי, שכל יום חמישי נטע ישנה אצלם, וכך יש לנו יום אחד שהוא רק שלנו. ולא שנטע מהווה כזו מעמסה, אבל אין מה לעשות, זה לא אותו הדבר... סך הכל - טפו טפו טפו, לא מתלוננת.

למעלה