חברה:תגשימו לי חלום

ה י ו ע ץ

New member
חברה:תגשימו לי חלום

אני מת להכין קדעיף שזו העוגה המטריפה עם הספגטי הדקיקים למעלה,תודה מישהו ער בכלל עכשיו?ר
 

bali

New member
מנהל
קדאיף של אוהבת טיולים

עוגת קדאיף עם שמנת מתוקה. חצי קילו בצק קדאיף 3 מיכלים שמנת מתוקה(אפשר 2 מיכלים אני רציתי את העוגה גבוה) 1 קופסה איסנטנט פודינג וניל זיגוג 1/2 כוס מים 1/2 1 כוס סוכר 50 גר' אגוזי מלך קצוצים גס כפית תמצית וניל משובחת להרתיח את חומרי הזיגוג עד שהסוכר נמס לסגור את האש ולהוסיף וניל ולקרר. רציתי שהאטריות יהפכו זהובות וקרספיות לכן חממתי שמן בסיר טיגון הנחתי חלק מאטריות ברשת(עשיתי את זה פעמים)וטיגנתי לזהוב ומיד הוצאתי זהירות לא לחרוך, האטריות מזהיבות מהר ענין של מס' שניות, לשים בסיר רק עד שהאטריות הבאות תהיינה מוכנות. לקחת חצי מהאטריות המוכנות לשטוח על תבנית מעל לפזר חצי מכמות האגוזים ועל זה עם כף לזגג על האטריות באורך וברוחב לא במקום אחד, ולהמתין עד שהזיגוג יקרש. לוקחים תבנית זהה וכך חוזרים על הפעולה עם האטריות הנותרות. מקציפים את השמנת עם האיסטנט וניל לקצף נוקשה כמה שניתן ויוצקים על האטריות, על זה הופכים את התבנית השניה ומחלקים את האטריות על הקצפת מעט מהדקים ביד. ולקרר לפחות 2 במקרר. בתאבון. מקור מתכון: אוהבת טיולים
 

ה י ו ע ץ

New member
את אוהבת טיולים

ואני כבר עכשיו אוהב אותך}צחוק{מחר אסתער על זה תודה מתוקה
 

bali

New member
מנהל
קדאיף של 1מדינת ישראל

קדאיף מתכון של אמא שלי מומלץ מאוד רמת קושי - 1 תבנית 30X30 זמן הכנה – 30 דקות החומרים ½ ק"ג אטריות קדאיף 250 גרם חמאה אופן ההכנה להכין 2 תבניות אפיה, לחלק ל- ½ את אטריות הקדאיף ולפזר כל ¼ של אטריות קדאיף בשתי התבניות לחלק את החמאה ל- ½ וכל ¼ יפוזר בחתיכות קטנות מעל התבניות עם אטריות הקדאיף. לאפות את שתי התבניות בחום בינוני 180 מעלות. לאחר שהקדאיף התקרר בשתי התבניות, מפזרים מעל חלק אחד של הקדאיף המוכן (הנמצא בתבנית אחת) את השמנת המתוקה. מעל הקדאיף הנמצא בתבנית השניה שופכים את הסירופ הסמיך (להשאיר 1 כוס סירופ בצד) כעת, את הקדאיף שהושקה בסירופ מרימים מהתבנית בעדינות ומניחים מעל (התבנית הראשונה) אטריות הקדאיף עם השמנת המתוקה. בסוף, מעל הכל שופכים את 1 כוס סירופ (שהשארנו בצד). לפזר מעל הכל מעט קינמון ולהגיש. לציפוי - 500 מ"ל שמנת מתוקה (2 שקיות) מוקצפת ללא סוכר. החומרים לסירופ 800 גרם סוכר 600 גרם מים מיץ מ- ½ לימון להרתיח את החומרים עד לקבלת סירופ סמיך. לפיזור מעל עוגת הקדאיף – מעט אבקת קינמון מקור המתכון: מדינת ישראל1
 

ה י ו ע ץ

New member
את אוהבת טיולים

ואני כבר עכשיו אוהב אותך}צחוק{מחר אסתער על זה תודה מתוקה
 

bali

New member
מנהל
ויש עוד במנוע החיפוש תחת המילה

"קדאיף"
 

ה י ו ע ץ

New member
תודה באלי-בא לי לאמר

שכבר בא לי לאכול,הראשון יותר ברור של אוהבת טיולים,נראה לי יותר,תודה
 

רובנס

New member
קדאיף משודרג

חצי קג' קדאיף חמאה מומסת 50 גר' אגוזי פקאן קלויים טחונים או מגוררים על מגרדת עם חורים זעירים מעט סוכר דמררה קינמון מלית 2-3 מיכלי שמנת מתוקה לכל מיכל שמנת 2 כפות א. סוכר ( דרולי כאן נכנסת אחת מהאבקות במקום הסוכר) ההכנה מערבבים את הדאיף בזהירות עם החמאה מוסיפים את שאר החומרים ומקפיצים בעדינות אופים 2 תחתיות בתבנית 24 מקררים את השמנת שמים לחצי שעה במקפיא מוציאים מקציפים מוסיפים את א. הסוכר מעט לפני סוף ההקצפה על תחתית אחת שמים את הקצפת מעל שמים את התחתית השניה לא בחתיכה אחת כי אם מפוררת לשנצים אפשר לצפות גם את השוליים אפשר לקשט בכוכבי קצפת ממקררים מעט את העוגה ומגישים פשוט וטעים טעים מקור אוליבר שדרוגים שלי הם:הכנסת סוכר קינמון ואגוזים לקדאיף הוא היה משעמם לטעמי
 

r66

New member
והקדאיף שלי, בכלל, עם אטריות מרק

דקיקות. יוצא מצויין
 

ה י ו ע ץ

New member
עזוב אותך מזה עכשיו

הבטחתי לדווח לך על החומוס,יצא פצצה לפי המתכון שלך תודה
 
למעלה