חברה חזרתי
-עוד מעט תמונות

מצב
הנושא נעול.

omer landau

New member
חברה חזרתי../images/Emo13.gif-עוד מעט תמונות

חברה חזרתי
-עוד מעט תמונות

omer landau

New member
ואייייייי-שכחתי להגיד איפה הייתי

חברה חזרתי
-עוד מעט תמונות
אז ככה הייתי ביוון היה ממש כיף היינו בקלאב מד במקום לא רחוק מאתונה עשינו כל מיני דברים מהנים לגבי תחבורה ציבורית נסעתי בכמה אוטובוסים חלקם יפים יותר וחלקם יפים פחות נסעתי במטרו של אתונה היא די חדשה והיא ממש מושקעת ויפה הכל שם חדש לקראת האולימפידה ראיתי אוטובוסים חשמליים וטסתי ב747 ו 757 אני מצרף בזאת כמה תמונות ואני אמשיך מחר כי כעת אני הולך לישון קצת

ארזS

New member
עומר - ברוך הבא.

אז ככה הייתי ביוון היה ממש כיף היינו בקלאב מד במקום לא רחוק מאתונה עשינו כל מיני דברים מהנים לגבי תחבורה ציבורית נסעתי בכמה אוטובוסים חלקם יפים יותר וחלקם יפים פחות נסעתי במטרו של אתונה היא די חדשה והיא ממש מושקעת ויפה הכל שם חדש לקראת האולימפידה ראיתי אוטובוסים חשמליים וטסתי ב747 ו 757 אני מצרף בזאת כמה תמונות ואני אמשיך מחר כי כעת אני הולך לישון קצת
עומר - ברוך הבא.
תודה על התמונות .

omer landau

New member
11

חברה חזרתי
-עוד מעט תמונות
11
כאן אפשר לראות את מגדל הפיקוח בשדה התעופה spata שדה תעופה חדש וממש יפה הטרמינל ממש יפה הם בונים שם מלא דברים חדשים ומשפצים דברים לקראת האולימפידה על כל דבר יש את הסמל האולימפי שגם מקפיץ את המחיר יש חנויות שמוכרות רק מוצרים של האולימפידה

omer landau

New member
12

11
כאן אפשר לראות את מגדל הפיקוח בשדה התעופה spata שדה תעופה חדש וממש יפה הטרמינל ממש יפה הם בונים שם מלא דברים חדשים ומשפצים דברים לקראת האולימפידה על כל דבר יש את הסמל האולימפי שגם מקפיץ את המחיר יש חנויות שמוכרות רק מוצרים של האולימפידה
12
לחובבי האוטובוסים אוטובוסים המובילים נוסעים מהמטוס לטרמינל למרות שמהטוס התחבר לשרוול בגלל שזה היה 747 אז חלק יצאו מהשרוול וחלק במדרגות כמובן אל על

suprman1

New member
עומר, תמונות יפות../images/Emo45.gif

12
לחובבי האוטובוסים אוטובוסים המובילים נוסעים מהמטוס לטרמינל למרות שמהטוס התחבר לשרוול בגלל שזה היה 747 אז חלק יצאו מהשרוול וחלק במדרגות כמובן אל על
עומר, תמונות יפות

האם בג'מבו הייתה חלוקה למחלקות נוסעים, או שכל המטוס היה מחלקת תיירים, כולל הקומה השניה? מה קרה שאלעל הוציאה ג'מבו לאתונה, האם היו כלכך הרבה נוסעים?

omer landau

New member
../images/Emo51.gif וכן המטוס היה מלא לגמרה

עומר, תמונות יפות

האם בג'מבו הייתה חלוקה למחלקות נוסעים, או שכל המטוס היה מחלקת תיירים, כולל הקומה השניה? מה קרה שאלעל הוציאה ג'מבו לאתונה, האם היו כלכך הרבה נוסעים?
וכן המטוס היה מלא לגמרה
אני לא יודע אם הייתה חלוקה למחלקות אבל עלינו מהמדרגות האחוריות אני לא יודע אם זה בגלל שאנחנו בתיירים או בגלל שהמושב שלי היה מאחורה הוילונות בין תאי הנוסעים היו פתוחים אני זוכר היו הרבה נוסעים לאתונה וכנראה בגלל זה המטוס טסנו לשם בטיסה 541 במטוס 747וחזרנו ב544 במטוס 757 האם טיסה 542 זאת הטיסה שהגמבו חזר וטיסה 543 זאת הטיסה שמטוס ה757 הגיע אני צודק?? והמספרים של הטיסות זה לפי איזורים נכון ? כי שמתי לב שהטיסות לארצות הברית מספרם בין 0-30 או שזה צירוץ מקרים מאוד מוזר

מצב
הנושא נעול.
למעלה