חברות נקיון

מנהלת האינטרנט בישראל

סתם, אין תפקיד כזה. בתחילת ימי האינטרנט כשעוד לא היה ברור מה זה הדבר הזה (אינטרנט) היה בתוכנית של רפי רשף דיון הקשור בתכני אינטרנט. ואז רפי רשף ביקש לשוחח עם ה"אחראי על האינטרנט", ומכאן נולד הביטוי "פנה למנהל האינטרנט" שלפעמים נוקטים בו כתשובה למי שמתלונן (למשל על זה שלא עונים לו בפורום) מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

gilin

New member
חברות נקיון

הזמנתי חברת נקיון וסגרתי טלפונית את המחיר (יש לציין שהאדם שעימו דיברתי לא ראה את הדירה). כאשר ציינתי בפניו שהוא לא ראה את הדירה והאם המחיר יהיה כמו שסוכם כאשר הוא יראה את הדירה הוא ציין בפני שהוא נתן לי מחיר למטראז' גבוה יותר משיש לי בדירה ויותר או פחות לכלוך לא משפיע על המחיר אלא גודל הדירה. כאשר הוא הגיע לדירה עם העובד שלו, הוא ציין בפני שצריך לעשות שיוף לרצפה כי היא ישנה מאוד ושחורה (דבר שמייקר את העלות כפי שתיים) כאשר סירבתי להשקיע כסף רב הוא החליט שלא משתלם לו לנקות וניסה להתמקח איתי לגבי המחיר כאשר עדיין סירבתי הוא פשוט התקפל והלך. (יש לציין שהייתי לחוצה לנקות את הדירה באותו היום כי התכולה היתה צריכה להגיע בצהריים). לא חתמתי איתו על חוזה עבודה אלא הכל נעשה טלפונית. יש לציין שאני ובעלי ניקינו את החלקים הקריטיים לאותו היום ולמחרת הגיע חברת נקיון אחרת והשלימה את הנקיון. רציתי לדעת האם יש לי עילה לתביעה ואם כן איך עושים את זה ועם מי אפשר להתייעץ משפטית.

gilin

New member
מה קורה?!? מה עם תשובה בשבילי

דנה מה קורה עם תשובה בשבילי?

gilin

New member
../images/Emo92.gifהלווווו מה קורה איתי?

שמתם לב שהתשובה היחידה שקיבלתי לגבי המקרה שלי זה הדיווח מי זאת דנה? אני ממש רוצה לתבוע את החברה הזאת כי הם הכניסו אותי לבוץ ענק בגלל שנאלצנו בעלי ואני לקחת יום חופש בכדי שנספיק לנקות לבד כי לא מצאנו אף חברה פנויה. השיטה הזאת שלהם לתת מחיר בטלפון ואח"כ להפגיז מחיר צריכה להפסק פעם אחת ולתמיד. אשמח סוף סוף לדעת אם יש לי עילה לתביעה? בבקשה!!!!

igalgolan

New member
כן

היה לך הסכם לביצוע העבודה. ההסכם הופר. נאלצת למצוא תחליפים וכתוצאה מכך נגרמו הוצאות מעבר למה שנקבע באותו הסכם ראשוני. אתה זכאי לפיצוי בגובה ההפרש בין ההוצאה הצפויה לפי ההסכם המקורי וההוצאה בפועל. הבעיה תהיה לשכנע את השופט מהי עלות העבודה שלך ושל בת זוגך, לא קל לשכנע שופט בהוצאה שאין עליה חשבונית מס. יגאל גולן

למעלה