חברות בתחום מקורות אנרגיה

מצב
הנושא נעול.

moco10

New member
dw, מה קורה עם אמפל אמריקן?

שמתי לב היום שהמחזור גדול בהרבה ממה שזכור לי שם (למרות שעדיין מדובר במחזור די קטן).

It is not funny

New member

אני מחפש חברות שעוסקות בתחום של מקורות אנרגיה אלטרנטיביים.האם יש כאלה גם בארץ? אשמח אם תכוונו אותי. תודה מראש.

חי צומח

New member
חברות פרטיות או ציבוריות?

אני מחפש חברות שעוסקות בתחום של מקורות אנרגיה אלטרנטיביים.האם יש כאלה גם בארץ? אשמח אם תכוונו אותי. תודה מראש.
חברות פרטיות או ציבוריות?
ציבוריות יש את אורמת. פרטיות יש הרבה יותר. בכל מקרה, חפש בגוגל לפי התחום: סולארי, רוח, ביו-מסה, גיאוטרמי וכו'. סביר שמי שרוצה שקיים יהיה שם.

dw2322

New member
אמפל

אמפל
הם הולכים להיות ספק הגז המרכזי של מדינת ישראל בעשור הקרוב. זה אמנם לא אנרגיה ירוקה למהדרין אולם יותר ידידותי לסביבה מהנפט והפחם דהיום. הכסף החדש הגדול (הן בישראל והן באירופה) הולך על גז טבעי. זו מניה דואלית, טיקר ampl, ותוכל להריץ חיפוש בעניינה. הזכרתי אותה מפעם לפעם ובתמחורה הנוכחי (נסחרת סביב ההון עצמי) נראה לי שיש מספיק בשר לעליות. מחזיק ולא ממליץ

dw2322

New member
180 אלשח אכן גבוה מבד"כ

שמתי לב היום שהמחזור גדול בהרבה ממה שזכור לי שם (למרות שעדיין מדובר במחזור די קטן).
180 אלשח אכן גבוה מבד"כ
בינתיים הנייר אינו ממש מוכר למשקיעים. נקווה שעם הזמן וההתקדמות בפרוייקט הם יהיו יותר מוכרים, המחיר יעלה ואיתו גם נפחי המסחר.

zivhi

New member
יש משמעות לדואליות שלה?

180 אלשח אכן גבוה מבד"כ
בינתיים הנייר אינו ממש מוכר למשקיעים. נקווה שעם הזמן וההתקדמות בפרוייקט הם יהיו יותר מוכרים, המחיר יעלה ואיתו גם נפחי המסחר.
יש משמעות לדואליות שלה?
כמעט לא סחירה, לא כאן ולא אצל הגויים, האם לדעתך צריך להיבהל מפערי ארביטרז' שליליים? בינתיים נראה לי שאין כמעט קשר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה