חברים , אני שוב נאלץ לשאת הודעה

דיווויד

New member
חברים , אני שוב נאלץ לשאת הודעה

טקילה, אם נפגעת, אני מצטער, אותו כנ"ל לגבי כולכם. יחד עם זאת, זה שאני נון קונפורמיסט בדעותיי, אופיי, התנהגותי, לא אומר שאתם אמורים להחרים אותי, וגם אם כן רצונו של אדם כבודו. אני אולי שובניסט אבל מוצהר, אבל לפחות לא סמוי לטוב או לרע ולא כמו יפי נפש רבים אחרים שמתנהגים בדומה לי אבל משלבים קור טוב של פוליטקל קורקט, לכן הפוסל במומו פוסל. זהו, תעשו בדק בית, לפני שאתם ממהרים לתקוף.

יווווווווווווו

האמת היא שבדיוק בשביל זה דיסו נכנס לניהול........ כדי שלגברים שוביניסטיים יהיה עם מי לדבר..... (הרי אני רק מכינה קפה לדיסו) אני שמחה לדעת שאחרי 3 חודשים שדיסו בתפקיד....... סוף סוף יש לו עם מי לדבר...... חזק ואמץ!!!!!!! ליהי

נעמי 1

New member
דרך אגב....

יש בגלי צה"ל בין 15:00 ל16:00 את התוכנית "יש עם מי לדבר"... אולי כדאי להפגיש את דיסו ודיויד שם ... ובזה נגמר אחת ולתמיד את הקשקשת כאן.

דיווויד

New member
ליהי, עליך אני מתפלא

את נשמעת שועלת קרבות ותיקה, מה בין כל עשרות הגברים הפמינסטיים האלה אני השובניסט היחיד???? אם את מאמינה לזה, שברת אצלי הרבה תדמיות

האמת היא........

שכבר הרבה פעמים רציתי להזכיר לכולם שגם לדיסו יש מייל ולא רק אני צריכה לקבל 20 מיילים ליום...... אז אם התחלת בקו של דיסו.........המשך!!!! ליהי

טאקילה~*

New member
דיוויד ....

יופי שהתנצלת...רגע על מה? אמרת מה שהרגשת זה בסדר.. חוצמיזה ממש לא בקטע שלי.

למעלה