מישהו ???חברים. אני מדמיין לעצמי אושזה אמיתי
??? ששימו לב שיש לו שני גלגלים מאחורה. איפה האוטובוס הזה נמצא ????????????????????????????
פעם ראושנה שאני רואה דבר כזהמישהו ???
תירדו כמה שרשורים למטה.פעם ראושנה שאני רואה דבר כזה
אתה בטוח שזה אמיתי ולא עיצוב בפוטושופ או משהו , אני יודע שלאוטובוס דבל דאק של אגד יש 2 גלגלים מאחורה אבל לא לאוטובוס קומה אחת... אשאיר את זה למומחים
אכן, האוטובוס הממוגן,פעם ראושנה שאני רואה דבר כזה
אתה בטוח שזה אמיתי ולא עיצוב בפוטושופ או משהו , אני יודע שלאוטובוס דבל דאק של אגד יש 2 גלגלים מאחורה אבל לא לאוטובוס קומה אחת... אשאיר את זה למומחים
אכן. התמונה מאתר של אגד.אכן, האוטובוס הממוגן,
ניתן לראות שזה אמיתי ולא בפוטושופ, אם רק תכנסו לאתר של אגד - לגלריות.
זה לא פוטושופאכן. התמונה מאתר של אגד.
אז מה איפה האוטובוס הזה פועל ?
האוטובוס עובדזה לא פוטושופ
וזה גם לא דאבלדק וזה גם לא 2 גלגלים מאחורה מדובר בוולבו B12B ממוגן עם מנוע 420 כ"ס, ככל הידוע לי יש מכונה אחת כזאת שנכתב עליה ארוכות בשרשור אחר כאן בפורום לאוטובוס יש 3 סרנים על הסרן הקדמי 2 גלגלים, על הסרן האמצעי (אחורי קדמי) 4 גלגלים - דאבל ג'אנט ועל הסרן השלישי האחורי ביותר 2 גלגלים המסייעים לאוטובוס בסיבובים באמצעות מערכת היגוי אחורי בגלל אורכו החריג.
לחברת הורן את ליבוביץ' היה אוטובוסחברים. אני מדמיין לעצמי אושזה אמיתי
??? ששימו לב שיש לו שני גלגלים מאחורה. איפה האוטובוס הזה נמצא ????????????????????????????
סליחה על הבורותלחברת הורן את ליבוביץ' היה אוטובוס
עם שני סרנים אחוריים, אם אני זוכר נכון זה היה וולבו B10B מרכב יוניקר באורך 15 מ' ובו 63 מקומות ישיבה. מדובר על שנת 95' כמדומני, אם מישהוא יודע - מוזמן לתת יותר פרטים.
אמממממממממ.......סליחה על הבורות
אבל מה זה בכלל סרנים![]()
סרןסליחה על הבורות
אבל מה זה בכלל סרנים![]()
תודהסרן
סרן זה החלק שעליו יושבים הגלגלים סרן קידמי סרן אחורי ויש גם סרן אמצעי לרוב במשאיות אך גם באוטובוסים
יווו..תודה
וכמובן שלום לכולם אחרי שכמה ימים לא ביקרתי. אני בבית עכשיו ומחר חוזר לפנימיה. חדר המחשבים שמה לא פועל כרגע ולכן אם אכתוב זה יהיה רק בבית או מהסלולרי - לפחות בזמן הקרוב. שלכם,
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.