חברה לא ליפול לעצבות יהיה טוב!!!

מצב
הנושא נעול.

בורסקאי

New member

מכירים את השיר משיח לא בא.......

glg20

New member
יום כזה גרוע עוד לא היה לי ../images/Emo93.gif

מכירים את השיר משיח לא בא.......
יום כזה גרוע עוד לא היה לי

כל התיק באדום (20 השקעות מגוונות !!!!!) מינוס שלושה אחוזים ביום אחד בינתיים.
שלא נדבר על קסם רוסיה, כואב !!! טוב, נקווה שהמגמה תתקן ב-4 חודשים הקרובים, יש לי עוד זמן לפני שאני מתחרפן. בקצב הזה, אצטרך שבועיים ירוקים מעולים כדי לתקן את הנזק שנגרם לתיק. וכמו כל דבר בחיים, קשה לעלות/להרוויח, קל לרדת/להפסיד. ולכל נביאי הזעם שבא להם לומר לי "אמרנו לכם שהכול בועה", תודה אך אוותר על התענוג. העדר פשוט משתולל לכיוון האדום. כמה מכות חשמל ויסתובבו חזרה. נקווה לפחות.

יהושע 50

New member
במקום לקלל (שיט..../images/Emo6.gif) למד כמה כללים

שלא נדבר על קסם רוסיה, כואב !!! טוב, נקווה שהמגמה תתקן ב-4 חודשים הקרובים, יש לי עוד זמן לפני שאני מתחרפן. בקצב הזה, אצטרך שבועיים ירוקים מעולים כדי לתקן את הנזק שנגרם לתיק. וכמו כל דבר בחיים, קשה לעלות/להרוויח, קל לרדת/להפסיד. ולכל נביאי הזעם שבא להם לומר לי "אמרנו לכם שהכול בועה", תודה אך אוותר על התענוג. העדר פשוט משתולל לכיוון האדום. כמה מכות חשמל ויסתובבו חזרה. נקווה לפחות.
במקום לקלל (שיט..
) למד כמה כללים
למה יש לך 20 אחזקות בתיק? זה יותר מדי, החיים הרבה יותר קלים כשיש 5-10 אחזקות. אל תבנה על תקוות, במקום לערב רגשות השתדל לקבל החלטות תוך שיקול דעת. אני ישן בד"כ בשקט תודות לכלל ברזל שאני מקפיד עליו - אני חותך הפסדים כשהם עדיין קטנים. (יש לי עוד כמה כללים...).

anavi131

New member
איזה עוד כללים?

במקום לקלל (שיט..
) למד כמה כללים
למה יש לך 20 אחזקות בתיק? זה יותר מדי, החיים הרבה יותר קלים כשיש 5-10 אחזקות. אל תבנה על תקוות, במקום לערב רגשות השתדל לקבל החלטות תוך שיקול דעת. אני ישן בד"כ בשקט תודות לכלל ברזל שאני מקפיד עליו - אני חותך הפסדים כשהם עדיין קטנים. (יש לי עוד כמה כללים...).
איזה עוד כללים?

nadlerav

New member
תודה רבה ושאלה נוספת ברשותך

יחס סיכוי/סיכון
מתקבל כאשר מחלקים את פוטנציאל הרווח המוערך בהפסד שייגרם אם יופעל סטופ לוס טכני.
תודה רבה ושאלה נוספת ברשותך
איך אתה משערך אתה פוטנציאל הרווח? המון תודה

anavi131

New member
עכשו הכל תלוי בשווקי ארה"ב..

אם הם יסגרו היום בירידות מתונות מאוד או עליות שאר השווקים בעולם יסובבו כיוון מחר. ואם לא = קנו מק"מ תמכרו מניות עד להפסקת העלאת הריבית.... כי יש מקום לעוד 5% ירידות..

יהושע 50

New member
אל תבנה על זה

אם הם יסגרו היום בירידות מתונות מאוד או עליות שאר השווקים בעולם יסובבו כיוון מחר. ואם לא = קנו מק"מ תמכרו מניות עד להפסקת העלאת הריבית.... כי יש מקום לעוד 5% ירידות..
אל תבנה על זה
יום אחד של סגירה בארה"ב בירקרק בהיר לא בטוח שיספיק, ראינו כבר ימים כאלה שלמחרת המזרח עשה באנג'י ואירופה אחריו.

anavi131

New member
מילא המזרח,אבל מה לאירופה ולבנג'י?

אל תבנה על זה
יום אחד של סגירה בארה"ב בירקרק בהיר לא בטוח שיספיק, ראינו כבר ימים כאלה שלמחרת המזרח עשה באנג'י ואירופה אחריו.
מילא המזרח,אבל מה לאירופה ולבנג'י?

8989

New member
רווח של 10,000 ש"ח ב 5 חודשים נמחק

רווח של 10,000 ש"ח ב 5 חודשים נמחק
תוך שבוע. שמתי 50,000 אלף הגיע ל60 חזרתי 5 חודשים אחורה. יאלה למ.ק.מ

מצב
הנושא נעול.
למעלה