חברים השנה היא שנת תשס"ז הידעתם? אני כמעט התבלבלתי צהריים טובים
J jozefin3 New member 25/9/06 #2 ../images/Emo24.gifתודה עננית../images/Emo66.gif לפעמים לא שמים לב, לפרטים הכי קטנים, והכי חשובים... ותמיד יש מי שמזכיר לנו........
../images/Emo24.gifתודה עננית../images/Emo66.gif לפעמים לא שמים לב, לפרטים הכי קטנים, והכי חשובים... ותמיד יש מי שמזכיר לנו........
י ירוקת עין8 New member 25/9/06 #3 jozefin בהחלט מתוך הרגל את האמת שזה באמת מבלבל מי שמתשמש רק בתאריך הלועזי
O or1 New member 25/9/06 #4 התבלבת עננה ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo3.gif כמה טוב ש ממלא בעצמו את התאריך ולא נדרשתי לכך הבוקר
התבלבת עננה ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo3.gif כמה טוב ש ממלא בעצמו את התאריך ולא נדרשתי לכך הבוקר
ע עננה לבנה68 New member 25/9/06 #5 or יקירתי התחלתי להדפיס מכתב בעבודה ופתאום שמתי לב שהדפסתי את השנה שנגמרה לכן ירד לי האסימון (הטלכרד) לשנה החדשה אהההההההההה איזו פדיחה היתה אם לא הייתי שמה לב????????
or יקירתי התחלתי להדפיס מכתב בעבודה ופתאום שמתי לב שהדפסתי את השנה שנגמרה לכן ירד לי האסימון (הטלכרד) לשנה החדשה אהההההההההה איזו פדיחה היתה אם לא הייתי שמה לב????????