יום כזה גרוע עוד לא היה ליחברה לא ליפול לעצבות יהיה טוב!!!
מכירים את השיר משיח לא בא.......
במקום לקלל (שיט..יום כזה גרוע עוד לא היה לי![]()
כל התיק באדום (20 השקעות מגוונות !!!!!) מינוס שלושה אחוזים ביום אחד בינתיים.שלא נדבר על קסם רוסיה, כואב !!! טוב, נקווה שהמגמה תתקן ב-4 חודשים הקרובים, יש לי עוד זמן לפני שאני מתחרפן. בקצב הזה, אצטרך שבועיים ירוקים מעולים כדי לתקן את הנזק שנגרם לתיק. וכמו כל דבר בחיים, קשה לעלות/להרוויח, קל לרדת/להפסיד. ולכל נביאי הזעם שבא להם לומר לי "אמרנו לכם שהכול בועה", תודה אך אוותר על התענוג. העדר פשוט משתולל לכיוון האדום. כמה מכות חשמל ויסתובבו חזרה. נקווה לפחות.![]()
איזה עוד כללים?במקום לקלל (שיט..) למד כמה כללים![]()
למה יש לך 20 אחזקות בתיק? זה יותר מדי, החיים הרבה יותר קלים כשיש 5-10 אחזקות. אל תבנה על תקוות, במקום לערב רגשות השתדל לקבל החלטות תוך שיקול דעת. אני ישן בד"כ בשקט תודות לכלל ברזל שאני מקפיד עליו - אני חותך הפסדים כשהם עדיין קטנים. (יש לי עוד כמה כללים...).
אחד החשובים שבהם הואאיזה עוד כללים?
ואיך בודקים את זה?אחד החשובים שבהם הוא
להיכנס לטרייד רק כאשר מתקיים יחס סיכוי/סיכון גבוה לטובתי.
יחס סיכוי/סיכוןואיך בודקים את זה?
האם תוכל להסביר זאת בבקשה, תודה יהושוע
תודה רבה ושאלה נוספת ברשותךיחס סיכוי/סיכון
מתקבל כאשר מחלקים את פוטנציאל הרווח המוערך בהפסד שייגרם אם יופעל סטופ לוס טכני.
עכשו הכל תלוי בשווקי ארה"ב..יום כזה גרוע עוד לא היה לי![]()
כל התיק באדום (20 השקעות מגוונות !!!!!) מינוס שלושה אחוזים ביום אחד בינתיים.שלא נדבר על קסם רוסיה, כואב !!! טוב, נקווה שהמגמה תתקן ב-4 חודשים הקרובים, יש לי עוד זמן לפני שאני מתחרפן. בקצב הזה, אצטרך שבועיים ירוקים מעולים כדי לתקן את הנזק שנגרם לתיק. וכמו כל דבר בחיים, קשה לעלות/להרוויח, קל לרדת/להפסיד. ולכל נביאי הזעם שבא להם לומר לי "אמרנו לכם שהכול בועה", תודה אך אוותר על התענוג. העדר פשוט משתולל לכיוון האדום. כמה מכות חשמל ויסתובבו חזרה. נקווה לפחות.![]()
אל תבנה על זהעכשו הכל תלוי בשווקי ארה"ב..
אם הם יסגרו היום בירידות מתונות מאוד או עליות שאר השווקים בעולם יסובבו כיוון מחר. ואם לא = קנו מק"מ תמכרו מניות עד להפסקת העלאת הריבית.... כי יש מקום לעוד 5% ירידות..
מילא המזרח,אבל מה לאירופה ולבנג'י?אל תבנה על זה
יום אחד של סגירה בארה"ב בירקרק בהיר לא בטוח שיספיק, ראינו כבר ימים כאלה שלמחרת המזרח עשה באנג'י ואירופה אחריו.
אני מודה שלא הבנתי את הבדיחהמילא המזרח,אבל מה לאירופה ולבנג'י?
ללא מילים:חברה לא ליפול לעצבות יהיה טוב!!!
מכירים את השיר משיח לא בא.......
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.