קדאיף של אוהבת טיולים
עוגת קדאיף עם שמנת מתוקה. חצי קילו בצק קדאיף 3 מיכלים שמנת מתוקה(אפשר 2 מיכלים אני רציתי את העוגה גבוה) 1 קופסה איסנטנט פודינג וניל זיגוג 1/2 כוס מים 1/2 1 כוס סוכר 50 גר' אגוזי מלך קצוצים גס כפית תמצית וניל משובחת להרתיח את חומרי הזיגוג עד שהסוכר נמס לסגור את האש ולהוסיף וניל ולקרר. רציתי שהאטריות יהפכו זהובות וקרספיות לכן חממתי שמן בסיר טיגון הנחתי חלק מאטריות ברשת(עשיתי את זה פעמים)וטיגנתי לזהוב ומיד הוצאתי זהירות לא לחרוך, האטריות מזהיבות מהר ענין של מס' שניות, לשים בסיר רק עד שהאטריות הבאות תהיינה מוכנות. לקחת חצי מהאטריות המוכנות לשטוח על תבנית מעל לפזר חצי מכמות האגוזים ועל זה עם כף לזגג על האטריות באורך וברוחב לא במקום אחד, ולהמתין עד שהזיגוג יקרש. לוקחים תבנית זהה וכך חוזרים על הפעולה עם האטריות הנותרות. מקציפים את השמנת עם האיסטנט וניל לקצף נוקשה כמה שניתן ויוצקים על האטריות, על זה הופכים את התבנית השניה ומחלקים את האטריות על הקצפת מעט מהדקים ביד. ולקרר לפחות 2 במקרר. בתאבון. מקור מתכון: אוהבת טיולים