חברה שימו לב מה קורה!!!הודעות

מצב
הנושא נעול.

krause

New member

של יום אחד תופסות 3 עמודי פורום.ממליץ לבקר בכולם. מוכנס חומר חדש אשר אנשים התאמצו!!! להכניסו ותוך שעות הוא עובר לעמוד 2 ואולי ל 3. ויתכן שיש כאלו שלא ראו אותו.

ואני ממליץ לצמצם את השירשורים

של יום אחד תופסות 3 עמודי פורום.ממליץ לבקר בכולם. מוכנס חומר חדש אשר אנשים התאמצו!!! להכניסו ותוך שעות הוא עובר לעמוד 2 ואולי ל 3. ויתכן שיש כאלו שלא ראו אותו.
ואני ממליץ לצמצם את השירשורים
אתמול היו שירשורים ארוכים שסטו מהנושא שבו הם התחילו. ואני לא מדבר על "נצל"ש". כל כך קשה לפתוח שרשור חדש? זאת הסיבה שאני מצמצם את ההשתתפות שלי כאן.

ה דרומי

New member
אז מה הפתרון כן לפתוח הודעה חדשה

אז מה הפתרון כן לפתוח הודעה חדשה
או לעשות נצל"ש. תנו הסבר נגיד לדוגמה לא לפתוח הודעה חדשה אלא תעשות נצל"ש על הודעה שכבר קיימת אבל כאשר נכנס משהו\י חדש ורק בשביל לשאול שאלה והוא\י פתוחו הודעה חדשה זה כן בסדר. כבר הצעתי לא מזמן לעשות כול יום לפחות פעם אחת או שתים ביום לפתוח הודעות חדשות בשביל כול מיני דברים .

stan_southpark

New member
נצל"ש

נצל"ש
למה אגד הורידו את האוטובוסים הדו-קומתיים?

omer landau

New member
מה לעשות??? היה לי רעיון אבל תפוז

לא הגיבו להודעה שלי הצעתי להם להגדיל את מספר ההודעות שאפשר לכתוב בעמוד או אפילו רק בעמוד הראשון כרגע יש 15 הודעות בעמוד אפשר לעבור ל20 למרות ש15 זה הרבה יש פורומים שההודעות לא עוברות בשבוע מה לעשות שיש לנו פורום מצויין
תגידו מישהו ראה את הפרסומת החדשה של אגד???? לא כל אחד יכול להיות נהג....

oren*

New member
לפני כשנה היו 20 הודעות ראשיות

לא הגיבו להודעה שלי הצעתי להם להגדיל את מספר ההודעות שאפשר לכתוב בעמוד או אפילו רק בעמוד הראשון כרגע יש 15 הודעות בעמוד אפשר לעבור ל20 למרות ש15 זה הרבה יש פורומים שההודעות לא עוברות בשבוע מה לעשות שיש לנו פורום מצויין
תגידו מישהו ראה את הפרסומת החדשה של אגד???? לא כל אחד יכול להיות נהג....
לפני כשנה היו 20 הודעות ראשיות
בעמוד, אבל הן יצרו עומס בלתי נסבל על השרתים אז החליטו לצמצם.

ה דרומי

New member
נצל"שלסתאם משהו נחמממד

נצל"שלסתאם משהו נחמממד
וממש לא שייך אבל בא לי ככה לעשות לכם נחמממד

ה דרומי

New member
פדיחה זה לא היה הנכון |סליחה הנה

פדיחה זה לא היה הנכון |סליחה הנה
הנחמממד

ארזS

New member
תגובה שלי בנושא הנדון :

תגובה שלי בנושא הנדון :
לדעתי רצוי לפתוח כמה שפחות שירשורים, כי כמה שפחות שירשורים (ושיהיו ארוכים ככל שיהיו) הם עדיין בדף הראשון ! אז בהחלט אפשר לנצל שירשור להוספת הודעות באותו נושא פחות או יותר. יחד עם זאת אני באמת לא מבין מה עניין "פרייבטים" לפורום שלנו. הרי רק לפני כמה ימים כתב אורן שאין טעם להפוך את הפורום לפורום תחבורה כללית. אז מה שייכת הסוסיתא או הטריומף לכאן ? ושלא תבינו לא נכון : זה בכלל לא מפריע לי. אני כעיקרון קורא את כל מה שנכתב בפורום גם אם זה לא מעניין אותי. אבל מצד אחד בני הספל מעיר על הודעות שאינן שייכות לכאן ומצד שני בני בעצמו משתתף בשירשורים כאלה. ושוב, בני : אין לי שום דבר נגד אף הודעה. לי אישית כאמור אף הודעה לא מפריעה, פרט להודעות שמעלים כל מיני אלמונימים שהפורום מעניין אותם כמו שאותי מעניין השלג דאשתקד ברוסיה וכל מה שהם רוצים זה קצת "צומי" ולהפריע.

מצב
הנושא נעול.
למעלה