חבר'ה...היה נחמד

ריקו`

New member
חבר'ה...היה נחמד

נכון שכתבתם כבר בהצלחה וכאלה ורק רציתי להגיד לכולם תודה על התשובות שנתתם ועל הציפיות שיצרתם על הבדיחות והמתיחות ועל כל השטויות ואני מתחיל להישמע כמו ספר מחזור לפיירמן שתמיד הציק והקניט וליאור - בהצלחה! (דובדבן
) ורונית המשוגעת עם כל הסיפורים שלך..יותר סיפורים מצבא את עושה וטל (לוחמת כסופה) שלא ממש יצא לנו לדבר הרבה אבל תרמת מהידע.. ואושר מ..יקירה שלי המון זמן לא דיברנו.. ונצטרך בשלב מסויים להתכתב שנעדכן אותך מה קורה.. ורפי..נתראה כבר בחצרים..גם אתה ניב.. וניתאי וכל החבר'ה.. והכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי חשובה... שני שלי.. שאני אוהב אותך הכי הרבה שבעולם והיא הדבר הכי טוב שיצא לי מהפורום הזה ובכלל הדבר הכי טוב בחיים שלי יהיה טוב ילדה
חבר'ה..קורס טיס 152..קתע"ב - קריעת תחת עצבנית ביותר יוצא לדרך.. שיהיה בהצלחה לכל המלש"בים וכל הדח"שניקים וכל הסדירים שפה..ואפילו לאזרחים שאחרי צבא.. נקפוץ מדי פעם כשיהיה זמן שמרו על עצמכם ותמיד תמיד תזכרו... לא נולד המניאק שיעצור את הזמן... אבל נולד המניאק שיעביר אותו לאאאאט לאטטט... נתראה בסופי שבוע! ריקו` בשמו האמיתי - רונן רוט

010386

New member
בהצלחה

אחי !! לך תראה להם מי אתה ומאיפה באת ואיפה גדלת (כאן בפורום!) :) תהנה מכל רגע וכל קטע מסריח כך בסבבה ותזכור שהכל יעבור.. תהייה חזק !!

מיטללל

New member
ריקו ../images/Emo13.gif ../images/Emo160.gif

אני שמחה בשבילך, כל כך הגיע לך להגיע למקום הזה ואני יודעת שמפה באמת רק תעלה. אני עדיין זוכרת (טיפה) מהשיחות שלנו לפני ואחרי הגיבוש הראשון. כמה מוטיבציה יש לך ובך.. אני באמת יודעת שבנוגע אליך -השמים הם הגבול-. אני מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם! אל תשכח אותנו. ותבוא ותעדכן אותנו מפעם לפעם. ד"ש וחיבוק לגלגל.
מיטל

cleaver

New member
נתראה בחצרים...

אני אגיד לך את זה כבר מחר, אבל בהצלחה שיהיה לך ולכולנו.

pilot117

New member
עלה והצלח ריקו....

אם יהיה לך במבדקים על הסנונית את המדריך דובי , מסור לו ד"ש משניר....

Niti

New member
בהצלחה בובי!

תודה שזכרת אותי כשכתבת את זה.
יאאא... שנה חופש מבית ספר. כלי אתה.
בהצלחה! וחסר לך אם אתה חוזר בלי כנפיים! ברור!? אוהבת-

בהצלחה והלוואי ש.....-

כשאתם תהיו ב"מתקדם" אתם תהיו מפקדי בגיבוש..... חחח זה יוצא טוב... סתם, בהצלחה לכולכם - תצליחו והכל עובר - לא להשבר ויהי מה. תצליחו - אוהב אתכם - איתי. 156 - כבוד!!!!

liorz1984

New member
בהצלחה לכם חבר'ה!!!

רונן, אני רואה שבסוף אתה צדקת, ושחררו אותך אחרי ש"חזרת לשירות" עשינו את ירפ"א א' ביחד (לפני שנה וחצי).. את ירפ"א ב' ביחד, את הגיבוש הראשון ביחד (שנינו נפצענו בו..), את השני.. מהרגע הראשון שיצא לי לדבר איתך, ידעתי שתגיע לרגע הזה. זה משהו שאי אפשר להסביר.. אפשר לקרוא לזה תחושה, אבל יש ביטוי "אופי של טייס" ולדעתי, יש לך את זה. ואני בטוח גם שתסיים את הקורס בהצלחה
אל תתן לשום דבר לשבור אותך (גם לא לגעגועים לשני..
), כי בסופו של דבר, הכל זה משחק אחד גדול. באותה הזדמנות, גם הייתי רוצה להפרד מניתאי, שהיה איתי בכיתה (91 כבוד.. חח) והעביר איתי את השבוע אולי הכי קשה שהיה לי בחיים. אני לא אשכח את הקטע ההוא שג' דיבר בתחילת הגיבוש על מחשבים חצי שעה ושנינו היינו היחידים שהתאפקו לא להתפוצץ מצחוק..
אתה אחלה גבר, תודה על ארוחת הערב כשהיינו באילת
. שניכם תותחים, ואם יכולות הטיסה שלכם תואמות לאופי, אז שני טייסים אני כבר יכול להגיד שאני מכיר
מקווה שיצא לי לראות אתכם מדי פעם ברכבת מב"ש לכיוון צפון. המון המון בהצלחה ליאור, שחוזר לשירות 20 יום אחריכם נ.ב. רונן,אם אתה קורא את זה ויש לך זמן (אני מאמין שלא יהיה.. אבל אולי איכשהו) שלח לי איזה מסר לגבי היום שעבר עליך. אם החלפת ציוד\לא החלפת ציוד.. וכו'

למעלה