omer landau
New member
חברה חזרתי../images/Emo13.gif-עוד מעט תמונות
חברה חזרתי
-עוד מעט תמונות
חברה חזרתי
ואייייייי-שכחתי להגיד איפה הייתיחברה חזרתי-עוד מעט תמונות![]()
עומר - ברוך הבא.ואייייייי-שכחתי להגיד איפה הייתי
אז ככה הייתי ביוון היה ממש כיף היינו בקלאב מד במקום לא רחוק מאתונה עשינו כל מיני דברים מהנים לגבי תחבורה ציבורית נסעתי בכמה אוטובוסים חלקם יפים יותר וחלקם יפים פחות נסעתי במטרו של אתונה היא די חדשה והיא ממש מושקעת ויפה הכל שם חדש לקראת האולימפידה ראיתי אוטובוסים חשמליים וטסתי ב747 ו 757 אני מצרף בזאת כמה תמונות ואני אמשיך מחר כי כעת אני הולך לישון קצת
תודהעומר - ברוך הבא.
תודה על התמונות .
8חברה חזרתי-עוד מעט תמונות![]()
11חברה חזרתי-עוד מעט תמונות![]()
1211
כאן אפשר לראות את מגדל הפיקוח בשדה התעופה spata שדה תעופה חדש וממש יפה הטרמינל ממש יפה הם בונים שם מלא דברים חדשים ומשפצים דברים לקראת האולימפידה על כל דבר יש את הסמל האולימפי שגם מקפיץ את המחיר יש חנויות שמוכרות רק מוצרים של האולימפידה
תודה עומר, מאוד מעניין12
לחובבי האוטובוסים אוטובוסים המובילים נוסעים מהמטוס לטרמינל למרות שמהטוס התחבר לשרוול בגלל שזה היה 747 אז חלק יצאו מהשרוול וחלק במדרגות כמובן אל על
עומר, תמונות יפות12
לחובבי האוטובוסים אוטובוסים המובילים נוסעים מהמטוס לטרמינל למרות שמהטוס התחבר לשרוול בגלל שזה היה 747 אז חלק יצאו מהשרוול וחלק במדרגות כמובן אל על
עומר, תמונות יפות![]()
האם בג'מבו הייתה חלוקה למחלקות נוסעים, או שכל המטוס היה מחלקת תיירים, כולל הקומה השניה? מה קרה שאלעל הוציאה ג'מבו לאתונה, האם היו כלכך הרבה נוסעים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.