חבר'ה... מה קורה לגבי ההופעה

קרן ניב

New member
חבר'ה... מה קורה לגבי ההופעה

בקמלוט הרצליה ? כבר רכשתם כרטיסים ? ההנחה לחברי הפורום מוגבלת למס' מצומצם..כך שאם לא תזמינו בזמן , תאלצו לרכוש במחיר מלא. לא כדאי לפספס את ההופעה הזו!!! גם מופע וגם מפגש איתנו בסופו.. כדאי.

shhen

New member
אני שמח לומר שלי יש כרטיס

אני אראה את ההופעה הראשונה שלי של ירדנה מאז חג שבועות 86 כשלקחו אותנו להופעה מביה"ס... רגע של נוסטלגיה: בסוף ההופעה ההיא ירדנה יצאה מאחורי הקלעים במונית וכמובן שעטו עליה המוני ילדים. אני זוכר את ירדנה עם חלון פתוח, כל פלג הגוף העליון מחוץ לו והיא מנופפת בשמחה לכולם ולוחצת ידיים קטנות שהצליחו להתקרב מספיק... אני בהחלט אגיע בנובמבר, למרות שהפעם לא יהיה חציר מעורב בזה... או שיהיה חציר? אולי אני אביא קצת בכיסים - אני איש של נוסטלגיה...

התיאור שלך מציף אותי בהתרגשות

לרגע דימיינתי את אוויטה פארון מהמרפסת, מנופפת להמונים.

shhen

New member
זה בסדר, אני מדמיין את אוויטה

והמרפסת על בסיס יומ-יומי

shhen

New member
זה פשוט מוסיף עניין לחיים

תנסה בהתלבטות הבאה שלך לחשוב "מה (מדונה בתור)אוויטה היתה עושה פה?" ותראה איך זה מוסיף עניין לחיים. מצד שני אולי העניין מתווסף בגלל התגובה של אנשים לעמידה שלך עם ידים ב-90 מעלות ובלונד מדומיין אסוף בקפידה.

או. קיי

אני מבטיח לדמיין את זה דבר ראשון על הבוקר. ובכל יום א' אדמיין את האפיפיור נושא נאום אל האספסוף, על הגזוזסטרא בותיקן. אם זה מה שמוסיף לך עניין בחיים, אולי גם אצלי זה יעבוד

shhen

New member
../images/Emo39.gif תודה מותק

וגם... דיברתי שוב עם ערוץ הבידור היום והם הסתדרו עם חלק מהדברים ועם חלק טרם. אנחנו עדיין צריכים (רוצים) להפגש להסדיר שם את כל החומרים, נכון?

shhen

New member
שזה שבוע הבא, נכון?

מה לגבי הסופ"ש? כי אני עובר דירה בשבוע הבא אז הוא יהיה עמוס...

עוד מעט תשלפי אקדח ותאיימי עלינו !

אני לא אוהבים שלוחצים אותי לקיר. אפילו כשאני נוסע להופעות בחו"ל אני לא מזמין כרטיסים חודשיים מראש... מה הבהלה ?

קרן ניב

New member
חמוד שלי.. אין לי מושג למה אתה

מקבל תחושה של איום מדבריי. סך הכל מתזכרת את החברים למקרה שמישהו פספס / שכח. כי באמת כמות הכרטיסים מוגבלת. ובטוחני שכולם כאן שמחים לקבל הנחה. אתה יכול להזמין מתי שבא לך, בתקווה שישאר.

למעלה