חבר'ה רעיון לפגישה..כנסו!

TRIBE GIRL 13

New member
חבר'ה רעיון לפגישה..כנסו!../images/Emo85.gif

אז ככה...אפשר בפגישה הבאה ללכת ללונה פארק...או לסופרלנד?...מה אתם חושבים?...
~~~~~~~*******~~~~~~~******~~~~~~*******~~~~~~~******~~~~~*** *
KEEP THE DREAM ALIVE...AND BE HAPPY* נופר+גי'מס=BIG LOVE
~~~~~~~*******~~~~~~~******~~~~~~*******~~~~~~~******~~~~~***

Tinkerblack

New member
יש בעיה

י שאנשים (לא ינקוב בשמות) שלא אוהבים ללכת לכאלו מקומות

Amber4Ever

New member
וווווווואלללללללללקקקקקק

אני בעד
אבל יש ילדים שזה עושה להם בחילות ויש ילדים שהיו בחול ואחרי שראו מה יש בחול זה קטן עליהם אבל נראה.. אם יש מי רוצה לבוא?

Tinkerblack

New member
גם אני בעד

אבל יש ילדים כמו שאמרתי שפשוט לא סובלים מקומות כאלו אני גם בעד כי מה לעשות הלונה פארק מרחק הליכה ממני

קטרפי

New member
../images/Emo110.gif יש עוד בעייה

כאילו הקטע זה להישאר כול הזמן ביחד, אבל יש גם מלא תורים והכול ולוקח מלא זמן לחכות לכולם ולפעמים זה יכול לקחת אפילו 3 סיבובים עד שכולם יהיו איפשהו, ותחשבו גם אם מישהו לא רוצה לעלות על משהו מסויים (אני בטופ ספין מודה אין לי אומץ לזה) אז הוא צריך לחכות לכולם ובדרך כלל לבד וזה משעמם לאללה ויש גם את הבעייה של הכסף, לזה פחות כדאי להיכנס כי יש הורים והכול אז רק תחשבו על זה, אני לא אומר שאני לא יבוא אם יהיה מיפגש בלונה פארק או בסופרלנד, אבל לפני שאנם מצביעים
אז תחשבו על זה אני בעד שעדי והילה יעשו סקר חדש על זה

TRIBE GIRL 13

New member
נכון...../images/Emo85.gif

צריך לחכות לעוד תגובות...ואז נראה
~~~~~~~~~~*******~~~~~******~~~~~~~~*******~~~~~~~~~~~*******~~~~ *
KEEP THE DREAM ALIVE...AND BE HAPPY* נופר+גי'מס=BIG LOVE
~~~~~~~~~~*******~~~~~******~~~~~~~~*******~~~~~~~~~~~*******~~~~

MuNeQuItA

New member
פ'סדר, אבל...

אין רעיון זול יותר? וגם אם הולכים צריך להחליט אם סופרלנד או לונהפארק

slallum

New member
אני לא חושב שאני אבוא אם יהיה מפגש

כי דפנה לא תבוא.. אבל בכל זאת יש סיכוי שאני אבוא.. לונה פארק או סופרלנד זה רעיון מצויין! לא תמיד צריכים להיות ביחד.. כשנאכל נהיה ביחד כולם, אבל לא תמיד צריך..

קטרפי

New member
תבוא תבוא ../images/Emo110.gif

דפנה לא קשורה לכול זה.... הבנתי שהיא עזבה, אפילו שלא ממש הבנתי מתי היא הספיקה להחליט את זה, שעתיים לפני זה היא עוד השאירה הודעות בפורום כאילו סוף העולם לא מגיע עוד כמה דקות.... בכול מקרה תבוא אלא אם כן רצית ליראות רק את דפנה וכול השאר לא ממש מעניינים אותך, תאמין לי שאתה טועה למה אני למשחל לפני המיפגש של פורים אני בכלל לא חשבתי על אף אחד פה בתור חבר שלי אלא סתם מישהו שאני מדבר איתו לפעמים, אבל ישר אחר כך זה הישתנה. נ.ב.
ניפגשת פעם עם דפנה או שחיכית למיפגש

2 Mיכל

New member
אני חושבת שעידן צודק

מפגש בלונה-פארק זה רעיון ממש טוב אבל אנחנו הרבה אנשים ויקח המון זמן עד שנעבור ממתקן למתקן. לא נספיק כלום וזה עולה הרבה. עוד לא הייתי באף מפגש, אבל אני אבוא לזה שבחופש וזה מה שאני חושבת. אם נחליט בסוף כן ללכת ללונה-פארק גם אני אבוא.

קטרפי

New member
לא ניראה לי ../images/Emo110.gif

הרעיון הוא להיפגש בלונה-פארק, לא בסביבה של זה ואם זה ככה אז כול מקום אחר יהיה טוב בדיוק אותו דבר

Tinkerblack

New member
קוראים לפארק גנייהושוע...

גם מרחק הליכה ממני... ואם יהיה בלונה פארק מפגש דפנה לא באה ואגב תשובה לעידן דפנה ועופר לא נפגשו עדיין אבל שבוע הבא הם יפגשו אני צריכה לדבר איתך על זה עופר אם דפנה פאקצית לא דיברה עדיין

עוד סיבה למה לא: ../images/Emo66.gif

ג'קית שונאת מקומות כאלה, והיא לא תבוא בחיים למפגש.

לא.........../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה