היייי ילדה...!!!*חשוב*
איזי!!!!!!!!!את לא יכולה לעשות אתזה!!!! אין לך שום זכות שבעולם לקרוא למכורים"מכורים מסריחים לסמים"....זה אכזרי באופן בלתי יתואר!!!!!מרוב שאת חושבת שאתה בן אדם רגיש תיראי איך את מתבטאת!!!בחייי,את נורא חוצפנית,ופוגעת בי אישית כשאת לוקחת לך את הזכות של לנתח את כלל המכורים,לפי דעתך החסרת כל ביסוס או מעמד! מי את לעזאזל שתאמרי "אני חושבת שפשוט אין לכם כוח רצון ואתם לא אוהבים את עצמכם מספיק בגלל זה אתם צריכים להביט אחרת על העולם- דרך סמים...! אני חושבת שאתם חסרי ביטחון, אתם לא אוהבים את עצמכם- כי מי שאוהב את עצמו ישמור על עצמו, ולא יקח סיכונים מיותרים על החיים שלו"|!??!מי את!?מאיפה את יודעת?!!?יש לאנשים סיבות טובות מאוד לעשות כאלו דברים,ובכלל להתמכר למשהו,ולאו דווקא ההנחה המטופשת שלך -פסיכולוגית נודעת שכמוך שיש לה אישור לנתח חופשי את החיי האנשים והמכורים בכלל....אם רק היית קוראת את הסיפורים של אנשים,על כמה כוח רצון יש להם וכמה כוח רצון צריך כדי לצאת,לא היית מזלזלת בהם כל כך,ולא היית מתבטאת ומבטאה את הדעה הצרה שלך על העניין בכל כך קלילות...תקראי ותביני... "אני אף פעם לא מצאתי את עצמי חושבת שאני רוצה לנסות אפילו סמים, אני חושבת שזה פשוט חרא מעורבב עם חומרים כימים שמשפיעים על הראש שלנו בצורה כזאת שזה אפילו נראה לנו כיף. "-כל הכבוד לך אז...יופי לך...אני מאחלת לך,שבחייייםםםם שלך לא תתמכרי לשום דבר-כי להיות מכור למשהו,כשהמשהו הזה שולט בך,ומפריע לך לחיות,זה חרא. בכל אופן לדעתי... (מה שמראה כמה את טיפשה,כמה שטוחה ולא מתחשבת כשאת אומרת "אז תפסיקו לקחת סמים- תתחילו להקשיב לגוף שלכם!! "-מה ניראה לך!?!?שאנשים שמסתובבים בפורום הזה מסתובבים בו סתם?!לא!!!כי הם מכורים,וכ זה קשה,והם מנסים לא לקחת,ולא לשתות ולא לעשות את כל אותן ההתמכרויות הרעות האלו....אז מה את באה ומטיפה פה???) באמת שחשבתי,שאת פשוט חברה טובה של מישהי,שצריכה עזרה, באמת ובתמים חשבתי שזה מה שאת. אבל את לא...מסתבר...את רוצה להשמיע בקולי קולות את הדעה שלך על האנשים שמכורים לסמים,ועוד בכזו דרך אגרסיבית...אז לדעתי אחותי -זה לא המקום...ממממש לא.... נוקי.