חברה שלי לוקחת סמים מה לעשות????

חברה שלי לוקחת סמים מה לעשות????

חברה שלי לקחה מנה קטנה של סמים היא טוענת שזה לא השפיע ובגלל זה היא רוצה לנסות שוב והיא ממש רצינית!! אני מפחדת שהיא תתמכר מה לעשות?????

ניסיתי - לא עבד../images/Emo4.gif

אני צריכה משהו שישפיע עליה יותר כי היא מהסוג שאוהב להתפרק ולבלות והיא אומרת שהיא שולטת בזה ושהיא בסך הכל חייבת פורקן כלשהו פעם ב...

tiger

New member
כשאת אומרת "סמים"...

למה את מיתכוונת? איזה סמים בדיוק.קלים קשים את יודעת יש כל כך הרבה ואי אפשר כל כך לענות לך תשובה "מלומדת ומנומקת" אם את לא נותנת מינימום מסוים של פרטים. להגיד רק "החברה שלי לקחה טיפה סמים ורוצה עכשיו לקחת שוב"...זה יופי אבל זה לא אומר שום דבר.כי יתכן שהיא לקחה רק טיפה הרואין ועכשיו היא רוצה לקחת שוב והלך לה על החיים או שיתכן (לפי דבריך) שהיא לקחה רק קצת גרס ומחר היא רוצה ללכת למסיבה או חברה ולקחת שוב דבר שהוא כימעט ואפשר לומר נורמטיבי במקומות ובגילאים מסוימים וסביר להניח ששום דבר רע לא יעונה לה...לפי מה שאת אומרת עדיין אי אפשר להבין הרבה.מה שכן את מוזמנת לשחרר את האינפורמציה הזאת ואנחנו בוודאי (מישהוא מאיתנו לפחות) ניתיחס ,טוב כפרה?

אין סם קל וקשה - זה בולשיט!

אוקיי אני לא יודעת בדיוק איזה סמים. ואומנם יש סמים קשים וקלים (אני בטוחה שהיא לקחה סם קל כלשהו) אבל עדיין זה לא משנה. סמים זה סמים, ולא משנה איזה סוג זה - זה יכול רק לדפוק לך את החיים. אז תעשו לי טובה- במקום להגיד לי שלקחת קצת באיזה מסיבה זה בסדר ונורמלי לגיל הזה, תדברו פחות שטויות ותתנו לי עצה איך גורמים לה לראות שזאת טעות לקחת סמים ולא משנה איזה. במיוחד משום שהיא אומרת שהיא תשלוט בזה, ואני לא חושבת שמישהו יכול לשלוט כל כך טוב על סמים. מתישהו זה יפסיק להשפיע ואז היא תרצה משהו יותר חזק. הכל בולשיט אין סם קל. מחכה לעצה

tiger

New member
ניראה לי שמי שזקוקה לעזרה זו את

לדברים שאת אומרת אין ממש מקום בפורום הזה.אולי היית מוצאת יותר היזדהות בפורומים לאקטואליה או פופוליסטיקה היכן שיש פחות אנשים עם ניסיון מאשר כאן ויותר אנשים שמוסתים ע"י סיסמאות ודגלים. לכי תספרי לראש ממשלת אנגליה שאין סמים קלים או לשרת הבריאות של הולנד... בחורות שמעשנות קצת גרס ליפני המסיבה או אחרי הז.. הראשון או השני או השלישי,מה הבעיה? איפה חיית עד היום באירן? אם זה סמים קלים, סמים קשים זה סיפור לגמרי אחר. חוץ מיזה שאף אחד לא יכול לעזור למי שלא זקוק לעזרה או שלא רוצה אותה. למה ניראה לי שאת הצד שזקוק כאן לעזרה ותמיכה אולי יותר מחברה שלך (דגש על המילה אולי)? מה קרה את מרגישה שחברה שלך עוזבת אותך אולי לטובת חברים וחברות אחרים? t

נראה לי שבנתיים אני לא המסוממת כאן

רוצה לדעת מה אני חושבת על כל המכורים המסריחים (סליחה על ההתבטאות) האלה לסמים- שאני לא רוצה שחברה שלי (והיא לא חברה טובה מאוד שלי אלא סתם חברה ובן אדם שאכפת לי ממנו) תהיה חלק מהם- אני חושבת שפשוט אין לכם כוח רצון ואתם לא אוהבים את עצמכם מספיק בגלל זה אתם צריכים להביט אחרת על העולם- דרך סמים...! אני חושבת שאתם חסרי ביטחון, אתם לא אוהבים את עצמכם- כי מי שאוהב את עצמו ישמור על עצמו, ולא יקח סיכונים מיותרים על החיים שלו. לא חבל?! ואני חושבת שהיא לא צריכה עזרה היא צריכה פשוט דרך אחרת לראות את הדברים. ואני בטוחה שאם תבררי תראי שרוב המכורים התחילו מסמים קלים! אז תעשי לי טובה, זה שבהולנד וכאלה זה מותר וזה נשמע כיף וכזה אז.. זה לא כזאת מציאה, אני לא רוצה למצוא את עצמי חייה בעולם של מסטולים. אני אף פעם לא מצאתי את עצמי חושבת שאני רוצה לנסות אפילו סמים, אני חושבת שזה פשוט חרא מעורבב עם חומרים כימים שמשפיעים על הראש שלנו בצורה כזאת שזה אפילו נראה לנו כיף. אז תפסיקו לקחת סמים- תתחילו להקשיב לגוף שלכם!!

nokita

New member
היייי ילדה...!!!*חשוב*

איזי!!!!!!!!!את לא יכולה לעשות אתזה!!!! אין לך שום זכות שבעולם לקרוא למכורים"מכורים מסריחים לסמים"....זה אכזרי באופן בלתי יתואר!!!!!מרוב שאת חושבת שאתה בן אדם רגיש תיראי איך את מתבטאת!!!בחייי,את נורא חוצפנית,ופוגעת בי אישית כשאת לוקחת לך את הזכות של לנתח את כלל המכורים,לפי דעתך החסרת כל ביסוס או מעמד! מי את לעזאזל שתאמרי "אני חושבת שפשוט אין לכם כוח רצון ואתם לא אוהבים את עצמכם מספיק בגלל זה אתם צריכים להביט אחרת על העולם- דרך סמים...! אני חושבת שאתם חסרי ביטחון, אתם לא אוהבים את עצמכם- כי מי שאוהב את עצמו ישמור על עצמו, ולא יקח סיכונים מיותרים על החיים שלו"|!??!מי את!?מאיפה את יודעת?!!?יש לאנשים סיבות טובות מאוד לעשות כאלו דברים,ובכלל להתמכר למשהו,ולאו דווקא ההנחה המטופשת שלך -פסיכולוגית נודעת שכמוך שיש לה אישור לנתח חופשי את החיי האנשים והמכורים בכלל....אם רק היית קוראת את הסיפורים של אנשים,על כמה כוח רצון יש להם וכמה כוח רצון צריך כדי לצאת,לא היית מזלזלת בהם כל כך,ולא היית מתבטאת ומבטאה את הדעה הצרה שלך על העניין בכל כך קלילות...תקראי ותביני... "אני אף פעם לא מצאתי את עצמי חושבת שאני רוצה לנסות אפילו סמים, אני חושבת שזה פשוט חרא מעורבב עם חומרים כימים שמשפיעים על הראש שלנו בצורה כזאת שזה אפילו נראה לנו כיף. "-כל הכבוד לך אז...יופי לך...אני מאחלת לך,שבחייייםםםם שלך לא תתמכרי לשום דבר-כי להיות מכור למשהו,כשהמשהו הזה שולט בך,ומפריע לך לחיות,זה חרא. בכל אופן לדעתי... (מה שמראה כמה את טיפשה,כמה שטוחה ולא מתחשבת כשאת אומרת "אז תפסיקו לקחת סמים- תתחילו להקשיב לגוף שלכם!! "-מה ניראה לך!?!?שאנשים שמסתובבים בפורום הזה מסתובבים בו סתם?!לא!!!כי הם מכורים,וכ זה קשה,והם מנסים לא לקחת,ולא לשתות ולא לעשות את כל אותן ההתמכרויות הרעות האלו....אז מה את באה ומטיפה פה???) באמת שחשבתי,שאת פשוט חברה טובה של מישהי,שצריכה עזרה, באמת ובתמים חשבתי שזה מה שאת. אבל את לא...מסתבר...את רוצה להשמיע בקולי קולות את הדעה שלך על האנשים שמכורים לסמים,ועוד בכזו דרך אגרסיבית...אז לדעתי אחותי -זה לא המקום...ממממש לא.... נוקי.

tiger

New member
ילדה קטנה../images/Emo173.gif

כשתיגדלי תביני. מה לעשות בגיל הזה אתם חושבים תמיד שאתם יודעים כבר הכל על הכל יותר טוב מכולם ואף אחד לא יכול לספר לכם שום דבר שאתם לא יודעים כבר. עם פנאטים וילדים מיתחת לגיל שמונה עשרה אני מישתדל לא להיכנס לדיונים כי חבל לי על הזמן...יש לי לשימחתי "כמכור מסריח" דברים יותר טובים לעשות. עוד מעט גם תוציאי לנו לשון? תעשי לי טובה.לכי תישטפי את הפה עם סבון כי עושה רושם שזה הדבר היחידי שמסריח כאן. להיכנס לפורום של מכורים ולהגיד להם שהם מסריחים...ממש בוגר. ועוד לבקש יעני עצות כשאת כבר הרי יודעת הכל.רוצה עצה? לכי להכין שיעורים

אנחנו לא סולחים על ההתבטאות,

ואגב,אם תשימי לב,אנשים פה הם לא מכורים מסריחים ( כולם התקלחו היום נכון????) אלא נגמלים שמריחים ממש טוב... ואת טינופת קטנה חסרת השכלה,לכי תפתחי ספר,שניים,תקראי קצת על סמים,על מריחואנה,על טריפים ואקסטות,על הרואין או קוקאין,ותביני שאף אחד לא פגע בעצמו בכוונת תחילה,ואף אחד פה לא הפסיק להקשיב לגוף שלו,רק שכמו כל מחלה,גם התמכרות היא מחלה,ניתנת לריפוי עם הרבה כח רצון,ולשם כך האנשים האלה שמריחים כל כך טוב נמצאים פה... את ילדה קטנה וטיפשה,ויש לך כנראה עוד הרבה מה ללמוד,ואני ממש ממליצה לך להתרחק מהחברה שלך שכנראה כולו עישנה איזה שאחטה שתיים מצינגלה,את עוד עלולה להסגיר אותה בטעות למישטרה...וואלה ,עם חברים כאלה מי צריך אויבים... יאללה לכי לפורום גנון,שמעתי שדנים שם בהאזנה לטחול,לכבד וליד ימין.

juha

New member
איזה?../images/Emo39.gif

באיזה סוג של סם היא התנסתה?מה גרם לה לעשות את זה?

nokita

New member
מישהי יקרה...כנסי שניה

היי לך חמודה....אני חייבת להגיד לך,ושאנשים אחרים פה יסכלו אותי באבנים מיצידי...אני גאה בך. אני גאה בגישה שלך,ואני חושבת שאת צודקת-תהיי חזקה בעיניין הזה אחותי. אוקיי,אני מצטערת אם זה ישמע פלצני ואפילו "מנייאקי",אבל כשלי זה קרה,וזה קרה,וזה *לא* משנה באיזה סוג היא משתמשת,נכון טיגר שיכול להיות שזה לא קשה כמו מה שאתה השתמשת,או אחרים בפורום פה,זה נכון,אבל זה עדיין חומר פסיכואקטיבי דפוק,שמתישהו באיזה שהוא שלב מתחיל למכר,ולהרוס...אם לא פיזית(לא מספיק חזק/קשה,להגדרת רוב האוכלוסיה,ולכן "לא יכול למכר ולהרוס"...בולשיט-הכל יכול למכר...התמכרות היא יכולה להיות גם נפשית...וזה חרא)אני כמו שאמרתי-נפשית. אייפה הייתי???אהה! כן....כלי זה קרה וחבר שלי התחיל עם עניין ה"גראס זה לא מזיק,זה כיף וזה כדי להתפרק לפעמים וכ´ו" ונכנס לזה חזק,ניסיתי לדבר איתו,הרבה פעמים אפילו,וכשזה לא עזר התייעצתי במישהו מבוגר,שבמקרה הזה הייתה אחותו הגדולה(אנחנו בני16 והיא בת 20),שהיא כלה רצינית(לא משנה אבל מי זה,זה יכול להיות מישהו אחר אפילו,אבל העיקר שיהיה בוגר,ויתר חשוב-אדם יציב שלא חושב שאותה גישה של"זה מגניב,זה עניין של הגיל וכ´ו"....בכל אופן,היתייעצתי איתה וזה ובסופו של עניין אמרנו להורים שלו...הם הפסיקו את זה...אם זה לא הולך,או לא ניראה לך שרצוי לעשות את זה(לשיקולך,את מכירה אותה)ולומר להורים,אז תפני לאיזשהו גורם,כלשהו,ליעוץ קודם כל בשבילךלהרגשה שלך,(אני לא מדברת על פסיכולוג או משהו...דברים שעוזרים במקרים כאלו במיוחד(תצרי קשר אני אתן לך כתובת אם תרצי),ואז אם שום דבר לא הולך והיא באמת חשובה לך מאוד,תפני למישהו מבחוץ שיעצור את זה,כמו "אל סם"או משהו... מקווה שעזרתי,ותהיי חזקה!!!אל תשני את דעתך!!!!תודה לאל-את נורמאלית. אוהבת המון, נוקיטה. נ.ב. אני מרגישה חופשיה להתבטא ומקווה שלא פגעתי במישהו פה עם הדעה השונה של ,על הסיפור...

אני שמחה שמישהו פה מבין אותי....

אוקיי אז תודה על ההתיחסות הרצינית סוף סוף!! אני רק רוצה לספר לך ששלחתי איי מייל לאל סם והם הפנו אותי לגורמים הנחוצים. אני לא רוצה לערב עדיין את ההורים, אני מכירה אותה- היא יכולה לעשות את זה גם אם אני אערב אותם. ולכן אני רוצה דרך לגרום לה להזדעזע ממה שיכול לקרות לה אם היא תתנסה בזה שוב. חשבתי להראות לה כל מיני אנשים במכון גמילה וכאלה - דבר שישאיר לה זכרון לכל החיים. מקווה שיש לכם רעיון טוב בשבילי ותודה!!

tiger

New member
אל סם? המכון הנודע בהנהלת ג´וד לאק

חוצפה שעוד נותנים לאגודה הזאת להיתקיים. אגודה שחוץ מלהפחיד ילדים וילדות קטנים לא עושה כלום.שלא לדבר על התרומה הכי גדולה שלהם לאנושות שזה לתת לג´ודי נרי מוזס לוין (יש עוד(?)... את המסט הפילנטרופי הסלבריטאי כל כך של "היתנדבות בקהיליה".מעניין אותה סמים ומכורים או בעיות של מסוממים כמו שמעניינת אותה הרכבת בגרביונים של שנה שעברה. מאל סם את תקבלי בטח הרבה תשובות מחוכמות... למה רק מכונה גמילה?למה לעצור שם? קכי אותה ישר למכון הפתולוגי באבו כביר...תראי לה את הגופות הירוקות של אלה שמתו אתמול ממנות יתר...למה לעצור שם,לכו לבתי הקברות ותחפרו החוצה כמה כברים של מכורים,שתיראה מה זה.אחר כך בסוף הסיבוב אולי תעשי לה ג´סטה ותעצרי איתה בתל ברוך ותראי לה עם איזה סוג של אוכלוסיה היא תיצטרך לקיים יחסי מין בשנים הקרובות כדי לממן את הסמים המסוכנים שהיא לוקחת...נו באמת,בהפחדות לא מגיעים לשום מקום.אנשים שרוצים סוטול לא מפחדים מכלום,לא מאמא לא מאבא ולא מהשטן ביכבודו ובעצמו ואם לחברה שלך לא מיתחשק לישמוע עצות מחוכמות מימך כרגע (ואני לא יכול להאשים אותה-את באמת נישמעת קצת קיצונית וקצת לא מעוררת בדיוק חשק לישמוע מימך הטפות מוסר כי אנשים לא אוהבים את זה אפילו לא חברות טובות)ונישמע לי שאת מיתנשאת עליה או חושבת שזה שהיא עושה מהיא עושה נותן לך בידיים איזה כוח עליה...זה שאת יכולה לספר להורים שלה למישטרה ליועצת...תאמיני לי שמה שלא זיינו לך את הסכל באל סם:בחיים מלשין זה מלשין ואמרו חכמים מימני ש"לא תיהיה תיקווה למלשינים" ניראה לי שהבעיה היא יותר בקשר שלכן מאשר סמים.

למעלה