חבר'ה...היה נחמד
נכון שכתבתם כבר בהצלחה וכאלה ורק רציתי להגיד לכולם תודה על התשובות שנתתם ועל הציפיות שיצרתם על הבדיחות והמתיחות ועל כל השטויות ואני מתחיל להישמע כמו ספר מחזור לפיירמן שתמיד הציק והקניט וליאור - בהצלחה! (דובדבן
) ורונית המשוגעת עם כל הסיפורים שלך..יותר סיפורים מצבא את עושה וטל (לוחמת כסופה) שלא ממש יצא לנו לדבר הרבה אבל תרמת מהידע.. ואושר מ..יקירה שלי המון זמן לא דיברנו.. ונצטרך בשלב מסויים להתכתב שנעדכן אותך מה קורה.. ורפי..נתראה כבר בחצרים..גם אתה ניב.. וניתאי וכל החבר'ה.. והכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי חשובה... שני שלי.. שאני אוהב אותך הכי הרבה שבעולם והיא הדבר הכי טוב שיצא לי מהפורום הזה ובכלל הדבר הכי טוב בחיים שלי יהיה טוב ילדה
חבר'ה..קורס טיס 152..קתע"ב - קריעת תחת עצבנית ביותר יוצא לדרך.. שיהיה בהצלחה לכל המלש"בים וכל הדח"שניקים וכל הסדירים שפה..ואפילו לאזרחים שאחרי צבא.. נקפוץ מדי פעם כשיהיה זמן שמרו על עצמכם ותמיד תמיד תזכרו... לא נולד המניאק שיעצור את הזמן... אבל נולד המניאק שיעביר אותו לאאאאט לאטטט... נתראה בסופי שבוע! ריקו` בשמו האמיתי - רונן רוט
נכון שכתבתם כבר בהצלחה וכאלה ורק רציתי להגיד לכולם תודה על התשובות שנתתם ועל הציפיות שיצרתם על הבדיחות והמתיחות ועל כל השטויות ואני מתחיל להישמע כמו ספר מחזור לפיירמן שתמיד הציק והקניט וליאור - בהצלחה! (דובדבן