חברה בבגד ים

יסמין43

New member
מסכימה איתך שהאימא יכולה להגיע באופן צנוע.

אין פירוש הדבר להגיע בלבוש אוהל, אלא בבגד ים שלם, לדוגמה.
אני בהחלט מבינה את הבן, שמרגיש לא נוח כשחבריו לוטשים עיניים באמו.

מיקאלה1

New member
אין תשובה אחת לשאלה הזו

מצד אחד החברה הרגישה פגועה וכעוסה כי החיים שלה לא נגמרו בגיל 50 ורצונה ללכת לבריכה בישוב ולהתגאות בגוף שלה עם ביקיני ואם היא מרגישה בנוח אז למה לא?
מצד שני הבן שלה מבקש ממנה לבוא לבריכה בביקיני ולהראות סקסית כי חבריו מפנטזים עליה.
אז הדילמה שלה צריכה להיות הצרכים של מי חשובים יותר שלה כאשה או של הבן שנמצא בגיל ההתבגרות והחברים חשובים לו, ומה חושבים עליו ועל אמא שלו.
אני הייתי עורכת שיחה עם הבן, מסבירה לו שאני גם אמא וגם אשה, וגוף של אשה הוא דבר יפה שאפשר להתגאות בו, ולא צריך להסתיר אותו. להסביר לבן שהוא צריך להיות גאה שיש לו אמא חתיכה ואין לו במה להתבייש בה להיפך.
אבל אם הבן יסביר לה שהחברים מציקים לו או צוחקים או מסתלבטים השיקול צריך להיות לטובת הבן.
ופשוט ללכת בשעות שהבן לא בבריכה.

שרונהה

New member
מבינה את הבן

נערים בגיל הזה מלאים בהורמונים,
אמא סקסית שכל החברים שלו מפנטזים עליה,
והוא יודע על מה הוא מדבר,
יכול להיות שהוא מפנטז על אמא של אחד מהחברים שלו,
יכול להיות שהבן מרגיש שהפנטזיות של החברים שלו,
הם חדירה לפרטיותו. זה לא פשוט..

אם הבן שלי היה מבקש זאת, הייתי מקבלת את דבריוו,
מבינה את מבוכתו ונענית לבקשתו. זה הבן שלי, וכבודו - כבודי.

מה שכן, כפי שכתבה מיקאלה, הייתי משתדלת
שלא להגיע לבריכה בימים ובשעות שהחברים שלו שם.

אגל ט ל

New member
חושבת כמוך, שרונה....

לא כל דבר שהילדים/נערים בגיל הזה דורשים מאיתנו אנחנו חייבים להסכים לו...אבל ברורה לי בהחלט המבוכה של הנער בגיל הזה...
אם האמא פרובוקטיבית בחברת אנשים מבוגרים - זה בהחלט עניינה, אבל אפשר להבין את הנער, בחברת בני גילו, כשהאמא שלו מסתובבת כמו בנות גילו...

שאולי האמא מתנהגת כמו "מיל"ף"

ישנן אמהות חתיכות רבות שנהנות להציג עצמן לראווה בפני החברים של הבנים שלהן, כך הן שואבות עוד קמצוצי הערצה מזכרים .

למעלה